Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

המראה המרכזית אצלי ברכב כוללת מנגנון נגד סנוור. היום הגעתי לרכב וראיתי שקרה משהו למראה. היא כאילו תקועה על מצב נגד סנוור. יש בתוך המראה נוזל כלשהו שמסתובב בה חופשי (נראה בדיוק כמו מסך שבור של שעון דיגיטאלי)

בקיצור איפה משיגים מראה חליפית? אני מוכן לוותר על המנגנון נגד סנוור אם מדובר בפערי מחירים גדולים.

תודה

מצ"ב תמונה של המראה באיכות גרועה, זה מה יש כרגע.

DSC00013.jpg

פורסם

שלום לך

גם לי היה BORA Comfortline שנת 2002 ואחרי 5 שנים על הכביש (קניתי אותו מיבואן) גם לי היה בעיה דומאה עם המראה

זה לא נעים....

זה אומר שמנגנון נגד סנוור התפוצצה, ויש רק 3 דרכים: לקנות אצל יבואן (אני בדקתי אצל "שחר מוטורס" בחולון בשנת 2007 ומראה עלה 2000 ש"ח). דרך שני: לבדוק בפירוקים אבל זה יכול לקרות גם למראה משומשת יום אחרי :).... ו דרך שלישי (שאני בחרתי) פשות לא לשים לב ולנסוע כרגים, זה לא מסוכן !!!

בהצלחה

פורסם

מכיוון שבמראה הזאת יש גם חיישן גשם, אז אולי כדאי לנסות אצל זגג רכב שידביק רק

מראת זכוכית רגילה על המראה הקיימת.

כך העלות תהיה הנמוכה ותישאר פעולת חיישן הגשם.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה לכם

לבי הדבקת מראה על המראה הקיימת: גם אני חשבתי על זה, נראה לי שזה מה שאני יעשה. הבעיה היחידה שלי זה הפחד שבמקרה תאונה (חס וחלילה) הזכוכית המודבקת תתנפץ לי בפנים. אולי אדביק מראת פלסטיק.

בכל מקרה כרגע מרוב התעסקות המראה בכלל נפלה מהצ'ופצ'יק שמחזיק אותה. יש שם מנגנון של טבעת מתכת שסוגרת על קליפס פלסטיק שנתפס על גולה (כך ניתן לכוון את המראה). הטבעת מתכת עפה ובכל פעם שאני מחזיר אותה למקומה היא קופצת חזרה והמראה נופלת....

יש המלצה למישהו שיכול לסדר את זה (עדיך שלא ב-2000 שקל...) רון האם אתה מתעסק בזה?

תודה ושבת שלוום

• תוכן חדש...