Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין מערכת חדשה ברכב שלי

חשבתי על לשים

רדיו דיסק: פיוניר deh7250sd

סאבוופר: פוקל 30A1

קומפוננט : מורל דוטק

ומגבר JBL1004

מה אתם אומרים על הסט הזה?

יש מקום לשנות\שיפור?

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

איזה רמה אני יכול לקבל מעל לJBL?

אבל לא בתוספת מחיר ענקית כמובן...

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

שמעת את הסאב הזה? הוא נציל, דהיינו נשמע חזק יחסית גם עם הגברה חלשה, אבל לא קולע לטעם של כל אחד.

הדוטק גם כן קומפוננט מעולה למחירו- אך רצוי לשמוע לפני קניה.

ר"ד- בתוספת קטנה הייתי לוקח את ה CZ500 של קלריון, מכשיר בעל איכות צליל טובה מאוד !

לקחת בחשבון התקנה טובה ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

את הדוטק שמעתי וממש אהבתי

גם ישלי 6X9 של מורל טמפו על המגש ואני ממש מרוצה

מבחינת סאב לא שמעתי אבל קיבלתי המלצות עליו

וכן אני חושב על התקנה איכותית להכל...

פורסם

איזה מגבר כבר בא פה מעל הJBL?

SOUNDSTREAM?

משו בסגנון הזה?

פורסם

לא, אבל זה תלוי בדגם. יש דגמים מהסדרות הגבוהות שהם טובים יותר.

יש את סלסטרה מסדרת fa וסאנדאון שהם טובים יותר

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הסט הסופי 90% הוא

פיוניר 7250SD

מורל דוטק

מגבר סלסטרה

סאבוופר פוקל

6X9 מורל טמפו (שכבר מותקן)

פורסם

הרדיו דיסק של פיוניר מעולה אני אומר את זה מנסיון היה לי אחד כזה על התומקר עד שגנבו לי אוטו:cry::cry::cry:

(עד היום הפנל של הרדי דיסק אצלי עם תיצתרך)

נ"ב לפי דעתי לך על הפיונר דגם 5250 לי היה ניסיון רע עם הפנל החשמלי של 7250 אבל עדין רדיו דיסק מעולה!!!

פורסם

לא הבנתי את הקטע של הפאנל...

כאילו הירידה שלו לצורך הכנסת דיסק?

פורסם
לא הבנתי את הקטע של הפאנל...

כאילו הירידה שלו לצורך הכנסת דיסק?

כן בידיוק זה. אבל אל תישקח שזה יש אצלי בתומקאר(כלי פתוח) אז אני האיתי מפרק את הרדיו דיסק 4-5 פעמים ביום במקרה הטוב

אבל בכול זאת יש את אותו רדיו דיסק בדיוק רק בלי כל הסיבוך הזה (ובפחות כסף)

אני אישית האיתי מעדיף את ה 5250 אחרי מה שהיה לי עם ה7250 אבל זואת החלטה שלך

פורסם
הרדיו דיסק של פיוניר מעולה אני אומר את זה מנסיון היה לי אחד כזה על התומקר עד שגנבו לי אוטו:cry::cry::cry:

(עד היום הפנל של הרדי דיסק אצלי עם תיצתרך)

נ"ב לפי דעתי לך על הפיונר דגם 5250 לי היה ניסיון רע עם הפנל החשמלי של 7250 אבל עדין רדיו דיסק מעולה!!!

הייתי אומר שהגנב צריך את הפנל. לך תדע אולי הוא קורא שורות אלו :?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר חשיבה והתיעצויות רבות החלטתי על כיוון למערכת שלי

המוצרים הם:

קומפוננט מורל דוטק 6.5

רדיו דיסק אני בהתלבטות בין פיוניר לקלריון התקציב הוא 1200 ש''ח בערך... קראתי על ה 7250 של פיוניר ועל ה CZ500 של קלריון ואני עוד לא יודע מה עדיף...

סאב וופר רוקפורד P3\2 או FOCAL 30A1 התקציב הוא גם בערך 1200 ש''ח

ומגבר חשבתי ללכת על JBL1004 גם במגבר יש תקציב של 1200 ש''ח בערך אם יש הצעות יותר טובות...

אשמח לקרוא הצעות ממכם

תודה :D

• תוכן חדש...