Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משנה איזה אוטו העיקר שיהיה אמין וחסכוני בדלק ועם מעט הוצאות.

מדובר בנסיעה יומית של 120 ק"מ.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

זה די הרבה ק"מ, האם הם בעיקר עירוניים או בין עירוניים?

 

אם לא איכפת לך מנוחות ואתה רוצה רק חסכוני, חפש לך סוזוקי אלטו יד 2.

 

יכול להיות שבסוכנויות הרכב יוכלו גם לפרוש לך את התשלומים ותוכל לקחת C1 חדשה או אלטו חדשה.

 

לטעמי, בתקציב שלך - אם לא באמת משנה לך נוח או לא - קח לך C1 דנדשה ותהנה מרכב יפה וגם חדש, שיתאים לכמות הנסיעות שלך.

 

בגזרת המשומשות - החסכוניות ביותר יהיו דייהטסו סיריון ופיאט גרנדה פונטו.

פורסם

אם מדובר בנסועה בין עירונית רכב בעל נפח מנוע גדול יותר יהיה חסכוני כמעט או אפילו יותר חסכוני מהאלטו ושאר דומותיה.

הייתי ממליץ בכלל עם כמות כזו של נסועה לחשוב על איזה רכב דיזל ידני שיספק לך צריכת דלק לא פחות טובה משל הקטנות החדשות (המוזלות) ואתה תרגיש שאתה נוהג באוטו ולא בצעצוע (ויסלחו לי כל בעלי הרכבים האלה ראיתי רק את הC1 והיא לא היתה שונה בהרבה מהמכוניות על שלט שקנו לי כשהייתי ילד).

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

 

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מדובר בנסיעה בין ערונית.

השאלה איזה מכונית אמינה וחסכונית בדלק והוצאות וטיפולים א ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
אם מדובר בנסועה בין עירונית רכב בעל נפח מנוע גדול יותר יהיה חסכוני כמעט או אפילו יותר חסכוני מהאלטו ושאר דומותיה.

הייתי ממליץ בכלל עם כמות כזו של נסועה לחשוב על איזה רכב דיזל ידני שיספק לך צריכת דלק לא פחות טובה משל הקטנות החדשות (המוזלות) ואתה תרגיש שאתה נוהג באוטו ולא בצעצוע (ויסלחו לי כל בעלי הרכבים האלה ראיתי רק את הC1 והיא לא היתה שונה בהרבה מהמכוניות על שלט שקנו לי כשהייתי ילד).

 

הבחור עומד לעשות נסיעה של 120 ק"מ ביום. זה 600 ק"מ בשבוע, 2400 ק"מ בחודש רק על נסיעות של העבודה, לפני שהוא בכלל נסע נסיעה פרטית אחת. כמעט 30 אלף ק"מ בשנה.

 

נכון שדיזל זה פיתרון נהדר פה, חסכוני גם וטוב - אבל מה הוא יקנה בתקציב הזה? פיאט דובלו מאווויס עם 100 אלף ק"מ?

בתוך 3 שנים הרכב כבר הופך לפגר מת שאי אפשר למכור אותו בלי הורדה קיצונית מהמחירון.

זה לא כסף, להוריד 10 אלף ש"ח מהמחירון רק כדי למכור? זה מקזז את כל החיסכון בדלק.

 

נכון ש-C1 זה לא בדיוק רכב החלומות, אבל זה בכ"ז רכב חדש לא משנה איך מסובבים את זה, עם אחריות ל-3 שנים.

פורסם

הבעיה ששאלתי בסכונות סיטרואן וקבלת הרכב היא רק בחודש אפריל שזה רחוק לי יחסית.

אז אשמח לשמוע הצעות לרכב יד 2 ולא חדש והחברה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

סקודה פאביה TDI עשויה להיות סבירה, די חסכונית, הביצועים סבירים, אמינה מאוד, אבל צריך לקחת בחשבון טיפולים יקרים ואת העניין שקשה למצוא רכב כזה במצב טוב, שכן רבים מהרכבים הללו שירתו נהגי מוניות (ויש גם המון סקודות של מורי נהיגה).

יש דגם עם 70 כ"ס ועם 84 כ"ס, כמובן יש את הSDI הישן והטוב, ללא טורבו אך עם צריכת דלק אדירה של 1:20 (ויש שמועות שהגיעו אפילו ל1:25!!!) וביצועים די גרועים.

כמובן ניתן לחפש אוקטביה TDI שלה משודך מנוע עם 105 כ"ס עם ביצועים לא רעים בהחלט. למדתי על רכב כזה נהיגה ובהחלט מדובר ברכב חביב. מאז לימודי הנהיגה נהגתי בעוד מספר לא קטן של רכבים והאוקטביה בהחלט היא אחת מהמכוניות הפייבוריטיות שלי באופן כללי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מונית לשעבר יכולה להיות רעיון טוב, רכב דיזל המיועד לנסועה רבה ובמחיר יחסית זול.

 

שים לב לבעיתיות הנוצרת עם רכב הנקנה ב 50K ועושה 30K ק"מ לשנה. אפילו אם תרכוש איזו משפחטומטית ליסינג לשעבר עם 100K+ תוך 3 שנים תעבור את ה 200K ק"מ. נראה לך כי תצליח למכור אותה עם נסועה כזו? ובאיזה מחיר?

 

משפחטומטית הנהוגה בצורה עדינה בדרכים בין עירוניות יכולה לעשות 1 ל 13, רכב דיזל יעשה נאמר 1 ל 20, בהנחה כי מחיר הסולר והבנזין זהה תחסוך כ 4 ליטר ליום כלומר כ 30 ש"ח ליום/600 ש"ח לחודש/7000 ש"ח לשנה. אם הוצאות התחזוקה/תיקונים בדיזל נמוכות יותר מ 7000 ש"ח לשנה (וסביר להניח כי כך הוא המצב) שווה לך לרכוש מונית לשעבר.

×
×
  • תוכן חדש...