Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מקווה שאני במקום הנכון

ברצוני לקבל הסברים לגבי מונית וכל מה שמסביב וקושר למונית

אני רוצה ליקנות מונית חדשה/משומשת רק שאין לי מושג לגי כל העניין הזה של המע"מ וכל מיני החזרים וכל מה שצריך או לא צריך

אם יש מישהו וותיק מהתחום אני ישמח לכל הסבר הפשרי שילמד אותי קצת על כל הנושא הזה שניקרא מונית

אני מודה מראש לכולם

ניתן לישלוח הודעות לפרטי או למייל

S.K

פורסם

אין כל משמעות אם יש לך רשיון או לא. המונית יכולה להיות רשומה גם על שם חברה בע"מ או ע"ש תינוק.

בשביל לקבל החזרי מע"מ אתה קודם כל צריך לפתוח תיק ברשות המיסים במע"מ. בלי זה לא תוכל לקבל אגורה.

על קצה המזלג אפשר לומר שאם מונית עולה 116 אלף אזי אתה יכול לקבל החזר על ה-16 אלף חזרה ולמעשה המונית עלתה לך רק 100 אלף. אבל כשתמכור את המונית אחרי נניח 4 שנים ונניח תקבל עליה 58 אלף, אז זה 50,000 בשבילך ו-8 אלף מע"מ שתצטרך לשלם למדינה.

בגדול זה לא כזה פשוט ההסבר כי לחשבון התקזזויות ותשלומי מע"מ נכנס כל דבר שקשור בפעילות העסקית שלך כגון דלק, תיקונים, שכ"ט רו"ח ואפילו הנייר שעליו מודפסות הקבלות וכיו"ב.

• תוכן חדש...