Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי שמח אם תוכלו לשלוח לי קצת פרטים על פיאט מולטיפלה

כגון : (110 קמ ביום)

1. אחזקה ?

2. צריכת דלק

3.נוחות ?

מה הן המתחרות באותה קטגוריה עד 50K

תודה

פורסם

מתחרות במה?

יש לך צורך ב 6 מקומות ישיבה?

אם כן, אין עוד רכב עם סידור הפנים כמו מולטיפלה + צריכת סולר נמוכה.

לי ל 6 נוסעים מולטיפלה נראתה קטנה (עגלת תינוק ענקית לא נכנסה לבגאז'), כן קניתי את מה שאתה רואה בתמונה (סיטרואן ג'מפי).

הבעיה העיקרית עם המולטיפלה (כמו עם כל רכב דיזל משומש), שקשה מאוד למצוא מכונית כזאת עם קילומטראז' שפוי, במצב שמור.

בנוסף, בגלל עליית המחיר למולטיפלה (כחדשה) ב 2005, בקושי נמכרו רכבים מהדגם הזה משנתונים מתקדמים = אין בשוק משומשים מעל 2004.

מודל 2004 זה כבר 7 שנים על הכביש. רכבי דיזל נוסעים לרוב מעל 30 אלף ק"מ בשנה, לכן 200 אלף ק"מ +, זה מה שתראה ברוב גדול של המודעות. קילומטראז' משמעותית נמוך מזה צריך לאמת ע"י קבלות מהמוסך, אחרת יש חשד לזיוף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה

אשמח אם תוכל לתת לי קצת פרטים לגבי צריכת הדלק גם של הפיאט וגם של הגמפי ...

למרות שהגמפי קצת הרבה יותר יקר ....לא ?

פורסם

צריכת הסולר של ג'מפי אצלי 1:12- 1:13 ק"מ לליטר (משולב ).

אני מניח, שמולטיפלה יותר חיסכונית (משהו כמו 1:15).

בתקציב שלך תיכנס ג'מפי 2004 במצב לא רע.

מולטיפלה 2004 (השנתון האחרון שיש סיכוי למצוא ) תעלה בסביבות 40 אלף ש"ח (במצב נורמאלי).

יש הפרש גדול מאוד בין שני הרכבים האלה במרחב פנים, השאלה היא גם מה הצרכים הדרישות שלך מהרכב.

אני מרוצה מאוד מהבחירה שלי - אפשר לקחת עוד נוסעים או להכניס את כל מה שאני רוצה בכל רגע הנתון (עגלות\אופניים\תיקים).

אני מניח, שהביטוחים של ג'מפי גם יהיו יותר יקרים.

חלק גדול בבחירה של רכב דיזל משומש הוא מצב הרכב.

תוכל לראות ג'מפי מודל 2004 עם 350 אלף ק"מ וגם פחות מ 200.

אותו הדבר לגבי מולטיפלה - פערים גדולים במצבי הרכבים, קילומטראז', אופן השימוש והטיפול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...