Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מזכיר לי את האישה הנבלה הזאת סליחה על הביטוי אבל היא באמת כזאת, בתחנה המרכזית בתל אביב שהייתי חייל, היא הייתה ניגשת לחיילים ומבקשת כמה שקלים לאוטובוס ושהיא נתקעה.

היה לה פאוץ מלא בכסף - אני עם העצבים המרוקאים שלי התחלתי לצעוק עליה (גם בגלל שהרגשתי את הצורך לעשות זאת בכל זאת הייתי במצח בזמנו) והיא הלכה אבל מרחוק ראיתי שהיא ממשיכה להטריד חיילים , וזה הרג אותי שחייל מרוויח 300 שקל בחודש והיא הולכת ועושה על הרחמים שלהם כסף

חבל שאין חוק שמותר לתת כאפת התעוררות לכל אדם מטומטם

אתה צריך לראות מה קורה במרכזית בבאר שבע , כל המי והמה מסתובבים שם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על מה ?! על זה שהוא עומד ליד כספומט ואחרי שמישהו מוציא כסף הוא נטפל אליו ולא עוזב עד שהוא מביא לו כסף או עד שמישהו כמו bmw מאיים אליו.

כשאתה אומר למישהו שאתה לא מוכן להביא לו כסף ומבקש ממנו להתרחק ממך - והוא לא עושה את זה, אתה יכול להגיש תלונה, בטח אם עוד 10 אנשים יגידו אותו דבר בטווח של רבע שעה. ואם אי אפשר, אז שיפסיקו לבכות לי על רוצחים\אנסים\מטרידים.

אם המשטרה היתה מתייחסת ברצינות לדברים שלי הם היו יכולים להגיע למרכז המסחרי הזה, לעקב אותו, ולתשאל לפחות שלושה ארבעה אנשים בקשר להטרדות שלו. אני הייתי מוכן להגיש נגדו תלונה, אבל במקום לעשות משהו לפני שנגרם נזק מחכים שיהיו כותרות ב YNET ואז יהיה אפשר לצעוק - לא עשו לא ראו לא שמעו.

תבין זה נורא נחמד שאנשים דורשים שיעכבו / יעצרו אזרחים כאלו ואחרים אך לא מוכנים להגיש תלונה, וזה קורה כל הזמן.

אם תתקשר (אתה או כל אדם אחר) ותדרוש להגיש תלונה, תגיע ניידת למקום וזה אינטרס של המשטרה.

קורה הרבה פעמים שהמשטרה מדווחת על אירוע שחוזר על עצמו אפילו כמה פעמים ביום אך המודיע הוא לא המתלונן / לא מעוניין להגיש תלונה.

ברגע שאדם מתקשר ומודיע על אדם כזה או אחר ולא מעוניין להגיש תלונה (כמו רוב האנשים) אין מה לעשות, מלבד לבקש מאותו אדם ת"ז, ובמידה ויש חשד סביר גם חיפוש ע"מ לאתר סחורה גנובה, סמים או כל דבר אחר. כל הדברים הללו כבר נעשו. החוק חל גם על השוטרים ובלי תלונה לא יכול לקרות שום דבר.

טענות נגד שוטרים ונגד המשטרה זה עניין שנכנס בעשרים השנים האחרונות לאופנה ומסרב להרפות. מהכירותי, מרבית השוטרים מנסים לעשות את עבודתם בצורה הטובה ביותר. בסדר, לא כולם מלאכים.

החוק חל על כולנו באותה מידה גם אם זה לא נראה לאדם כזה או אחר...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

האיש הגרוזיני, הדלק, הכבוד והמסעדה - בול אותו תסריט היה לי בת"א באזור העזריאלי - המשפט "אני חייל ואין עליי שקל" עובד לי מצויין.

פורסם
החוק חל על כולנו באותה מידה גם אם זה לא נראה לאדם כזה או אחר...

איפה אמרתי שהחוק לא חל על כולנו באותה מידה ? אני לא מבין את הקשר המשפט הזה.

ובקשר לתלונה, מי אמר שלא הייתי מגיש תלונה ? ההפך הוא הנכון, אבל אף אחד לא שאל אותי, הנושא כלל לא הוזכר בשלושת השיחות. לקחו פרטים מזהים ממני, את המיקום והתיאור של האיש הנכבד ואמרו שזה יטופל. גם בפעם השניה אמרו שזה יטופל.

גם בפעם השניה שהתקשרתי וגם בשלישית אף אחד לא הזכיר את המילה תלונה. מה גם שלא היה תיעוד של הפניה שלי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון אין לי ביקורת עליך חס וחלילה.

מה שקורה זה ככה: אתה מדווח על אדם חשוד, קריאה מגיעה לניידות כמה שניות לאחר מכן וניידת נשלחת לחפש את אותו אדם.

בפעם הבאה שזה קורה לך, תתקשר 100 ותגיד שאתה מעוניין להגיש תלונה ושאתה עוקב אחר אותו אדם ומבקש לזרז את הניידת.

אפשר גם להתקשר 106, והפניה מגיעה לניידות השיטור המשולב החדשות בעיר.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
עד היום רוב השוטרים שראיתי היו שמנים ומגושמים,

אבל בסרטון רואים שוטרות כוסיות.

מוזר :lol:

תתפלא. מסיבה לא ברורה במשטרת ישראל ישנן לא מעט שוטרות נאות למדי. אם הכי יפות הולכות לדוגמנות, הפחות יפות הולכות ללימודי משפטים, אז הבררה של הפחות יפות מגיע למשטרה, ודווקא אחלה בררה אם תשאל אותי.

פורסם

במילה אחת: פחחח...

הרג אותי הקטע: "שוטר שוטר זאת אישתי - היא יולדת".

אם כבר במציאות זה היה:

נהג: שוטר שוטר - זאת אישתי - היא יולדת!

שוטר: למה אתה עוצר על אי תנועה ובלי אפוד זוהר?

נהג: הילד יוצא!

שוטר: אני מבין, ואני רואה שאין לך מושב בטיחות לילד.. רישיונות בבקשה.

נהג: :loco:

פורסם

כרגיל התקשורת נטפלת רק לפרטים השליליים!

מה עם חצי הכוס המלאה? למה אף אחד לא מתפעל מהעובדה שהמאבטחים הצליחו להשיג בטלפון 6 תחנות משטרה שונות, שאפילו ענו!

:turn-l:
פורסם

חברה , אתם ממש לא יכולים להכליל .

אני לא אומר שאתם טועים , לצערי הרב אתם צודקים וכל הטענות שלכם כלפיי המשטרה הן דבר קיים , ההבדל הוא שאתם מכלילים ועל כמה שוטרים לא מקצועיים\לא איכפתיים\לא יעילים\מושחטים אתם מבצעים שחיטה של כל המשטרה .

בכל זאת , יוצא לי לבלות בקרבת המשטרה זמן רב , ואני מכיר היטב את התנהלותה כגוף ואת התנהלותם של פרטים בה , ויש גם הרבה מקום לפרגון וכבוד .

גם אני כמוכם נתקל פה ושם בשוטר עלוב , אבל הרבה יותר מזה בשוטרים שאני שמח שהם פה להגן עליי .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

זאת הבעיה של המשטרה - שכל מי שחושב שככה צריכה משטרה להתנהל זה רק מי שעובד במשטרה/עובד איתה.

אם הם יועילו להוציא את הראש מהחול הם יבינו שלמרות שלדעתם ולדעת כמה מתנדבים אומללים שחושבים ששוטרים הם אלים - הציבור, שאותו הם אמורים לשרת, שבשבילו הם כאן, הציבור הזה מרגיש שהמשטרה עושה הכל חוץ מלשמור עליהם.

יש מקומות שאני מפחד להסתובב בהם בלילה - ואני לא מדבר על מקום נידח. מישהו כאן היה בתחנה המרכזית הישנה בת"א לאחרונה? גם ביום המקום לא סימפתי.

פעם זה לא היה ככה.

אין מה לעשות זה פשוט לא ייכנס לראש של הדרדסים שממש לא מעניין אותי מה התוכנה המפגר ת שלהם אומרת - בפועל הרבה יותר מפחיד להסתובב עכשיו ברחוב מאשר לפני 10 שנים, שלכל ילד מפגר שיש שערה וחצי על הביצים יש גם סכין.

ושכל מפגר חמום מוח יכול לדקור אותך.

ושכל טמבל שמצעמם לו פוגע לך ברכוש.

אז שידחפו את הסרטון תדמית שלהם אתה יודע לאן.

פורסם
במילה אחת: פחחח...

הרג אותי הקטע: "שוטר שוטר זאת אישתי - היא יולדת".

אם כבר במציאות זה היה:

נהג: שוטר שוטר - זאת אישתי - היא יולדת!

שוטר: למה אתה עוצר על אי תנועה ובלי אפוד זוהר?

נהג: הילד יוצא!

שוטר: אני מבין, ואני רואה שאין לך מושב בטיחות לילד.. רישיונות בבקשה.

נהג: :loco:

זה ממש ככה

חברה של אישתי הייתה בהריון מתקדם

יום אחד התחיל לה דימום, אז היא נכנסה לאוטו ונסעה לבית החולים.

בדרך עצר אותה שוטר על מהירות, ונתן לה דוח

לא הזיז לו שהיא יושבת בשלולית דם וממהרת לבית חולים.

רק אמר לה שתהיה בריאה...

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

חבל שאתם מזלזלים ככה במשטרת ישראל...רק תעשו טובה אם יפרצו לכם לבית או יגנבו לכם את הרכב או סתם, אל תתקשרו למשטרה טוב? הרי אתם חושבים שהם לא מועילים לכם...

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...