Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי,

לפי מירב ידיעתי אי אפשר, החוק אומר 14 יום באריזה מקורית -ושלא נעשה בו שימוש-

קצת הרחבה:

אתה יכול להחזיר מחשב נייד עד 14 יום, למרות שפתחת את האריזה.

אסור לך להדליק את המחשב עצמו, כיוון שזה נקרא לעשות אקטיבציה ואז אין אפשרות להחזיר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קצת הרחבה:

אתה יכול להחזיר מחשב נייד עד 14 יום, למרות שפתחת את האריזה.

אסור לך להדליק את המחשב עצמו, כיוון שזה נקרא לעשות אקטיבציה ואז אין אפשרות להחזיר.

ברור שהדלקתי את המחשב....

קו---------------------------------------

פורסם

אז ככה.

בסופו של דבר יצרתי קשר עם הספק,(זה שמעביר את המחשב מ DELL ל KSP, כן כן החנות היא KSP סניף תל אביב דרך השלום)

הספק ביקש ממני לבקש מ KSP שיצרו איתו קשר, וכך עשיתי

לאחר כמה שעות הספק התקשר אליי ואמר שהמחשב מוכן ומאופס למצבו הראשוני. ושאני יכול ללכת לאסוף אותו מהמעבדה,

הגעתי למעבדה והטכנאי אומר לי שהמחשב נמצא תקין ושאין לו אפשרות לאתחל את המחשב כפי שסוכם מול הספק. ושאני אמור לעשות את הפעולה הזאת באופן עצמאי :?(אז איך בדקת את המחשב?)

לקחתי את המחשב והלכתי, עכשיו מתחיל הבלאגן מול DELL UK USA וכו...

אגב: במהלך שיחותי עם DELL, התברר לי כי כל אנשי התמיכה הם בני דודים, שלא יודעים להבדיל בין המילים לא תקין,מקולקל ושבור. וניסו לדחוף ל"קריאה" שלי תיאור של "המחשב שבור"

איכות!!!

KSP כבר אמרתי?

קו---------------------------------------

פורסם

לא סתם שאלתי אם אלו KSP/אייבורי.

לא מזמן DELL העולמית תבעו את שני החנויות האלו על מכירת מוצרי פרבישד שלהם ללא סימון, פירוק חלקים והתעסקות עם מערכות הפעלה מזויפות.

ה"אחריות" שהשניים האלו נותנים שווה לישבן.

פורסם

בתור מי שקנה מחשב נייד לאחרונה, אני חייב לציין שהמחירים ב KSP ואייבורי בניידים לא מי יודע מה אטרקטיביים.

במחשב נייד זה לא כ"כ חשוב ממי קונים אבל כן חשוב שזו תהיה אחריות היבואן הרשמי, במקרה של DELL לקנות מחשב של DELL בלי האחריות המצויינת של DELL בבית הלקוח ל3 שנים זה פשוט גרוע.

אני למשל רכשתי את המחשב מטרקלין חשמל , כולם מוכרים קופסאות בלי לפתוח אותן ישירות מהיבואן הרשמי, לכן מה שהיה חשוב לי שזה יהיה דרך יבואן רשמי ושזה יהיה במחיר הטוב ביותר. (אפילו KSP ואייבורי גבו על דגם חלש יותר, משהו כמו 150 שקל יותר ממה שאני שילמתי)

כשהייתי צריך תמיכה בתחילת הדרך כבר הייתי בקשר מול השירות של היבואן הרשמי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא סתם שאלתי אם אלו KSP/אייבורי.

לא מזמן DELL העולמית תבעו את שני החנויות האלו על מכירת מוצרי פרבישד שלהם ללא סימון, פירוק חלקים והתעסקות עם מערכות הפעלה מזויפות.

ה"אחריות" שהשניים האלו נותנים שווה לישבן.

אתה טועה ומטעה !

רק אחת החברות נתבעה ע"י דל, בעוד השנייה פעלה כשורה.

אני לא זוכר באיזו מן החברות מדובר, אך אני בטוח ב-100% שמדובר רק באחת החברות ואף היה הבהרה בעיתונות מצד דל, כי החברה השנייה בסדר גמור.

פורסם

אתה כנראה צודק, בהתחלה פורסם ששתיהן חשודות במעשים האלה,

בהמשך פורסמה התנצלות רשמית של DELL לגבי KSP.

עם זאת, אין שום מצב שמחשב בייבוא רשמי של DELL היה מקבל שירות ממעבדה שהיא לא של DELL

מי שנותן את השירות לDELL היא מעבדה מרכזית של חברת "יעל"

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כשאני קונה ציוד מהחנויות האלו (וכבר קניתי 2 מחשבים נייחים מאייבורי ואני מרוצה), אני לוקח בחשבון שתמיד יש סיכון שיהיה רכיב דפוק ושיש סיכוי שהשירות יהיה לא קיים ואאלץ לקנות חדש.

בקניה של חלקים זולים ו/או מחשבים נייחים, זה משתלם.

מ-ק-ס-י-מ-ו-ם אני אקנה לוח אם חדש ואחליף לבד. כמה כבר עולה. כנ"ל כל חלק אחר למחשב נייח שהוא לא High End.

לגבי מחשב נייד אני נוטה להסכים עם אייל שכדאי להיצמד למקומות שנותנים את האחריות של היבואן הרשמי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...