Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות הונדה 1600 ES שנת 2003 , היום ראיתי רב ובעל הרכב הציג לי דוח בדיקה מלפני שנה ,

לצערי הרב אני לא מבין את משמעות הנתונים שהתקבלו עבור המנוע

ובעיקר האם המנוע תקין.

אשמח לקבל הסבר פשוט

מצורף צילום של הדוח

תודה

לירון

15012011232.jpg

פורסם

לפי הדף שצירפת, קומפרסית המנוע תקינה (הבדל קטן ביותר בין הצילינדרים).

אין זה אומר משהו על מצבו של הרכב כיום (שנה לאחר הבדיקה שראית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה שהיה לפני שנה עבר ונגמר, שנה זה הרבה זמן תעשה לו סריקה כללית אם הוא נראה תקין קח אותו לבדיקה חדשה משלך. אתה יודע מה אפשר לעשות לרכב בשבוע אחד ולא בשנה ? תאמין לי שהרבה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
מה שהיה לפני שנה עבר ונגמר, שנה זה הרבה זמן תעשה לו סריקה כללית אם הוא נראה תקין קח אותו לבדיקה חדשה משלך. אתה יודע מה אפשר לעשות לרכב בשבוע אחד ולא בשנה ? תאמין לי שהרבה.

בשבוע?

הרכב יכול לעבור תוך שניה אחריי הבדיקה משהו (תאונה למשל?)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עושה רושם שהרכב היה בידיים טובות במהלך השנה ככה שאני קצת רגוע , בכל אופן ,מחר אני נפגש עם בעל הרכב לבדיקה,

תודה לכולם

לירון

• תוכן חדש...