Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד, חבל שהרכב הזה נאסר לשיווק. פשוט מדהים באיזו מהירות נמכרו מאות יחידות - לדעתי אם הייתה ממשיכה להתמודד ראש בראש עם אלטו הייתה מעיפה אותה מטבלת המכירות בכלל.

פורסם

השאלה כמה היא עושה בין עירוני בדרכים תלולות.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הייתה תשובה בממון לפני כשבועיים - תל אביבאילת, הלוך וחזור, על מיכל אחד (35 ל') ועוד יכלה בכיף להמשיך לנסוע.

סתם לצורך ההשוואה ובלי למשוך אש מכל הספארקרים, לספארק באותו מעמד נגמר הדלק בחזור בבאר שבע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הגיוני, הספארק גדולה יותר וקוריאנית יותר (והם לא ידועים בחסכון בדלק עדיין).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
(לא כמו אייגו - תכנון משותף אלא זהה)

סליחה על הקטנוניות, אבל האייגו זהה ל 107 בדיוק כמו ה C1.

שלושתם רכבים זהים לגמרי, שחולקים את אותו פס יצור למיטב זכרוני, ושונים בלוגו בלבד (ובפנסים הקדמיים, ובעוד כמה פרטים שוליים).

C1==אייגו==107.

פורסם

שלושתם רכבים זהים לגמרי, שחולקים את אותו פס יצור למיטב זכרוני, ושונים בלוגו בלבד (ובפנסים הקדמיים, ובעוד כמה פרטים שוליים).

C1==אייגו==107.

גם למיטב הבנתי.

so far so good so what

פורסם
קראתי, והוא שאמרתי: זו הפניה להפניה. כמו שכתבת, זה מצריך לחפור (ואבצע זאת אולי בשמחה מאוחר יותר, אם כי אין כל דרך לדעת במה מכל התקן המפורסם הרכב לא עומד...).

כרגע, מצחיק אותי שאף אתר רכב בישראל - ואף אחד בשרשור הארוך הזה - לא יודע בכלל מה ב- C1 לא עומדת בתקנים...

לא קראת, כי יכול להיות שהרכב כן עומד בתקינה רק שהוא לא נבדק ואושר לעמידות בתקינה ע"י היצרן ולכן נאסר ליבוא ומי שיצא פה לא אחראי הוא דווקא יצרן הרכב שסיפק אישור תקינה מפוברק.

תקינה היא דבר חשוב ומחייב ומבוסס על מחקרים רבים, זה כמובן נכון גם לתקינה להגנת הולך רגל מפגיעת מכונית, ללא תקינה היינו ממשיכים לקנות רכבים זולים שמיוצרים לעולם שלישי ללא מערכות זיהום אויר ומערכות בטיחות אקטיביות ופאסיביות ובכל תאונה מעל 40 קמ"ש הסיכוי לצאת בחיים היה 5%.

פורסם

C1==אייגו==107.

בגדול כן, שלוש המכוניות תוכננו יחד ומיוצרות באותו פס יצור בצ'כיה.

ה107 והC1 נבדלות זו מזו בפגוש קדמי ופנסים אחוריים (וסמל כמובן).

הטויוטה חולקת שלדה, מנוע והמון רכיבים אך לא זהה בעיצובה. בואו נגיד שה107 וה-C1 תאומות, והטויוטה היא האחות (מהמזרח) קל לראות את זה בתמונות. אני מצפה לצריכת דלק דומה!

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
מי שמתקשר אל הלקוחות זה היבואן עצמו ולא הסוכנויות,

אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, וגם עוד אנשים שרכשו את הרכב מוזמנים לפנות.

זוכר את ההודעה הזאת?

עברו כמעט 4 שנים,

אני מנסה לממש את ההתחייבות של סיטרואן לרכוש ממני את הרכב בחזרה שלא לפי מחירון לעסקאות טרייד אין, והם מסרבים ורוצים להוריד לי 12 אחוז (כמקובל בעסקת טרייד אין או מכירה למגרש)

עם מי צריך לדבר?

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

פורסם

זה רשום איפשהו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זוכר את ההודעה הזאת?

עברו כמעט 4 שנים,

אני מנסה לממש את ההתחייבות של סיטרואן לרכוש ממני את הרכב בחזרה שלא לפי מחירון לעסקאות טרייד אין, והם מסרבים ורוצים להוריד לי 12 אחוז (כמקובל בעסקת טרייד אין או מכירה למגרש)

עם מי צריך לדבר?

הרכב שלך רובוטי לפי החתימה, מה שאומר שהוא הגיע אחרי מתיחת הפנים של 2012 שזה הדגם ה"לא בעייתי", הדגמים עם ההבטחה לטרייד אים הגיעו בתחילת 2011.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...