Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרו VS מוסטאנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא היתה 2011 - לפי האגזוזים. רק ב2011 הסטנג מגיעה עם 2 אגזוזים בגרסת V6 - לעומת אגזוז קטן עם יציאה אחת עד 2010 (כולל).

אין לי מושג למה הרגשת מה שהרגשת, יכולות להיות מספר סיבות.. בכללי המוסטנג והקמארו קרובות מאד בהאצה רק בגרסאות הV6 האוטומטיות, בכל השאר היתרון לטובת המוסטנג. אולי התחושה שונה, זה קורה הרבה. המוס גם מתנהגת יותר טוב וההגה שלה אמור להיות יותר מתקשר, ככה שמה שאתה אומר נשמע קצת מוזר אבל מעניין. לגבי אבזור - כנראה שהקמארו בגרסת ההשכרה יותר מאובזרת מהמוסטנג בגרסת ההשכרה - זה היה ככה גם במבחן במגזין לפי מה שאני זוכר. זאת גם כנראה סיבה שהמחיר ההתחלתי שלה יותר גבוה. בכל מקרה בגרסאות "פרימיום" לא חסר לאף אחת מהן אבזור. דרך אגב, יצא לך לשמוע קצת מוסיקה במערכת של המוסטנג? איך אהבת אותה?

בכל מקרה בקרב של הגדולים - GT מול SS, שם אמור להיות הבדל גדול יותר.

פורסם

גם לי אין מושג למה המוסטאנג הייתה ככה, בכל מקרה אני התלהבתי מהקאמרו :)

לגבי המערכת במוסטאנג כן היא הייתה טובה מאוד!! כמו גם ב קאמרו גם לה לא היה חסר.. :)

ובאמת מעניין איזה טובה יותר בגרסאות החזקות GT ו- SS? אולי בפעם הבאה שלי שם..!?!? :lol:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

ה-GT די משאירה מאחורה את הקמארו בכל דבר, ועל זה היו הרבה יותר מבחנים שקראתי\ראיתי.. חובה לנסות בפעם הבאה :wink:

פורסם

האם לא כל מוסטנג היא GT ?

אני מודע לזה שיש את הגרסאות החזק כמו השלבי במוסטנג (ואולי הRS בקאמרו ,אבל אני חושב שזאת הגרסה החלשה יותר).

פורסם

חגי,

לא כל מוסטאנג היא GT ובקאמרו גרסאת RS היא סוג של רמת גימור ולא גודל מנוע!

לשני הרכבים יש גרסאות "רגילות" ויש את הגרסאות החזקות, GT במוסטאנג ו- SS בקאמרו.

ול- AMT כן בפעם הבאה אני מקווה לנסות את הגרסאות החזקות... :lol:

ואגב במוסטאנג לא היה ESP!! וביום שקיבלתי אותה ירד גשם והאוטו כשכש בזנב כמו כלב שמח :) מה שלא היה בקאמרו :)

פורסם

אז משהו היה שם מוזר אם נכנסת לסיבוב קצת באגרסיביות (בגשם כמובן) אז הזנב יצא לטיול וכל הבקרות עובדות, כשכיביתי את הבקרות אז השינוי היה סבסוב של הגלגלים משמע ASR בקיצור נראה לי קיבלתי רכב לא תקין!! :)

• תוכן חדש...