Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נהוג לבנות קיר משופע בתיבה של סאב לרכב משתי סיבות עיקריות :

1. קלות הרכבה - כלומר מייצרים שיפוע כמו השיפוע של גב המושבים ובכך לא נשארים חללים לא מנוצלים בבגז' ואז התיבה לא תופסת מקום מיותר בבגז'

2. גלים עומדים - יש טענה שיצירת קירות משופעים תתרום למניעת בעיה של גלים עומדים בתוך התיבה עבב החזרת הגלים מהקירות בתוך התיבה.

אם שואלים אותי, אני דווקא מאוד מאמין בסיבה ראשונה. יש גם משהו בסיבה השניה אם כי אז כדאי להגיע למצב שבו אין בכלל קירות מקביליים(כלומר תיבה בצורת פירמידה חתוכה בזווית או שימוש בקירות פנימיים- שזה קצת סיבוך) וגם יש דרכים אחרות למניעת גלים עומדים למשל הזזת פתח של הסאב ממרכז התיבה או שימוש במילוי אקוסטי

לשאלתך - לא ממש חייבים לייצר תיבת סאב משופעת אבל זה יכול לעזור בהרכבה של תיבה. מה קוטר הסאב ומה הנפח המומלץ?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

יש לך גם אפשרות ל28 ליטר וכוון פורט של 35 הרץ. זה ייתן לך באס נמוך יותר

כדי לקבל 20 ליטר אפשר לבנות פאנל קדמי בגודל של 30 על 35 ס"מ וקו האמצע של הטרפז של 20 ס"מ. כל המידות הן פנימיות. זה ייתן לך 21 ליטר, כאשר נפח של הסאב הוא 1.2 ליטר תקבל נפח אמיתי של 19.8 ליטר.

מידע על סאב לקחתי מפה : http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_es250.pdf כאן גם רואים מה מידות של הפורט

דבר איתי בפרטי אם אתה צריך שרטוט או סקיצה. אני לא כ"כ טוב בשרטוט ממוחשב אבל אני מאמין שאוכל לעשות משהו

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

טוב, בלינק אפשר לראות שפורט הוא צינור בקוטר פנימי של 65 מ"מ ובאורך 105 מ"מ

תתחיל מזה

פנל קדמי - אותו קיר שעליו יושב הרמקול, בצורה של מלבן עם חור

קו האמצע - תיבה היא מנסרה כשבסיסיה הם טרפזים עם שתי זווית ישרות כ"א. קו הנמתח מאמצע הצלע שבקצוותיו זוויות ישרות והוא מקביל לצלעותיו המקביליים של טרפז, הוא קו האמצע.

• תוכן חדש...