Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב נאה לכל חברי הפורום.

מבקש לקבל המלצה על מוסך (לא בהכרח מוסך יבואן, אבל מקצועי ואמין {כמו שכולם רוצים :) }) באזור חיפה (+/- 20 ק"מ)

כמו כן, אם מישהו יודע, אני אשמח לשמוע הערכת מחיר על החלפת ארבעת הבולמים(תושבות,מגיני אבק) + עבודה.

לפי מה שראיתי בפורום ממליצים על חברת מונרו (שרשורים ישנים, ייתכן ודברים השתנו).

האם המלצה עדיין תקפה? אני לא מחפש ביצועי אחיזה מטורפים. שיהיה נוח ובטיחותי.

תודה.

פורסם
אני מכיר את מוסך המתאם בחיפה. מוסך אמין ומקצועי.

נמצא באיזור הצ'ק פוסט.

(רח' שלמה בן יוסף 4)

04-8413165

טיפלת במסך הזה? כלומר אתה מדבר מנסיונך האישי?

פורסם

היום הייתי בבאר שבע וקפצתי לחנות של יציק כדורי.

הציעו לי שם ארבע בולמים ב1600 ש"ח (400 כ"א). של מונרו, הפועלים על שמן. (שכחתי לשאול דגם מדוייק)

נשמע לכם בסדר או יקר מדי?

מחכה לתשובות

פורסם

בשעתו הבלנו שלי טופלה אצל שמר בצ'ק פוסט - שהוא מוסמך יבואן. אני לא בטוח שהכי זול, אבל התחושה שלי היתה ששם השירות הגון ומקצועי. (תחושה - כיון שאין בידי הכלים לשפוט זאת) .

כיוון שהיו אצלנו במשפחה עוד כמה סוזוקי אני לא היחיד שטיפל אצלו, גם האחרים היו מרוצים. פנה אליו ותקבל הצעת מחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...