Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום חמישי שעבר רכשתי מחשב ניד מסוג DELL N4030 מרשת חנויות מחשבים מוכרת.

בימים הראשונים המחשב תפקד מצוין, לאחר מכן, בזמן העבודה ב WINDOWS היו קופצים לי מסכים כחולים, והמחשב היה נכבה.

יצרתי קשר עם התמיכה הטכנית של DELL וניסנו ביחד לשחזר מחדש את המערכת ללא הצלחה.

הטכנאי רצה שאתקין מחדש את Windows. אבל סירבתי מכיוון שבמהלך השבוע שהמחשב היה אצלי התקנתי תוכנות חד פעמיות בתשלום .

לאחר מספר שעות ניגשתי לחנות שרכשתי ממנה את המחשב, הטכנאי במעבדה התעקש שחובה לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש הכל ושזו האופציה היחידה שיש לו, הבנתי את המצב, שאין אפשרות לשחזר את המחשב, והצעד הבא הוא להתקין מחדש ואז לבדוק את תקינות המחשב, ובמידה וחלק כלשהוא לא תקין, יחליפו אותו בחדש.(ככה לפחות הבנתי מהם). שלחו אותי הביתה ואמרו לי שיצרו איתי קשר ביום ראשון,

היום בבוקר התקשרו אלי מחנות המחשבים וקראו לי להגיע עם המחשב ע"מ להחליפו, מילה במילה !!!

הגעתי לחנות והמחסנאי אמר שהמעבדה צריכה לבדוק את המחשב (כמו שהוזכר באופציה א'), המחסנאי דרש ממני בהתנשאות ובוויכוחים לדעת מה התקלה המדויקת במחשב מפני שללא תיאור מדויק אין אפשרות להכניס את המחשב למעבדה!

למרות שהסברתי לו מספר פעמים שקופצים לי חלונות כחולים!!! (DUMPING PHYSICAL MEMORY) או משהו כזה

המחסנאי טען שהחלפה לא באה בחשבון עד שלא יודאו כי המחשב לא תקין, הסכמתי איתו, אבל התעקשתי שיתקנו את המחשב במיידי ויודאו ב 100 אחוז את תקינותו\או שיביאו לי מחשב אחר במקום. כי הגעתי מפני שקראו לי לבוא להחליף את המחשב ! ולא להכניס אותו לתיקון במעבדה,

לא הגיוני שמחשב בן 8 ימים נכנס למעבדה לתקופת זמן לא ידועה, ולמרות שקראו לי לחנות לבוא לקבל מחשב חדש!

לבסוף הטכנאי אמר שיעשה כמיטב יכולתו להחזיר לי תשובה בנוגע למחשב תוך 24 שעות.

יש לציין שרוב ה"שיחה" שלי עם המחסנאי AKA מנהל מחסן המתנשא נעשתה בצעקות עד שהסכים להבין שהמחשב מקפיץ מסכים כחולים.

נכון לעכשיו, אני מחכה להם ושוקל לדרוש להחליף את המחשב לחדש,

מה דעתכם?

קו---------------------------------------

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסלח לי, אתה לא רציני... או יותר נכון, ההתנהלות שלך מוזרה.

אז התקנת תוכנות, אז?!

אי אפשר לשחזר אותן בלי תשלום?

אם היית משחזר את ההתקנה של מערכת ההפעלה, אולי היתה נחסכת לך ריצה לחנות (אולי, כי זה לא נשמע כמו תקלה של מערכת הפעלה).

לגבי הריב עם המחסנאי, אני לא מבין למה אתה רב איתו ולא מביא את מי שהזמין אותך להחליף מחשב?

ואם כבר השארת אצלו את המחשב לבדיקה, מה הכוונה באמירה: "תעקשתי שיתקנו את המחשב במיידי ויודאו ב 100 אחוז את תקינותו\או שיביאו לי מחשב אחר במקום."

הם לא בנויים לתת תשובה "במקום" לבעיה אקראית שהם לא יודעים לאפיין אותה. אם כבר ויתרת, והכנסת את המחשב לבדיקה, תן להם לבדוק.

אני מבין שאתה עצבני שמוצר חדש לא עובד, זה באמת מעצבן, אבל אתה לא מנסה לשתף פעולה, אתה מנסה להכתיב את מה שנראה לך הכי נוח לך, אבל מערך התמיכה שמולך לא בנוי לתת שירות כך. תן להם למצות את מה שהם יודעים לעשות, ואם לא יעזרו לך, אז תצעק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קח נשימה עמוקה ותתאזר קצת בסבלנות,זה בטוח מעצבן שיש תקלה במוצר חדש אבל זה קורה.

עדיין לא קיבלת פתרון מהחנות ואתה כבר מחפש מה לעשות נגדם ?!

קצת סבלנות ואני בטוח שהכל יסתדר.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אז התקנת תוכנות, אז?!

אם היית משחזר את ההתקנה של מערכת ההפעלה, אולי היתה נחסכת לך ריצה לחנות (אולי, כי זה לא נשמע כמו תקלה של מערכת הפעלה).

לגבי הריב עם המחסנאי, אני לא מבין למה אתה רב איתו ולא מביא את מי שהזמין אותך להחליף מחשב?

ואם כבר השארת אצלו את המחשב לבדיקה, מה הכוונה באמירה: "תעקשתי שיתקנו את המחשב במיידי ויודאו ב 100 אחוז את תקינותו\או שיביאו לי מחשב אחר במקום."

הם לא בנויים לתת תשובה "במקום" לבעיה אקראית שהם לא יודעים לאפיין אותה. אם כבר ויתרת, והכנסת את המחשב לבדיקה, תן להם לבדוק.

אני מבין שאתה עצבני שמוצר חדש לא עובד, זה באמת מעצבן, אבל אתה לא מנסה לשתף פעולה, אתה מנסה להכתיב את מה שנראה לך הכי נוח לך, אבל מערך התמיכה שמולך לא בנוי לתת שירות כך. תן להם למצות את מה שהם יודעים לעשות, ואם לא יעזרו לך, אז תצעק.

הוא כתב שקראו לו לחנות להחליף את המחשב, ואז התברר לו שקראו לו רק כדי שישאיר להם את המחשב לבדיקה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבעיה שלך היא בעיה בדיסק הקשיח בתור התחלה.

גש למעבדה של דל (יעל תוכנה) שיחליפו לך.

תתקשר לדל - תפתח קריאת שירות, ושיגיעו לטפל בך \ תגיע אליהם - לפי חוזה השירות שיש לך ל 3 שנים.

פורסם

האחריות המקורית של דל למחשב הנ"ל היא 4 שנים בבית הלקוח. למה לא לנצל את זה?

בכל מקרה, מניסיון בעבודה בחנות מחשבים, השבוע הראשון הוא מאוד קריטי אם אתה רוצה להחליף את המחשב ורק בדיקת מעבדה תאפשר לך לעשות זאת.

פורסם

אז התקנת תוכנות, אז?!

לא, אי אפשר.

ניסתי לשחזר את המערכת. הפעולה לא הצליחה. ה IMG הישן לא עבד.

המחסנאי הוא זה שקרא לי לבוא להחליף את המחשב !

ואם כבר השארת אצלו את המחשב לבדיקה, מה הכוונה באמירה: "תעקשתי שיתקנו את המחשב במיידי ויודאו ב 100 אחוז את תקינותו\או שיביאו לי מחשב אחר במקום." (*במקומו (טעות שלי)

לא בנוים? תן מחשב חדש,

"וויתרתי" והמחשב בבדיקה.

אני מבין שאתה עצבני שמוצר חדש לא עובד, זה באמת מעצבן, אבל אתה לא מנסה לשתף פעולה,

למה לא משתף פעולה? הגעתי לחנות, הבאתי את המחשב הקשבתי למחסנאי ולטכנאי, רצתי בין בנין לבנין כמה פעמים (כל אחד ממוקם במקום אחר) איך אני יכול לשתף פעולה יותר מזה?

אתה מנסה להכתיב את מה שנראה לך הכי נוח לך, אבל מערך התמיכה שמולך לא בנוי לתת שירות כך. תן להם למצות את מה שהם יודעים לעשות, ואם לא יעזרו לך, אז תצעק.

12345

פורסם

אי אפשר להחזיר את המחשב ולקבל את הכסף בחזרה?

הרי עוד לא עברו 14 יום.

אם אפשר, תחזיר לדוכן הזה את המחשב וגש לאחת הרשתות הגדולות. המחירים כימעט אותם מחירים, אבל השירות אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אי אפשר להחזיר את המחשב ולקבל את הכסף בחזרה?

הרי עוד לא עברו 14 יום.

אם אפשר, תחזיר לדוכן הזה את המחשב וגש לאחת הרשתות הגדולות. המחירים כימעט אותם מחירים, אבל השירות אחר.

היי,

לפי מירב ידיעתי אי אפשר, החוק אומר 14 יום באריזה מקורית -ושלא נעשה בו שימוש-

פורסם

אם קנית עם אחריות מקורית של DELL - שום טכנאי שלא של מעבדה מוסמכת של DELL לא אמור לגעת בו.

אתה פותח קריאה, מקבל טיקט ומחכה לטכנאי שיגיע או שאם בא לך - אתה נוסע למעבדה שלהם ומוסר לטיפול.

אם קנית בKSP/IVORY ושות' - אתה בבעיה.

פורסם

אני קצת לא מבין מה הקשר של החנות הפיזית לכל העניין הזה.

בתור עוסק בתחום לשעבר עם מחשבי HP, הטיפול כולו מול היצרן עצמו.

תתקשר לתמיכת דל, תודיע להם על התקלה, תבצע את מה שהם דורשים ממך בלי להתווכח, ואם יוכח שמדובר בתקלת חומרה,

דרוש החלפת המחשב.

במחשבי HP למשל אם מתגלה בעית חומרה תוך 14 יום מרגע הקניה המחשב מוחלף, אז מגיע החלק של החנות שצריכה לספק לך את המחשב בחדש בכפוף לאישור היצרן.

אין סיבה שזה לא יהיה בדיוק אותו דבר בDELL.

בכל אופן, יכול להיות גם מצב שבו החנות עצמה מטפלת במחשב כסוג של ערך מוסף (משהו שמאוד לא אהבתי כי זה תמיד גרם לבעיות) עבור אנשים ללא יכולת טכנית.

בסופו של דבר אני לא בטוח כמה סמכות יש לחנות עצמה להזדכות על המחשב המקולקל, לכן עדיף לידע את היצרן ולדרוש שיכתבו את מה שאתה אומר וכמובן גם מספר פניה שיתעד שפנית תוך 14 יום. בהצלחה ועדכן אותנו.

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

בתור עוסק בתחום המחשבים אתה אמור לדעת שיש יבוא מקביל לכול דבר, הטיפול בחנות מתחיל בתום האחריות או אם החנות היא גם היבואן.

עוד דבר, 99% שהטיפול הוא מול היבואן ולא מול היצרן.

אודי A4

דימה.

פורסם

שוב, נסיוני היה בעיקר עם מחשבי HP שם הנהלים הם כאלו.

בכל אופן זה לא משנה אם השירות של היצרן, היבואן או תחת של עיזה, שום לקוח לא אמור לקבל בשקט

מחשב שהגיע תקול מהחברה במידה וכך הדבר.

DrIvE AnD LeT DrIvE

• תוכן חדש...