Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש לי פולו שנת 2001 אוטו' ויש לי כמה שאלות לבקשר לתקלות ברכב

1) לפני כשבוע עשיתי טיול עם הרכב לצפון ושמתי לב שאני באה לנניעה את האוטו אז בלוח שעונים איפה שרשום המד אוץ,

רשום לי שמה באנגלית INSP ואחרי שאני מניעה מראה לי את הקילומטראג' ובקטן לייד רשום sirvise מה זה יכול להיות????

2)כול שבוע אני ממלאה מים לאוטו ולא ניראה לי שישי נזילה או משהוא , מישהוא אמר לי שפשוט המים מיתעדים קצת אז צריך ליבדוק ולמלא מידיי פעם (עם זה ככה אז יש אפשרות לרוקן את המים של הרדיאטור כי אני רוצה למלא נוזן קירור מיוחד בינקום מים??)

תודה לעוזרים

חדש פה :oops:

פורסם

1. הוא מודיע לך שהגיע הזמן ללכת לטיפול.

אם אתה יודע שהוא טועה (כי יכול להיות שבטיפול האחרון לא איפסו) ולא הגיע הזמן ללכת לטיפול אתה יכול לאפס בעצמך.

2. למלא כל שבוע זה לא תקין בעליל.

לך למוסך ותבדוק לאן בורחים המים שלך.

ובאותה הזדמנות תגיד לו שירוקן את כל מה שיש שם וישים לך G12++ מהול כמו שצריך.

V5

פורסם

בקשר ל 1)

האמת היא שלא מזמן היה לי בעיה עם קרבורטור של הרכב והרכב ניתקע סידרו לי את הבעיה החליפו את הקרבורטור ועשו לי איפוש למחשב של הרכב כי דלקו כמה מנורות של ה ABS וכאלה

כמובן לאחר האיפוס כול הנורות לא דלקו הכול היה טוב יש מצב זה נתן לי התראה שאני צריך לעשות טייפול ביגלל זה?

בקשר ל 2 תודה אני יגש למוסך לבדוק את זה מקווה שלא נזק של אלפיי שקלים

חייל :wink:

תודה !

פורסם

1. אין ברכב הזה קרבורטור

בכל אופן, תשלוף היסטוריית טיפולים..תראה מתי היה טיפול אחרון ומה עשו, לפי זה תדע אם באמת צריך לעשות עכשו טיפול או שרק צריך לאפס את הINSP.

2. אל תלך לאותו מוסך שאמר שהחליף לך קרבורטור. תחליף מוסך.

V5

פורסם

חח סליחה אני לא מי יודע מה מבין ברכבים

לא קרבוראטור

אלטרנטור מה שמטעין את המצבר ומספק חשמל

בכול אופן הבנתי אותך תודה לך עזרתה לי מאוד !!

פורסם

אגב ההתראה הזאת היא לא בגלל שהחליפו לך אלטרנטור או איפסו תקלות.

insp service זה התראה תקופתית שמופיעה שנה אחרי האיפוס האחרון,oil service זה עוד התראה שמופיעה אחרי 15K מהאיפוס האחרון.

V5

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה יודע שהרכב ביצע את הטיפול התקופתי אז עליך רק לאפס את הנורה

ברכב שלך זה מאד פשוט ,אתה מחזיק לחוץ את הפין של איפוס הקמ ופותח את מתג ההנעה

לאחר כ 10 שניות אתה תראה שההודעה נמחקה .

לעיניין העלמות המים ,זה לא תקין בכלל ,עליך לבצע בדיקת אטימות של מערכת הקרור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...