Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ רכישת BMW X5 2011- ייבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני כחודש התלבטתי בין הQ7 לX5 שהמשפחה רוצה לקנות.

התחלנו לברר מחירים ותמורת תחת תשלום והוחלט לקנות את הX5.

ביררנו קצת בשוק הייבוא אישי וגילינו שהמחירים נמוכים משמעותית מהמחיר שעולה ביבואן הרשמי שלהם בארץ.

ולפי מה שהבנו זה שבייבוא אישי לא מקבלים את האחריות שנותנים לנו היבואנים הרשמיים.

אבא שלי קצת לא החלטי בגלל העובדה שיש פער גדול כל כך בין הייבוא האישי לבין המחיר דרך היבואן הרשמי(כ170 אלף שקל!)

הדגם שביררנו עליו:

BMW X5 2011

דיזל טורבו

עור בז'

7 מקומות

חיישני ומצלמת רוורס

מדרכות וג'אנטים 19

מערכת מולטימדיה

וו גרירה מאושר

מערכת איתוראן לפי דרישת הביטוח

ההצעה שקיבלנו מ"אלדור חברה לרכב"

זה האתר שלהם: http://www.merkaz-harehev.co.il/

ההצעה עומדת על כ500 אלף ש"ח. לעומת זאת בסוכנויות ב.מ.וו דורשים כ670 אלף ש"ח! הבדל עצום.

*לעומת זאת ביררנו גם על אאודי Q7 והמחירים בינהם דיי מתקרבים למחיר היבואן הרשמי

השאלות שלי:

1. האם זה הגיוני ההבדל עצום הזה במחיר בין היבואן שנתתי את הפרטים שלו לבין היבואן הרשמי?

2. האם מישו מכיר את היבואן הזה "אלדור חברה לרכב" והאתר שלו שפירסמתי כאן?

3. האם מישו ייבא רכב בסדר גודל כזה ויש לו המלצות על חברה מסויימת? אשמח לקבל פרטים עליהם....

*דרך אגב ברור שיש ערבויות בנקאיות כל מהלך הקנייה אבל עדיין אנחנו קצת חוששים...

מה דעתכם????

פורסם

האם הרכב שהוצע לכם ביבוא אישי הוא חדש "מהניילונים", או רכב שנסע קצת ועכשיו

מבצעים לו יבוא אישי והוא יירשם 2011?

ישנם הבדלים גדולים מאוד בין היבוא האישי לבין היבואנים, במיוחד במכוניות כמו שציינת,

ובמיוחד שהרכבים מצויידים בהרבה תוספות.

אבל, שים לב שרוב הרכבים שמגיעים, הם רכבים לא ממש חדשים, אלא כמו שאומרים

"כמו חדשים".

מציע לך לבדוק דרך עוד כמה מקומות ותראה לאיזה סדרי גודל אתה מגיע.

נסה למצוא מישהו שכבר ייבא רכב בסדר גודל כזה, ושיכול להמליץ לך על הסוכן/סוכנות.

פורסם

אינני מכיר את הסוכנות המדוברת ולפי שיטוט באתר אני רואה שהרכבים הם למעשה "התמונה להמחשה בלבד" ויש בזה היגיון.

ברמת העקרון התהליך הוא די פשוט וכן אפשר לשלוח מארצות הברית רכב חדש לגמרי, הבעיה היחידה איננה הבעיה שלך אלא של הגוף המייבא עבורך את הרכב, אני רכשתי 3 מרצדס GL לייצוא והתעכבתי עם השגת הפטור מהמס (sales tax), במידה ומדובר על רכב "כמו חדש" יש לבקש CAR FAX ולבדוק את מספר השלדה ב CAR-FAX ו AUTO CHECK שהוא למעשה הגוף המתחרה ולפעמים עולים באחד דברים שלא עולים באחר.

במידה ומדובר על רכב עם מייל נמוך רוב הסיכויים שהוא הגיע למכרז אחרי ליס קצר או שהוא הוחזר לסוכנות, אני רכשתי רכבים עם ניילונים במכרז ועם פחות מ500 מייל על השעון בתור יד שנייה. אין מה להיבהל, היתרון הוא שאתה יכול לחסוך ים של כסף על תוספות.

בכל מקרה אינני מודע לתהליכי היבוא בישראל אלא רק לתהליך הייצוא מארה"ב במידה ובדקת את מספר השלדה באתרים שנתתי לך והכל יוצא תקין אז אין חשש, פה בכל שלב כמעט שהרכב זז יש רישום של המיילים, כשהוא מגיע למכרז חייבים לדווח, כשהוא עובר רישוי שנתי מדווחים, אפילו חברת הביטוח עוקבת אחר הנסועה וכל המידה הזה מגיע לגופים שציינתי.

בנוסף אני אציין שעשיתם בחירה טובה, את הQ7 לא אהבתי, הוא די מגושם ואם כבר הולכים על בודי ארוך הGL של מרצדס עדיף.

שיהיה בהצלחה.

haters will hate

פורסם

אז ככה באמת הרכבים אינם מגיעים עם 0 ק"מ מריצים אותם בחברה כדי שיהיה אפשר לקבל פטור מהמס ובגלל זה כנראה המחיר נמוך יחסית ממחיר הסוכנות ובאמת הציעו לנו המון תוספות.

אז כל הסיפור מסתדר...

תודה רבה לכל העונים.

מי שיש לו עוד חוות דעת בנושא אשמח לשמוע....

פורסם

מריצים אותם בחברה?

שים לב שלא מריצים אותם באיזה חברת השכרה...

לדעתי?

תקנה לבד רכב ותביא אותו - זה הכי טוב והכי זול.

אולי בנצי יסכים לעשות בשבילך טיול לדילר ב.מ.וו ליד הבית שלו.

פורסם

מסכים עם נקמיצ'י,לא הייתי קונה את עניין ההרצה הזה...

אלה רכבים שהיו בשימוש וחזרו לדילר/סוכנות אחרי זמן קצר.

לכן זה נחשב משומש במצב מצוין, כמו שכתב לך בנצי.

ואם אלה הסיפורים שסיפרו לך בסוכנות, חפש לך מקום אחר. 

• תוכן חדש...