Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מרצדס C-200 שנת 2002 מנוע 2 ל' בנזין קומפרסור (עם מגדש על).

לרכב יש 163 כ"ס . הרכב אינו עגלה אבל גם אינו מחורכי האספלט וכדי לקבל תגובות מהירות יותר בהאצה נדרשת בהחלט לחיצה החלטית על דוושת ההנאה (זו לא טעות דפוס :wink: )

מאחר ומדובר במגדש על לפי מה שהבנתי השיפור על ידי צ'יפ לא יהיה ענקי ראו למשל בקישור:

http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=car&id=1255&id_marke=14&id_model=13179&virtuemart=a610523cad9404146ef4ba027f1156f5

לכן אני שואל את עצמי ומתחבט אם בכלל כדאי להיכנס להרפתקאה הזו ?

יש אופציות שיפור אחרות ויעלות יותר ??

תודה מראש לעונים.

פורסם

צ'יפ הוא השיפור ההתחלתי הזול והיעיל ביותר.

במקומך הייתי ניגש לסדנא המתמחה בכך ומקבל יותר פרטים.

את אפסולוט מביאה E&A.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ציפ, אינטרקולר, פילטר.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אשמח לקישור או לפרטים לגבי הצ'יפ שמעלה את ההספק ב- 30 כ"ס. מה שאני מצאתי ברשת ומה שהסביר והציע לי גיא פריליניג זה בגבולת תוספת של 10 עד 15 כ"ס בלבד.

פורסם

1. אני לא מאמין שהם מעלים ב 30 כ"ס עם ציפ. אם חברה מכובדת ורצינית כמו אפסלוט מצהירה על 10 כ"ס עליה אז אני לא רואה איך איזה מותג עלום שם מוציא הספק כפול 3. בנוסף, אני לא הייתי מתקין ציפ של חברה שאין לה ייצוג בארץ.

2. את מערכת מגדש העל של מרצדס אני לא מכיר כלל אבל במגדשי על אחרים היינו משפרים הספק ע"י שינוי הפולי של המגדש.

מעיון זריז בפורומים של MB ראיתי שהם מדברים על שיפור של כ 30 כ"ס.

3. באותו שיטוט עבורך בפורומים ראיתי שהם כולם מדברים על סעפת פליטה שמאוד מגבילה את ההספק וממליצים להחליף אותה בסעפת משופרת (הם המליצו שם על סופר-ספרינט אבל שוב, רק ריפרפתי על הפורומים).

במעיין "מיני פרויקט" של פולי, ציפ, פילטר, דוד וסעפת הם מדברים שם על שיפור של כ 70 כ"ס שזה ה-מ-ו-ן.

צריך להתעמק בנושא, לראות כמה עולים החלקים, עד כמה הכיס שלך עמוק ועד כמה אתה בכלל מעוניין לפתוח אותו, לבדוק אם ניתן לקחת פולי וסעפת מדגם אחר של מרצדס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואז אתה בעצם תביא את הרכב להספק באיזור של C240 אם אני לא טועה. תבדוק את העלויות ותראה אם זה משתלם או שעדיף לך להתקדם כבר לרכב הנ"ל מאשר לשפר את רכבך.

פורסם

פנתר (בגירה- ספר הג'ונגל)

תודה על התשובה המפורטת והעניינית. תשובתך נשמעת לי הרבה יותר הגיונית ונכונה.

אין לי את הזמן והרצון להתעסק עם חברות עלומות מחו"ל לכזה פרוייקט (החלפת פולי + סעפת + צ'יפ אם בכלל צריך גם צ'יפ)

לכן, מניסיונך, האם היית ממליץ על מוסך מרצדס כל שהוא בארץ שייכנס לכזה פרוייקט או על סדנת שיפורים ייעודית ?

פורסם

אני ממש חלש במרצדס אבל בכל מקרה, לעבודה שכזאת, ההיתי ממליץ על סדנת שיפורים ולא על מוסך מרצדס.

אני מאמין שהם כבר יפנו אליך בה"פ.

כנס לפורומים שמתמחים ב MB, קרא קצת על הנושא ותגיע לסדנא מוכן מראש עם הידע של מה ואיך אתה רוצה לעשות לרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש קישור מעניין עם גראפים של דיינו, שיפור עד למעל 200 סוסים:

http://www.superchargerperformance.com/aftermarket-supercharger-performance/mercedes-performance-kits-for-the-c200-kompressor

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...