Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותרת,אני עדיין לא מבין ממש את העניין שאנשים משקיעים את כספם ברכבי אספנות,הרי רכב אספנות גם ככה לא נוסע מספיק טוב(תלוי איזה דגמים) אבל אני רואה אנשים פה קונים דגמים של שנות ה60-70 ומשקיעים את כספם ברכב,עם הזמן המנוע ניהיה חלש יותר וכו'...

מישהו באמת יכול לתת לי תשובה למה אנשים קונים רכבי אספנות? תודה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה תחביב, בתחביב אתה לא מסתכל על רווח והפסד או החזר השקעה - זה עניין של אהבה.

למה אנשים שאוספים יינות מוצאים אלפי שקלים על בקבוק אחד?

למה אספני אומנות מוציאים מיליוני דולרים על ציור?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כותרת,אני עדיין לא מבין ממש את העניין שאנשים משקיעים את כספם ברכבי אספנות,הרי רכב אספנות גם ככה לא נוסע מספיק טוב(תלוי איזה דגמים) אבל אני רואה אנשים פה קונים דגמים של שנות ה60-70 ומשקיעים את כספם ברכב,עם הזמן המנוע ניהיה חלש יותר וכו'...

מישהו באמת יכול לתת לי תשובה למה אנשים קונים רכבי אספנות? תודה.

לפני ההשקעה המנוע חלש והאוטו אולי לא נוסע טוב כמו שאמרת...

משקיעים הרבה בשיפוץ ומביאים את הרכב למצב חדש מכאני חיצוני ופנימי, וזה כל היופי שבדבר!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התשובה הכי פשוטה ולדעתי הכי מלאה: כי בא להם! בא לי שיהיה לי אוטו מסויים, אני עושה חישוב זריז (וגם זה לא תמיד) שאוכל לעמוד בסכום הרכישה והאחזקה- ויאללה, קניתי! :twisted:

מנוע חלש אתה אומר? -בוא נראה אותך עושה סיבוב בפוקוס הליסינג שלי, ואחרי זה סיבוב ב-BX עם גיר רגיל (רק אחת מהדוגמאות)- ונראה מה יותר חלש?:twisted: ואני כבר לא מזכיר ת המכוניות בסגנון של הפיירברד או GTO!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למה אנשים מבזבזים את כספם על בולים, ועוד עם חותמת.... הרי אי אפשר להדביק אותם יותר על המעטפה.

בקיצור, רכב אספנות הוא הכל חוץ מלקחת אותנו מנקודה א לנקודה ב.

חשבתי לסייג ולומר שהרכב כן לוקח אותנו מהבית למפגש המועדון, אבל האמת היא שאנחנו לוקחים את הרכב...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יש סוג מסויים של אנשים שהייתה להם טראומת ילדות, יותר נכון ארוע משמעותי בילדותם...

יתכן שנפלו ממושב של מכונית, קיבלו חבטה רצינית בראשם, ישבו על הגה של מכונית, נחבטו בדשבורד בינקותם

או שסתם נפלו מעגלת התינוק או מהלול. המכה בראשם השפיעה מאוד על כל תהליך ההתבגרות

ומשם הדרך הייתה קצרה לתחביב המדובר.

שריטה, מכה, חבטה? סמן את הנכון.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

ישנן מספר סיבות וכולן פסיכולוגיות.

סיבה ראשונה היא זכרון ילדות/נעורים של רכב מסויים כלומר נוסטלגיה שלעיתים מלוווה בילדות עשוקה קמעא...

סיבה שניה היא חוסר היכולת שלנו כבני אדם להשלים עם העובדה שאנו תמיד נזדקן ותמיד נמות

שיפוץ רכב ישן הוא אנטי תיזה או צורת התמודדות עם הגורם הזה (אתה לוקח רכב "זקן" ומצליח להוריד ממנו את השנים)

ועל הדרך אתה שוב אותו נער שלאבא שלו הייתה סוסיתא..(קורה בד"כ קרוב לגיל 40)

סיבה נוספת היא דרך בריחה מהיום יום (אתה יכול לראות הרבה משתמשים במושג-הגשמתי פנטזיה, ברכישת רכב אספנות)

הרכב משמש כמפלט מהאישה הילדים העבודה והשחיקה היומיומית

סיבה נוספת היא האתגר עצמו-אתה אוהב אתגרים ומעוניין להתנסות בפרוייקט מהסוג הזה.

לעיתים קרובות ישנו גורם פיננסי מוטעה-אתה לא יכול להרשות לעצמך אודי r8 אז אתה קונה רכב ספורט ישן

מתוך הנחה (מוטעית בד"כ) שהעלויות עדיין יהיו נמוכות יותר.

ועוד סיבות למכביר.

חשוב לציין שלדעתי (למרות שרן צחק) זה בטוח מגיע לעלויות גבוהות יותר מפסיכולוג....

פורסם
יש סוג מסויים של אנשים שהייתה להם טראומת ילדות, יותר נכון ארוע משמעותי בילדותם...

יתכן שנפלו ממושב של מכונית, קיבלו חבטה רצינית בראשם, ישבו על הגה של מכונית, נחבטו בדשבורד בינקותם

או שסתם נפלו מעגלת התינוק או מהלול. המכה בראשם השפיעה מאוד על כל תהליך ההתבגרות

ומשם הדרך הייתה קצרה לתחביב המדובר.

שריטה, מכה, חבטה? סמן את הנכון.

אמא שלי זרקה לי את השקית עם כל מכוניות הצעצוע שלי (סיפור אמיתי...)

הייתי בן 10 + - כשזה קרה...

היא ממש מתחרטת על זה

כבר שנים שהיא מתחרטת

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
זה יותר זול מפסיכולוג. - רן

לא לגנוב לי את הפטנטים! :lol::-D:-P

זה בדיוק מה שאני עונה כל הזמן כששואלים אותי: מדוע בדיוק קנית את הזבל ה"חדש" הזה? על כל "צעצוע" החדש שאני מביא!:twisted::-P8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אמא שלי זרקה לי את השקית עם כל מכוניות הצעצוע שלי (סיפור אמיתי...)

הייתי בן 10 + - כשזה קרה...

היא ממש מתחרטת על זה

כבר שנים שהיא מתחרטת

כבר נאמר שההבדל בין ילדים ומבוגרים זה מחיר הצעצועים!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תוכן חדש...