Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמכור את הקולט ידידי,

תקנה לך משהו יותר סטנדרטי ותשפר אותו ככל העולה על רוחה(לא בהגזמה כמובן), אל תשכח לאשר מידת צמיגים:wink:

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה שאתה לא מבין עד כמה זה אבסורד זה פשוט עצוב, השיפורים שלך אולי חוקיים אבל מסכנים אחרים במיוחד במקרה של תאונה. ואילו השיפורים שלו הם איפשהו בין לא מסוכנים לאפילו משפרי ביטחות והם לא חוקיים.

גם זה שאתה נוסע ברכב גדול וכבד זה מסכן אחרים בשעת תאונה. אז מה? אסור לקנות כאלה רכבים?

גם מי שיש לו סמל שבולט ממכסה המנוע כמו במרצס וקדילאקים ישנות זה יכול לפגוע בהולך רגל בתאונה. אז זה לא חוקי?

מה זה קשור לשיפור שלו? אם הכל מאושר ע"י היצרן מה הבעיה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תמכור את הקולט ידידי,

תקנה לך משהו יותר סטנדרטי ותשפר אותו ככל העולה על רוחה(לא בהגזמה כמובן), אל תשכח לאשר מידת צמיגים:wink:

מה אני יגיד לך, איך אני לא חשבתי על העצה הזאת.:?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חוקי ומאושר ועדיין מסוכן לכל משתמשי הכביש. אתה לוקח רכב שגם ככה יש לו סיכוי גדול יותר להיות מעורב בתאונה וכזה שבמקרה של תאונה גורם יותר נזק לצד השני. אתה מגביה אותו ומגדיל את הסיכון שלו להיות מעורב בתאונה. ואז אתה עוד שם מגן גחון, כננת וגריל בשביל למזער למינימום כל סיכוי הישרדות של הצד השני.

כ-40% מההרוגים הם הולכי רגל, הגריל (וגם הכננת במידה מסויימת) לא משאיר להם כל סיכוי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מה אני יגיד לך, איך אני לא חשבתי על העצה הזאת.:?

התגובה הייתה בציניות...

פשוט נראה לי דפוק שהבחור שואל "למה הורידו אותי" הוא ענה בעצמו על התשובה...

ואם אני זוכר נכון היה כבר דיבור בפורום על "תדמית הערס" עם קולט.

פורסם

לא סתם היה דיבור - מדובר על אותו אדם...

ממש תמוה מדוע חושבים שאתה ערס. מה שבטוח עכשיו באוטובוס יהיה לך חופש מהתדמית הזאת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
התגובה הייתה בציניות...

פשוט נראה לי דפוק שהבחור שואל "למה הורידו אותי" הוא ענה בעצמו על התשובה...

ואם אני זוכר נכון היה כבר דיבור בפורום על "תדמית הערס" עם קולט.

לא שאלתי למה הורידו אותי ידעתי בדיוק למה הורידו אותי

1.כדי להרוויח עוד קצת מס עקיף

2.תמני בקולט

אנלוגי: מצטער לבאס אותך אבל לא יצא לי לעלות על אוטובוס והתדמית ערס המדוברת היא רק למדינת ישראל אם היה לי את אותו רכב ביפן המצב והתדמית לא היו כאלה אז תחשבו מי לא בסדר אנחנו או שאר העולם

keep drooling im spooling :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חוקי ומאושר ועדיין מסוכן לכל משתמשי הכביש. אתה לוקח רכב שגם ככה יש לו סיכוי גדול יותר להיות מעורב בתאונה וכזה שבמקרה של תאונה גורם יותר נזק לצד השני. אתה מגביה אותו ומגדיל את הסיכון שלו להיות מעורב בתאונה. ואז אתה עוד שם מגן גחון, כננת וגריל בשביל למזער למינימום כל סיכוי הישרדות של הצד השני.

כ-40% מההרוגים הם הולכי רגל, הגריל (וגם הכננת במידה מסויימת) לא משאיר להם כל סיכוי.

מז"א רכב שהסיכוי שלו גדול יותר להיות מעורב בתאונה?

כל מי שמשתמש בדרך עלול להיות מעורב בתאונה, בין באשמתו ובין שלא באשמתו.

גם מתקן לאופניים יכול להזיק, וגם ציוד של נכים שמותקן על הגג, מראות וכאלה ועוד המון דברים. אז מה?

גם הרכב שלך חוקי ומסוכן לכל משתמשי הכביש. אם חו"ח תפגע ברוכב אופנוע ב50 קמ"ש אתה חושב שזה שהרכב שלך סטנדרטי לחלוטין יעזור לו? לפי הדעה שלך אנחנו צריכים לזרוק את כל המכוניות לים ולחזור לעגלה וסוס, כך התוצאות של תאונות יהיו פחות חמורות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2.תמני בקולט

אנלוגי: מצטער לבאס אותך אבל לא יצא לי לעלות על אוטובוס והתדמית ערס המדוברת היא רק למדינת ישראל אם היה לי את אותו רכב ביפן המצב והתדמית לא היו כאלה אז תחשבו מי לא בסדר אנחנו או שאר העולם

1. לא מדובר במס עקיף. מדובר בענישה על עבירה, גם אם לדעתך אינה מוצדקת. זה החוק במדינת ישראל, בין אם אתה מרוצה ממנו ובין אם לאו, ועליך לנהוג לפיו. נהגת אחרת - עליך לשלם את המחיר.

2. אני מניח שהשוטר עצר אותך כיון שמדובר ברכב ישן וכוונתו היתה לבחון אותו מבחינה בטיחותית, הרי ככל שרכב יותר ישן יש סיכוי יותר גבוה לתקלות במערכות הבטיחות. אתה "עזרת" לו עם ה"שיפורים" שלך.

3. אני לא מבין מה הגזענות הזו. ראשית - השוטר ראה רכב ישן, הוא לא ראה מי הנהג, שהיה יכול להיות גם בלונדינית כחות עיניים. אין לי כל ספק שאם אותה בלונדינית היתה נוהגת ברכבך היא היתה סופגת את אותם הורדה מהכביש וקנס. ואם אתה עוסק בענייני עדות - מאיזה ארץ הגיעה משפחתו של אותו שוטר? אולי יש רמז בצבע עורו או בשם משפחתו? יהיה נחמד לגלות שהוא שרעבי או צנעני או עם שם תימני אחר, כדי שתוכל להמשיך להאשים אותו בגזענות.

4. ערסים יש בכל העולם, כל מדינה וסגנון הערסים שלה. ברור שלא כולם נוהגים בקולט שחורה ומשופרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. לא מדובר במס עקיף. מדובר בענישה על עבירה, גם אם לדעתך אינה מוצדקת. זה החוק במדינת ישראל, בין אם אתה מרוצה ממנו ובין אם לאו, ועליך לנהוג לפיו. נהגת אחרת - עליך לשלם את המחיר.

2. אני מניח שהשוטר עצר אותך כיון שמדובר ברכב ישן וכוונתו היתה לבחון אותו מבחינה בטיחותית, הרי ככל שרכב יותר ישן יש סיכוי יותר גבוה לתקלות במערכות הבטיחות. אתה "עזרת" לו עם ה"שיפורים" שלך.

3. אני לא מבין מה הגזענות הזו. ראשית - השוטר ראה רכב ישן, הוא לא ראה מי הנהג, שהיה יכול להיות גם בלונדינית כחות עיניים. אין לי כל ספק שאם אותה בלונדינית היתה נוהגת ברכבך היא היתה סופגת את אותם הורדה מהכביש וקנס. ואם אתה עוסק בענייני עדות - מאיזה ארץ הגיעה משפחתו של אותו שוטר? אולי יש רמז בצבע עורו או בשם משפחתו? יהיה נחמד לגלות שהוא שרעבי או צנעני או עם שם תימני אחר, כדי שתוכל להמשיך להאשים אותו בגזענות.

4. ערסים יש בכל העולם, כל מדינה וסגנון הערסים שלה. ברור שלא כולם נוהגים בקולט שחורה ומשופרת.

1.איזה רכב יש לך SPERIAL ? יש לך אנטנת דיבורית ? אז גם אתה עבריין בדיוק כמוני !! ואם יעצור אותך בוחן רכב ויחליט להוריד אותך מהכביש על זה אתה תהיה ממורמר בדיוק כמוני , מצטער לנפץ לך את הבועה שאתה כנראה חי בה 80 אחוזים מאכיפת השוטרים מתמקדת במהירות למרות שמהירות אחראית רק ל2 אחוזים מהתאונות דרכים למה ?? כי זה כסף קל (מס עקיף אם תרצה )

2.הוא עצר כי הוא ראה רכב אדום עם צעיר בתוכו , דרך אגב הוא לא חיפש שום דבר בטיחותי אלה ישר הסתכל על מידת הצמיגים פתח מכסה מנוע ל2 שניות בדיוק וצעק לשמיים "אה פילטר פתוח לא חוקי !! משפר הספק !!"

3.הוא ראה מי הנהג אני בטוח שאם זו הייתה נהגת הוא לא היה עוצר אותה , בעברי כשהייתה לי פונטו GT אדומה גם נעצרתי מספר רב של פעמים עם שאלות כמו "הרכב שלך?" או "איך יש לך אישורים ל 15' על פיאט פונטו ?" וכולי וכולי ומצטער לנפץ לך עוד בועה אבל הוא היה אשכנזי שגיא אנקרמן או משהו כזה

4.לא דיברתי על כל העולם אלה רק על יפן שבה יש לדעתי את תרבות המכוניות הכי טובה בעולם,אם אתה רוצה אני יוסיף את אנגליה למיקס ששם ערסים נוהגים ב RS4 (לפי טופ גיר) , אז אני מוכן להיות שמה ערס (גם אתה אני מאמין)

וזהו מקווה שתרד לסוף דעתי קצת ותצא מראש הזה של הישראלי שמוכן שידפקו אותו עם חוקים מפגרים ולא הגיוניים בעליל !

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
מז"א רכב שהסיכוי שלו גדול יותר להיות מעורב בתאונה?

כל מי שמשתמש בדרך עלול להיות מעורב בתאונה, בין באשמתו ובין שלא באשמתו.

גם מתקן לאופניים יכול להזיק, וגם ציוד של נכים שמותקן על הגג, מראות וכאלה ועוד המון דברים. אז מה?

גם הרכב שלך חוקי ומסוכן לכל משתמשי הכביש. אם חו"ח תפגע ברוכב אופנוע ב50 קמ"ש אתה חושב שזה שהרכב שלך סטנדרטי לחלוטין יעזור לו? לפי הדעה שלך אנחנו צריכים לזרוק את כל המכוניות לים ולחזור לעגלה וסוס, כך התוצאות של תאונות יהיו פחות חמורות.

לרכב בעל מרכז כובד גבוהה יש סיכוי גדול להתהפך, בין אם כתאונה עצמית או כחלק מהתאונה עצמה. ברגע שהגבהת את הרכב הגדלת את הסיכון לך. נכון גם מתקן של נכים משפיע באופן דומה, אך יחי ההבדל הקטן בין הצורך של נכה להתנייד ולשלך לנסוע בשטח. בקשר למתקן לאופניים, הוא לא מותקן באופן קבוע בכל מקרה אז ההשפעה שלו לא רלוונטית והיא גם ככה זניחה.

ולפי מה שאתה אומר, אם הרכב גם ככה קטלני לאופנוענים, אז מה זה משנה אם נהפוך אותו גם לקלטני עבור רכבים קטנים יותר. כמובן שזאת שטות מוחלטת להגיד דבר כזה. בין השאר כי לרוב האופנוענים, אופנוע זה תחביב ולא כלי תחבורה, ונשים בצד כרגע את בעלי הקטנועים.

לפי ההגיון שלך, אין בעיה שאנשים פרטיים יעבורו לנהוג במשאיות, כי זה בטוח יותר (להם).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אתם שוכחים שכמו שהמס על הדלק גבוהה בהרבה ממה שהוא אמור להיות אז גם החוקים המטומטמים של אישור גלגלים וכד' נחשבים כשרים למדינה שאוהבת לשאוב כסף מכל פינה אפשרית.

אני לא יודע עד כמה מוצדקת התלונה שלך על הדו"ח (כמובן שהבוחן בן **** בעל כורחו) אבל זה כמו שיתלוננו על מצלמות וכד'.

פורסם

1. עד לפני חצי שנה היה לי רכב ישן וחבוט, אבל תמיד נקי, עם שתי אנטנות של דיבורית אבל צמיגים תקניים וכך גם שאר המערכות. אולי תטען כי הגיל עושה את שלו, אבל גם לפני 25 שנה הרכב שלי היה תקני לגמרי, לא "משופר" ולא מצועצע, ותאמין לי, הדבר לא פגע בחיי החברה שלי. הרכב לא עושה רושם על אף אחד (בעצם - רכב מוזנח עושה ום רע).

2. לא חיפש שום דבר בטיחותי? אתה עצמך מודה כי הוא הסתכל על הרכיב הבטיחותי הכי בולט ברכב - הצמיג. וכיוון שהיה לא תקני היה לו ביד כל מה שצריך כדי לפסול את הרכב, וכשיש בידו הרמז הראשון הוא מספיק מקצועי כדי לדעת מה עוד עליו לבדוק. צר לי - אבל אתה מביא צרות על עצמך.

3. אני מניח שלשוטר היתה מצלמה לווינית שמאפשרת לזהות את המין וצבע העיניים של הנהג ממרחק 100 מ' וחיישן לייזר המסוגל לזהות את המוזיקה ברכב לפי זעזועי השמשה הקדמית. אין לי ספק שהשוטר ידע בדיוק מדוע הוא עוצר את הרכב לפי הדגם (אני מתכוון לשנת הייצור), והוא היה עוצר גם קשיש בן 70 בדיוק לאותה מטרה. רק שסביר שאותו קשיש היה יוצא בזול עם בדיקה של מערכות אלה ואחרות לפי האמצעים שבידי הבוחן, אולי עם הפניה למוסך במקרה של תקלה שלא מודע לה. גם לקפדנים ביותר יכולה להיות גומיית ציריה קרועה או צינורית בלמים יבשה, אבל הם לא ייתפסו על שטויות מהסוג שאתה עושה.

4. לא ראיתי את התוכנית האמורה של top gear ואני לא יודע באיזה סוגי רכב נוהגים ערסים בריטיים. צריך לקחת את הנאמר בתוכנית בערבון מוגבל, שכן מדובר בתוכנית שעיקרה בידור. מכל מקום, אין לי ספק שבאירופה, עם רמת האכיפה הנוקשה ביותר שם, היית נותר חסר רשיון נהיגה ויכולת לטפח רכב משופר בחצר ביתך, אך לא בדרכים. בעצם - אני לא בטוח שהקנסות היו משאירים לך את הכסף הדרוש לכך.

5. לא שאלתי מה שמו של השוטר, ומוצאו ממש לא מעניין אותי. הנאמר באותו סעיף בהודעה שלי היה ציני. אין לי כל ספק שצבע העור שלך מעניין אותו כקליפת השום. הוא יצא לאכוף חוקים מסויימים וביצע את תפקידו לפי ההוראות שקיבל, ושהוראות אלה חוקיות לחלוטין. אם רצונך לערער עליהן אין לי ספק שתוכל להביא את עניינך לפני בית המשפט. נראה לי שהסבירות שתצליח בכך קלושה, שכן בית המשפט שופט לפי החוק, וגם אתה מודה שביצעת שינויים ברכב בלא היתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2.תמני בקולט

לבוחני תנועה יש בעייה עם תימני?! גועל נפש. [גם אני תימני] אבל בכללי, המדינה עם משטרה מטומטמת עם חוקים שרק אלוהים יודע מאיפה הביאו אותם. צריך לעשות משהו לגבי זה. אבל החלק שהכי הרג אותי מצחוק זה הקטע שהוא אמר ''היי אגזוז לחץ!!'' חחח לא הפסקתי לצחוק.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

לא רציתי להתערב אבל אם נוגעים בשיפורי ג'יפים, אז כן זה תיקני וחוקי אבל תתארו לכם מה כננת יכולה לעשות להולך רגל או מגן חזירים ! והוא תיקני לפי כל הסטנדרטים הישראלים והלוגיקה לא :shock: ,אבל פס לד חס וחלילה יסנוור או אגזוז רועש יזמזם ויפריע להולך רגל .

אז לא צריך לחפש הגיון באישור שיפור זה או אחר ,כי אין ! והמדינה הזאת כן אטומה וזאת ההוכחה לכך .

אם זה מאושר אז זה בטיחותי ומותר :lol: זה מה שאמרו על פל-קל ,אני מעדיף להיות מסנוור על-ידי זה עם הלד מאשר להדרס על-ידי ג'יפ עם מגן חזירים .:twisted:

• תוכן חדש...