Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנדקרוזר ארוך 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לנדקרוזר ארוך 2006 ,עשה 225000 ק"מ מישהו יודע כמה אני יכול לקבל עליו פחות או יותר?

חשוב לציין שהרכב שמור מאוד והוא בצבע כסוף.סוס עבודה רציני ויש לו עוד הרבה מה להציע.

פורסם

פתח יד 2 ותראה כמה דורשים על הרכב. באתר הזה גם תמצא מחירון.

באופן אישי, אני לא מבין איך אנשים משלמים סכומים 6 ספרתיים על רכב שעשה כמעט רבע מליון ק"מ, על אף הסמל בצורת האליפסה שבחזית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתן- שמעת על מחירון לוי יצחק ?

בעיקרון הרכבים האלה מקבלים מחירון לכל הפחות (אם הרכב נקי מתאונות ולא מפורק מהשטח), גם בקילומטראז' הנוכחי.

איתמר- 225,000 באמת נשמע מעט גבוה אבל אל תשכח שהרכב הנ"ל עתיד לחיות עוד מס' קילומטרים זהה לפחות (ללא אוברול וכדומה). מי שמחפש להתנער משלל הפחיות הנמוכות וחסרות העניין שנעות על הכביש (משפחתומטיות) ומחפש רכב שישנע אותו ומשפחתו (7+נהג) בנוחות, בחיסכון (יחסי) ואם ירצה בכל שטח להוציא זחילת סלעים אקסטרימיט (גם את זה אפשר לסדר)+מוניטין של סחירות ואמינות ,במיוחד בישראל, ואין לו 340K (לדגם ה"פשוט") ישלם גם ישלם ובשמחה.

פורסם

במחירון יד 2 הרכב שווה 145000 שקל ולפי שאר הלנדקרוזרים (אותה שנה ואותו דגם כמובן) אפשר לקבל עליו הרבה יותר. מעל 160000 אפילו.זה מוזר,מעולם לא נתקלתי ברכב שעובר את המחירון בצורה כ"כ דרסטית

פורסם

אני יגיד לך משהו מניסיון על טויוטה ועל הקרוזר בפרט. בארץ טויוטה רכבים מאוד מאוד סחירים והם שומרים על המחירון כמו שאף רכב אחר לא שומר. ללנד קרוזר יש ביקוש מאוד גדול(אחרי הכל רכב שטח הכי נמכר) וראיתי כאלה שנמכרו במצב כמו שלך ואפילו עם יותר ק"מ על השעון. לא נורא, אנשים מכירים את הרכב ויודעים שרבע מיליון זה בכלל לא הרבה(בשביל הלנד קרוזר) כנס ללוי יצחק, תעשה שיקלול תהיה סגור על עצמך איזה מחיר אתה מבקש ותוכל למכור אותו בקלות.

• תוכן חדש...