Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להזכר בפעם האחרונה שבה לכלכך הרבה אנשים, חלקם מכרים, רובם לא, אובדן כזה נגע כלכך. זה רק מראה מי האיש, וכמה גדול האובדן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יו אני לא מאמין!

רוכב מנוסה נפל קרבן. איזו אבידה!

אהבתי לקרוא את כתבותיו, ולראות את נסיונו העשיר בין השורות.

פורסם

כל כך חבל ומיותר, כתב מדהים ואיש מקסים. יאללה ולחשוב שלפני כמה חודשים ייעץ לי בקניית דו''ג וענה לי על אלף ואחד שאלות מטומטמות שרוב האנשים לא היו אפילו מתייחסים אליהם אבל הוא ידע גם לצחוק עליי עד כמה שאני בור בתחום הזה ובו זמנית לענות בצורה הכי מקצועית והכי עניינית.

הוא הלך כאיש אהוב וכך הוא יישאר לנצח בזכרון של כולנו :cry: :cry:

נ.ב

התמונה של טל ואברהם זכרונם לברכה כל כך צבטה בלב ואכן קיבלה משמעות שונה לחלוטין, לכן הרשיתי לעצמי כמעין מחווה צנועה וצנומה להשאיר אותה בסמלון.

יהיה זכרו ברוך:cry:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לוקח זמן להתאושש.

אני לא אשכח את עצמי לפני 23 שנה - זב חוטם בן15 שחושב על סוזוקי 50 TSX כפסגת השאיפות המוטוריות.

הראש מסתובב אחרי כל אופנוע והמוח לא מפסיק לחשבן חשבונות.

פתאום אני קולט זרוק בפח גליון מס 6 של עיתון בשם "מוטו" שם רואים את טל בווילי מרהיב עם GSXR750.

יחי המלך החדש.

קראתי בשקיקה את "דבר האורך" ופשוט נשביתי בקסמיו.

נדיר למצוא אנשים עם כשרון כזה של כתיבה רהוטה. אפילו התלונות שלו היו מצחיקות.

מאז הייתי מחכה בכליון עיניים לגליון החדש של מוטו שיגיע במשך שנים ארוכות.

אתה תחסר לי טל. תנוח בשלום על משכבך.:cry:

פורסם

האיש וכתיבתו יחסרו לי.

יהי זכרו ברוך.

תעשו טובה ותשמרו על עצמכם בכבשים שהפכו לשדות קטל.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

נהג הגוולף נסע, ולפתע מרכב שהיה לפניו עף איזה חתיכת עץ שפגעה ברכבו,

הנהג עצר בשול הימני,(היכן שתמרור האין כניסה בתמונה) על מנת לבדוק שלא נגרם לו נזק לרכב, וכאשר ראה שאינו יכול לצאת מהרכב,היות והשוליים צרים החליט לעבור לשולים בצד שמאל לעבר האי תנועה, המצויר.

הסתכל במראה (כך אומר), ולא ראה דבר, התחי ליסוע, והרי לפניכם התוצאה.

מה הייתה מהירותו של טל והאם הייתה תקינה או לא , זה משהו שמחר יוודא למשטרה, אך, זה לא יהיה כל כך רלוונטי, כי התוצאה כבר התרחשה. (זה רק יההי רלוונטי לגורלו של הנהג, מה יקרה כאשר יועמד לדין)

יותר מזה, אין צורך לומר, ומקווה שבימים הקרובים, יוודא יותר במדוייק מה היה.

אבל ללא ספק, מקרה די שטותי שהיה יכול למנוע את האבידה הזו.

לא הכרתי את טל אישית, אך, פשו לא נתפס, היה תענוג לקרוא את הכתבות שלו, היה תענוג לצפות בכתבות הווידאו שלו., ובכלל אדם ש... אין הרבה כמוהו ולראיה שלל התגובות של אנשים.

ושוב, כמסתבר, אלוהים לוקח אליו את הטובים ביותר... והיום, 2 כאלה התאחדו להם שם למעלה, וסגרו מעגל, ממש כמו אותה התמונה לפני 10 שנים !

יהיה זכרו ברוך.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

הנה כמה מילים מכתבה שלו

"כתב: טל שביט

הייתי שם. עניין של מזל, אני משער, של להיות במקום הנכון ברגע הנכון."

ת.נ.צ.ב.ה יהי זכרו ברוך.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

בשעה 23:00 יצאתי מהבית. אישתי ניסתה להתנגד אבל הלב משך אותי לשם - למקום שבו הוא נהרג. רק עכשיו, 16 שנים אחרי, אני מבין את נוער רבין, עכשיו אני כבר לא נער אבל הלב מושך אותי להדליק נר לזיכרו של הטל"ש.

נוסע לכיוון איילון, נתיב ימני, מהירות ביינונית. בחורה עוברת מהנתיב השמאלי מבלי להסתכל, עלי. ביום אחר הייתי אולי פשוט עוקף אבל היום העצבים עולים. אני מצפצף, מהבהב, כועס ובסוף עובר נתיב בחטף - האם חינכתי אותה קצת? האם היא מבינה שהיא יכולה להרוג אדם במעבר נתיב מבלי להסתכל? אולי ההבנה של הנהגים תציל אותך טל?

כשעקפתי אותה הבחנתי בבחורה מדברת בטלפון, לא שמה לב כי היא כמעט גרמה תאונה. לא הצלתי אותך טל, גם לא את הבא בתור. 250 מטר לאחר מכן אני מבחין בעוד נהג שפתאום שם לב שהוא בכביש הלא נכון ועבר שני נתיבים על שטח הפרדה מצוייר. כבר לא צפצפתי, עברתי נתיב והמשכתי. לא הצלתי אותך טל.

הגעתי לכביש 5. מראש נסעתי בסיבוב, רציתי לנסוע מאיפה שאתה נסעת. בראש אני משחזר את מעשייך האחרונים: בצהריים מעלה כתבה על אשת השבוע, בחורה ואופנועים, השילוב האהוב עליך, כמה דקות לאחר מכן אתה כבר במקום בו אני נמצא כעת, כביש 5 לכיוון מורשה, בעוד כמה דקות אני אגיע למקום תודעתך האחרון.

הכביש בינתיים ממש לא ריק, עמוס כמו בשעת הצהריים כשנסעת לך בשלווה. אני מרגיש כאילו הכביש עדיין אוצר את הוויתך, את זיכרונך. אני חושב איך היית שם, מלא שמחה על הנסיעה באופנוע? צוחק את הצחוק הרגיל שלך? או רציני מול הכביש עליו אף פעם לא סמכת?

אני מגיע לסיבוב, רציתי להגיע מהר, לחוות את החוויה האחרונה שלך אבל הגוף לא מסכים. אני נוסע לאט, מבחין כמה הסיבוב קליל ופנוי, את הישורת שאחריו ואז אני קולט את אי התנועה עליו סיימת את חייך.

שום דבר לא הגיוני בסיפור הזה. לנהג הרכב לא היה שום סיבה לצאת מהשוליים כמו שהוא יצא, לחתוך את הנתיב ואת טל לגזרים.

אין שום סיבה שדווקא בשניה הגורלית הזאת, ברגע המסויים הזה טל יהיה במקום ההוא - נמצא בלי יכולת לברוח מול מחסום חיים של טון וקצת.

ירדתי מהרכב, דיברתי קצת עם טל והדלקתי נרות לזיכרו. טל לא ענה. טל כבר לא יענה.

סעו בזהירות.

• תוכן חדש...