Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פוקוס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני שוקל לקנות פוקוס 2008 מליסינג במחיר של בערך 60000. ראיתי את תוצאות הטסט שהאוטו עבר בחברת הליסינג והכל נראה די טוב, אין שום דבר מלבד בעיות פחחות שתוקנו. רק דבר אחד מטריד קצת וזה הקילומטראז'. האוטו מ-08' הספיק כבר לצבור 97000. האם זה יותר מדי וצריך להיזהר? אולי צריך לרדת בשנתון ולקנות אוטו עם קילומטראז' נמוך יותר? או שזה לא כל כך נורא?

פורסם

קח בחשבון שמודל 2008 זה גם מכוניות מחודש מאי 2007, כלומר – כמעט 4 שנים.

ממוצע הקילומטרז' של מכוניות מליסינג הוא כ- 25,000 ק"מ בשנה, כך שהרכב שאתה בודק נמצא על הממוצע פחות או יותר.

אם הבדיקה שערכת עצמאית (ואם לא – תערוך!) תקינה וסבירה בעיניך, אין מניעה, לדעתי, מלהתקדם.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

ראיתי את האוטו מקרוב, נראה טוב. אבל לאחר שעשיתי סיבוב במתחם ביקשתי מהחבר שיעמוד מאחורי האגזוז עם דף לבן ונתתי גז. על הדף נהיה כתם שחור. נאמר לי שזה חמור מאוד ויש כנראה בעיות מנוע (כמובן שנציג המכירות הכחיש את הכל). אם לא אקח את הרכב הלכה לי המקדמה. אם אקח את הרכב לבדיקה ויגלו שיש בעיה אז יחזירו לי גם את עלות הבדיקה וגם את המקדמה, אך אם לא יגלו כלום, אז אפסיד גם את עלות הבדיקה. חוץ מזה מסתבר שהפוקוס תוצרת ספרד ושמעתי שזה לא טוב.

בקיצור, מה משמעות הדבר עם הכתם? האם יש טעם עוד לקחת את הרכב לבדיקה או פשוט להשלים שהמקדמה הלכה וזהו?

פורסם

אם בהסכם שלך עם חברת הליסינג כתוב שבמידה ומצאו פגם מהותי בבדיקה העצמאית אזי המקדמה חוזרת וגם עלות הבדיקה – כדאי לך לקחת לבדיקה עצמאית. אם מצאו פגם מהותי במנוע – לא נפגעת וחסכת עוגמת נפש. אם לא מצאו כלום – המנוע בסדר.

קח בחשבון שבהוצאה של 60,000 ₪ על רכב – בדיקה ב- 500 ₪ זה "כסף קטן". עדיף לך להשקיע את הסכום ולוודא שהכל בסדר מאשר לא להשקיע אותו ואולי ליפול בעתיק.

ועוד דבר אחד – תדרוש אחריות על המנוע במסגרת עסקת הרכישה שלך. לפחות לשנה. רוב חברות הליסינג הגדולות מעניקות אחריות כזו.

גיל מאוויס

• תוכן חדש...