Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אריק WAKE UP

בהגדרתך, פותח השרשור הוא עבריין, ומדוע?

כי הרכיב פילטר פתוח המנוגד לחוק

כי הרכיב דוד אחורי המנוגד לחוק

כי הרכיב צמיגים שלא מאושרים ברישיון המנגודים לחוק

לפיכך אינני יכול להופכו לעבריין ,כי הוא כבר אחד שכזה.(על פי דברייך) כנ"ל לגבי כל אלו שהנמיכו את רכבם, חיזקו שלדה, וכו'.

שזה פחות או יותר, רוב יושבי הפורום.

הצעתי הייתה להוריד פרופיל, הרי גם ככה לפי הגדרתך שלך כולנו עבריינים, אז מדוע למשוך תשומת לב מיוחדת.

עמית,

הגישה שלך ושל פותח השרשור שונה בבסיסה.

שניכם חושבים שהחוק הקיים לא ראוי, אבל הוא מעוניין לקיים את החוק ואתה לא.

הוא מתרעם על החוק ורוצה לשנות אותו ואתה מצפצף על החוק ומשתדל להשאר מתחת לרדאר של רשויות האכיפה.

אם היו ממש מעט כמוך, וממש הרבה כמוהו, הסיכוי לשינוי בחוק היה גדול. אבל המצב הוא שיש הרבה כמוך ומעט כמוהו.

לכן לא מצא חן בעיני שאתה מציע לו לנהוג כמוך ובכך להנציח את האיוולת.

עדיף היה שאתה היית נוהג כמוהו ואז היה סיכוי לשינוי בחוק.

It's life, Jim, but not as we know it

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אריק, כנראה שלא הבנת, או שבחרת להבין משהו בצורה לא נכונה.

אני אכתוב זאת בפעם האחרונה , תקרא לאט...

ההבדל בין הרכב של פותח, השרשור לרכב שלי.

אצלו ברכב הגאנטים לא מאושרים ברישיון, דוד זרימה חופשי (שלא מכירים בו כמאושר) , פילטר אוויר פתוח (שלא מכירים בו כמאושר), אורות דרך לבנים ועוד. (והוא בדרך להגה לא חוקי(לא מקורי= לא חוקי), ולמנוע לא חוקי = לא הגיע עם הרכב הנ"ל במקור)

אצלי ברכב הכל חוקי: גאנטים , מנוע , הכל, אין לי קומבינות במשרד רישוי,אין לי צורך, אני עובר טסט כדין וכחוק.

אין לי מה לפחד משוטרים.

אז מי מצפצף על החוק בדיוק? ומנציח את האיוולת?

זהו.

במקרה ושוב לא הבנת, תקרא שוב מההתחלה, לאט...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

עמית ,

המנוע יהיה רשום ברישיון רכב בחוק וכדין , הפילטר גם אושר על ידיי משרד התחבורה ועבר טסט כדין רק שכנראה את המשטרה זה לא מעניין !

לדוד יש משתיק (גם שעבר טסט כחוק)

חוץ מהגלגלים(שהם גם בדרך לאישור ), הכל חוקי ! כמו כן ההגה שאני ידאג שיהיה בעל תקן KBA ולכן יהיה חוקי למהדרין

קפיש ?

הכל חוקי ומאושר

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

בדיוק החודש הייתי עד לקולט שחרחרה שהורדה בברוטליות מהכביש. (בלשים מבית דגן שהתנהגו בצורה מסריחה)

כמובן שאין מה להשוות, הוא עמד על קצת פחות מ400 כ''ס.

פורסם

ההבדל בין הרכב של פותח, השרשור לרכב שלי.

אצלו ברכב הגאנטים לא מאושרים ברישיון, דוד זרימה חופשי (שלא מכירים בו כמאושר) , פילטר אוויר פתוח (שלא מכירים בו כמאושר), אורות דרך לבנים ועוד. (והוא בדרך להגה לא חוקי(לא מקורי= לא חוקי), ולמנוע לא חוקי = לא הגיע עם הרכב הנ"ל במקור)

אצלי ברכב הכל חוקי: גאנטים , מנוע , הכל, אין לי קומבינות במשרד רישוי,אין לי צורך, אני עובר טסט כדין וכחוק.

אין לי מה לפחד משוטרים.

לא מדויק.

הברקסים המשופרים שלך לא חוקיים. אתה עבריין בדיוק כמו מישהו שנוסע עם מידת צמיגים שלא מאושרת ברשיון.

אני מניח שאין הרבה בוחנים שיעלו על זה, אבל לך תדע...

ולמען הסר ספק, גם אני בעבר שיפרתי בישראל את הבלמים שלי תוך שימת ז*ן על החוק.

מסתבר שגם אני, גם אתה וגם פותח השרשור יודעים יותר טוב מהחוק מה טוב בשבילנו...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
לא מדויק.

הברקסים המשופרים שלך לא חוקיים. אתה עבריין בדיוק כמו מישהו שנוסע עם מידת צמיגים שלא מאושרת ברשיון.

אני מניח שאין הרבה בוחנים שיעלו על זה, אבל לך תדע...

ולמען הסר ספק, גם אני בעבר שיפרתי בישראל את הבלמים שלי תוך שימת ז*ן על החוק.

מסתבר שגם אני, גם אתה וגם פותח השרשור יודעים יותר טוב מהחוק מה טוב בשבילנו...

ג'רמי לברקסים שלי יש אישור יבואן.

הרכב שלי ביבוא אישי, ולצערי לא קיימים לו צלחות בלימה בקוטר המתאים בארץ, אז פניתי לדלק מוטורס (ישנה בחורה במאזדה בשם עמית שמטפלת ביבוא אישי) היא הפנתה אותי ליצרן. פניתי, שלחתי כמה מיילים, קיבלתי אישור מהיצרן, והיבואן בארץ חתם על האישור וזהו.

למען האמת ,אני לא חושב שהייתי צריך את האישורים הללו, אבל הם קיימים ומתועדים.

יותר מזה, יש לי אישור יצרן ויבואן, להתקין מנוע BP-ZE שהוא מנוע 1800. להזכירך המנוע המקורי של הרכב כרגע הוא 1500 סמ"ק. (תא המנוע מתאים להתקנת מנוע מסוג זה ללא שום בעיות, קיימים כמה דגמים בניו זילנד עם מנוע שכזה)

בגלל שהרכב ביבוא אישי, מבחינת היבואן, במידה והיצרן מאשר, מבחינתם הם מאשרים.

עכשיו תבין , למה אני רגוע.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בדיוק החודש הייתי עד לקולט שחרחרה שהורדה בברוטליות מהכביש. (בלשים מבית דגן שהתנהגו בצורה מסריחה)

כמובן שאין מה להשוות, הוא עמד על קצת פחות מ400 כ''ס.

זאת שמוכרים ב-45 אלף ביד2?

(בהצלחה לו אגב)

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...