Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא נכון. פה זה לא מסעדה, וזה לא שוקו שאפשר לירוק בו.

אני לחצתי, והייתי טכני לחלוטין, קיבלתי גם את הרכב כמה ימים לפני (מה שחסך כ900 שקל על רכב שכור ל3 ימים) ובנוסף, בגלל שלחצתי, ולחצתי, וממש לא היה לי אכפת אם אוהבים אותי, קיבלתי גם 3 טיפולים חינם (שזה כמה? יותר מ2000 שקל).

אתה יודע? שלא יאהבו אותי. ושמנהלת סוכנות המכירות תגיד שאני חרא של לקוח. סו וואט? המטרה שלי היא לקבל כמה שיותר ולשלם כמה שפחות. לא שמישהי תגיד שבא לה איש נחמד וקנה במחירון והיה מותק של בחור. מה זה נותן לי בחיים?

זה מזכיר לי קרוב משפחה שבנה בית. הקבלנים משלל תחומייהם, הרצף, הזגג וכדומה עשו חרא של עבודה, אמרתי לו. אל תשלם. תצעק, והם עוד איחרו ב5 חודשים מהחוזה. אז מה הוא עשה? אמר, עזוב, אחר כך הם לא יאהבו אותי ויגידו שאני עקשן והם עשו עסק לא טוב. נו מה? הם יבואו לירוק על הקיר? הם עושים עבודה ועליהם מקבלים כסף. הישראלי יוצא מהנחה שהלקוח תמיד טועה, והלקוח חייב לו. ואתה כזה. ועקב אנשים שלא מתלוננים ואומרים שהכל טוב גם אם האוכל במסעדה היה חרא, המוכרים מרשים לעצמם לעשות זאת שוב. בדיוק כמו גבר שבוגד. תבגוד פעם אחת, פתחת פירצה לבגוד בעתיד. אתה נותן להם לגיטימציה, כי זה הטבע של האדם. אבל אם תצעק, ותוציא ממנו הרבה, ותשגע אותו, כל מה שהוא ירצה זה "שהלקוח לא יחזור ויעזוב אותי בשקט" ובשביל זה הוא משלם בלשחרר אוטו מוקדם, להביא מספר לוחית יפה, לפנק באיתורן ובהנחה + טיפולים חינם. כי הוא פשוט רוצה שקט, כי אתה גוזל זמן כשאתה מתקשר 20 פעם. שלא יענה לך? סבבה. אבל הטלפון שלו יהיה תפוס בצלצול, ואתה רק מרוויח, כי המטרה מקדשת את האמצעים. רק בישראל שותקים. בשום מדינה לא עושים את זה. תקרא פורומים באנגליה, שם אם הצבע בפינה של הפגוש לא מושלם הם מודיעים כי הם לא לוקחים את הרכב. ואפילו יכולים להחזיר אותו תוך זמן סביר (של יותר מחודש) במידה ויש תקלות, גם אם יתוקנו בחברה.

לא חבל? לא מעט אנשים עשו לא מעט מיליונים מכתיבת ספרים ברוח התזה שלך בסגנון " איך לא להיות פראייר ". ואתה נותן כאן הכל במרוכז ובלי לראות גרוש. האמת, פרייאר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב לפחות במצב שלך כרגע אתה ידעת שיש סיכוי שתשאר כשבועיים בלי רכב , חכה להפתעות עם הבונדד של צ'מפיון ביום שיילך לך חלק ברכב שהוא קצת יותר מורכב מברקסים , כי חלק נכבד וגדול ממחסן החלפים שלהם נמצא שם.

ואם הם השביתו לי טרסנפורטר חדשה שמשמשת לעבודה 22 ימים בבגלל 2 חלקים ש"הזמינו מחו"ל" אני לא רוצה לחשוב מה היו עושים ללקוח פרטי.

פורסם
איזה "אריות" אתם...

נדמה לכם שהלחץ עוזר, סביר יותר להניח שהרכב נכנס להתקנות מקומיות כשבעליו מסומן כנודניק שצריך להיפטר ממנו במהירות האפשרית.

את התוצאות לכך תגלו בהמשך, התקנות מקומיות רשלניות (לא שבהתנהלות נורמלית ההתקנות מעולות - אבל כאן הם יהיו ממש גרועות), דבר שיחזיר אתכם למוסך למיקצה שיפורים.

את הרצון הטוב של אנשי המכירות תפסידו - כן אותם אלה שנידנדתם להם ללא הפסקה יזכרו אתכם ואם תדרשו לעזרה שלהם תוכלו לדבר עם הלמפה.

העיקר שקיצרתם את משך ההמתנה בשלושה ימים...

זה לא כ"כ נכון, אבא שלי הזמין את הסופרב החדשה, לא זוכר אם הם עברו את התאריך או שזה היה עוד לפני שהיו צריכים למסור את האוטו אבל הם הבטיחו לאבא שלי את האוטו ביום רביעי, ביום שלישי הם אמרו לו שהוא יוכל לקבל אותו רק ביום ראשון מהסיבה שאין מספיק אנשים שימסרו לו. כלומר האוטו היה מוכן רק היה צרך אדם שימסור לו את הרכב. קצת צעקות והאוטו היה ביום רביעי בחניה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
ממש לא נכון. פה זה לא מסעדה, וזה לא שוקו שאפשר לירוק בו.

אני לחצתי, והייתי טכני לחלוטין, קיבלתי גם את הרכב כמה ימים לפני (מה שחסך כ900 שקל על רכב שכור ל3 ימים) ובנוסף, בגלל שלחצתי, ולחצתי, וממש לא היה לי אכפת אם אוהבים אותי, קיבלתי גם 3 טיפולים חינם (שזה כמה? יותר מ2000 שקל).

אתה יודע? שלא יאהבו אותי. ושמנהלת סוכנות המכירות תגיד שאני חרא של לקוח. סו וואט? המטרה שלי היא לקבל כמה שיותר ולשלם כמה שפחות. לא שמישהי תגיד שבא לה איש נחמד וקנה במחירון והיה מותק של בחור. מה זה נותן לי בחיים?

וואלה צודק, ובמסגרת פינתינו "איך לא לצאת פראייר", הרי כמה טיפים נוספים לחיים:

1. כשיש פקק בכביש תעקוף דרך השוליים או על נתיב פנוי - איש מהנהגים איננו מכיר אותך ואתה יכול להשתולל כאהבת נפשך.

2. פגעת למישהו ברכב, מייד תאשים אותו - הוא לא מהמשפחה שלך ואתה לא מתכוון להתחתן איתו.

3. במסעדה תשאיר טיפ רק אם בכוונתך לחזור אליה, שאלמלא כן יש סכנה שיירקו לך בשוקו, בכל מיקרה אחר הטיפ מיותר.

4. בסופר ניתן לקצר את התורים בקופה בכך שמשאירים שם את העגלה כדי "שתישמור לי על התור", אם האנשים מתרגזים שים עליהם ז' איש מהם איננו מכיר אותך אישית.

5. לקניות בסופר הולכים רעבים, את הארוחה אוכלים בדוכני טעימות ובמדפי המכירות לפי משקל.

והטיפ הכי חשוב:

כשנפתח שירשור בקארספורום המשווה את תנאי המחייה שבישראל אל מול התנאים במדינות אירופאיות, לא לשכוח ולהדגיש שמדובר בחרא מדינה עם חרא אנשים!... :evil:

פורסם

אני מנסה להבין מי ירק לך בשוקו ?

לא צריך להיות תקיף כל הזמן, תרגע, תשתה כוס מים, כוס שוקו , משהו.

נתת פה רשימה של התנהגות די לגיטימית בישראל אבל במעין ציניות, מזוייף משהו .

מה לעשות ישראל חרא מדינה, לא אמרתי חרא אנשים ולא אמרתי חרא ארץ אבל בטח כבר תוציא את דברי מהקשרם.

haters will hate

פורסם

אף אחד לא יוציא את דבריך משום הקשר כי כולם יודעים טוב מאוד שזאת חרה ארץ, חרה מדינה ואחוז גבוה מאוד וחסר פרופורציה של חרה אנשים.

ממש חוויה מהתחת! :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא הוא דווקא צפוני(בונבוני) :p

ובגירה,חרא כותבים עם א' בסוף! :D

עריכה,משהו ששמתי לב אליו רק עכשיו

אלה עם הקשרים ופרוטקציה מקבלים קודם.

וואלה? לי הבטיחו תןך 15 וסיפקו אחרי 9ימים.

אז גם לי יש קומבינות ועניינים? :oops: טוב לדעת. :cool:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה מדהים איך מעשה כ"כ בנאלי כמו להגר ממקום למקום בעקבות אושר, עושר, או כל סיבה אחרת, שנתפש בכזאת קלילות ופשטות בכל מקום בעולם, נתקל בישראל בכזאת רמה מטורפת של אגרסיות.

ישראל זה מקום מחורבן, אין שום דבר שתגיד או תתרץ בכדי להפוך אותו לפחות מאשר חרה בכל אספקט אפשרי.

עכשיו מעניין לשמוע למה אתה כ"כ מתעצבן כשמישהוא אומר לך את זה בפנים.

ובגירה,חרא כותבים עם א' בסוף! :grin:

"ואם זה שידור ישיר, אנחנו לא אוכלים חרא?"

פורסם

ישראל זה מקום מחורבן, אין שום דבר שתגיד או תתרץ בכדי להפוך אותו לפחות מאשר חרה בכל אספקט אפשרי.

עכשיו מעניין לשמוע למה אתה כ"כ מתעצבן כשמישהוא אומר לך את זה בפנים.

אולי אתה צודק בביקורת שלך על המדינה, אבל - חיסרון אחד אין כאן - שערי נתב"ג פתוחים וכל מי שהגיע לו החרא עד נפש מוזמן לעזוב.

אגב - מעניין שלא מעט מאלה שעזבו מחפשים באינטנסביות נחמה בין דפי הפורום...

פורסם

דורקי, שים לב עד כמה אתה ארסי ולוחמני בתשובה שלך.

בתגובה למה בדיוק?

מישהוא איים עליך? קילל אותך? פגע בך, במשפחה או בכבודך?

כולה מישהוא ציין שחרא לו פה והוא רוצה לעזוב ומיד הוא תחת התקפה של הסובבים "אל תעשה טובות, הדלת פתוחה, בן גוריון זה ליד לוד, סע ושלא נראה אותך יותר,אתה עוד תתגעגע, אתה עוד תתחנן לחזור, באיזה זכות אתה נכנס לפורום אם אתה בעצם גר בחו"ל" ושאר אימרות שפר אינפנטליות שאופיניות לכל החברה הישראלית.

מזכיר את התקופה שהסתכלו על עוזבי קיבוץ כמו על בוגדים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומי שמרגיש שיכות למקום, אבל הרסו לו אותו גם יעזוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עם כל העיסוק האינטנסיבי בחרא ונסיון להבין מה הקשר בין אורולוגיה לפורום מכוניות, נזכרתי בשאלה שהיתה פעם בפורום אם אחרי שטיפה אפשר לנגב אוטו עם נייר טואלט...

שיט.

חרא בלבן.JPG

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...