Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים .

שבוע שעבר עברתי עם האוטו(רנו קליאו שנת 2000 אוטומט) טיפול שכלל טיפול 10000,החלפת צלחות , תפוחי פרונט ותושבת בולם .

לפני הטיפול האוטו נסע מצוין ולא הרגיש לי שהוא מתאמץ יתר על המידה , עכשיו לאחר הטיפול אני מרגיש שהוא קצת מתאמץ בעליות ואפילו בנסיעה בקו ישר הוא מתאמץ קצת .

האם יש צורך לחזור למוסך ולבדוק את העניין ? ואם כן מה אני צריך לדעת לבדוק ?

תודה רבה מראש .

פורסם

לפעמים כשמחליפים צלחות בילום או חלקים באיזור זה נוצר לחץ על הבלמים כיוון שיש צורך שהדיסקיות ישתפשפו או הסנדלים ישתפשפו עד שיווצר מצב שטוח לחלוטין ו100% אחיזה של הדיסקית בבסיס הבלימה (צלחת,תוף)

דבר זה יכול לגרום לחוסר בלימה של בלם היד בהתחלה. צריכת דלק מוגברת ומאמץ יתר שלך המנוע.

בגדול אין הרבה מה לעשות תחיה עם זה יומיים שלושה וזה יעבור.

• תוכן חדש...