Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה בלילות הקרים בזמן האחרון בכבישים ראשיים חום המנוע יורד לכיוון הC וממש נושק אליו,

יכול לגרום לנזק?

האוטו לא מתחמם...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
כן! תצרוכת דלק גבוהה, בלאי גבוה, שמן עם דלק...

אני לא כ"כ מוטרד משני המושגים הראשונים כמו שאני מוטרד מהשלישי,

הסבר נמק בבקשה :-)

אגב תודה על התשובה המהירה!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

האם כדאי לבדוק את שמן המנוע האם הוא מהול בדלק?

אגב, רוב הנסיעות בכבישים ראשיים לא עורכות יותר מ20 דקות, האם זה מספיק ליצור נזקים שכאלה?

בס"ד

פורסם

בטח כדאי לבדוק ויותר כדאי לההתקין טרמוסטט ולהחליף שמן מנוע....אם אתה רוצה לבדוק תוציא מדיד שמן ותריח אותו.

פורסם

אגב, התופעה הזאת שאתה מדבר עליה, יכול להיות שהיא גרמה לשריפת שמן במנוע ?

כי קרה מקרה לפני מס' חודשים שפתאום נדלקה נורת לחץ השמן, נבדק שמן המנוע ונמצא ממש מעט...

נוספה הכמות הנדרשת ועד עכשיו לא ירדה הכמות שמולאה.

בס"ד

פורסם

הדלק מדלל את השמן מאוד אז בהחלט יתכן כי זה גורם לתצרוכת שמן חריגה...בנוסף, במנוע קר אין אטימה טובה של הרינגים ווזה גם מוסיף לתצרוכת שמן...

פורסם

תודה שוב, שבוע מצויין שיהיה (יצאה שבת ;))

בס"ד

פורסם

כל מה שאמר דן נכון מאוד, ואני מסכים בהחלט.

רק אני רוצה להוסיף את הפסקה הבאה :

הייתה לי במשך שנתיים סוזוקי סוויפט כזאת, בלי טרמוסטט.

0 צריכת שמן, צריכת דלק 1 ל 12 (גיר אוטומטי) ובלי שום תופעות לוואי נראות לעין.

מה שכן - הייתי מחליף שמן כל 5000 ק"מ. השמן היה יוצא נקי לחלוטין וכמובן ללא ריח של דלק.

אין לראות בתגובה זו המלצה להמשיך לנסוע ללא טרמוסטט.

פורסם
כל מה שאמר דן נכון מאוד, ואני מסכים בהחלט.

רק אני רוצה להוסיף את הפסקה הבאה :

הייתה לי במשך שנתיים סוזוקי סוויפט כזאת, בלי טרמוסטט.

0 צריכת שמן, צריכת דלק 1 ל 12 (גיר אוטומטי) ובלי שום תופעות לוואי נראות לעין.

מה שכן - הייתי מחליף שמן כל 5000 ק"מ. השמן היה יוצא נקי לחלוטין וכמובן ללא ריח של דלק.

אין לראות בתגובה זו המלצה להמשיך לנסוע ללא טרמוסטט.

עדיין לא בדקתי את השמן אך צריכת הדלק היא דיי נורמלית ומאז ומתמיד הייתה כך, לא בדקתי כמה ק"מ לליטר אך נסיעה מעכו לחיפה הלוך חזור (50 ק"מ פחות או יותר) האוטו צרך בערך 4 ליטר מה שאומר 12.5 ק"מ לליטר בקירוב ולדעתי אפילו קצת יותר (בחישוב נורא פראי, אך קשה לי להאמין שזו בעיה).

מה אופי הנסיעה שלך היה?

אופי הנסיעה? את האמת קשה שלא להרביץ עם מנוע כזה שדיי צריך ללחוץ עליו כדי שינסע חלק (אוטו בונבון ודיי חזק יחסית למנוע הצנוע, 3 צילינדרים 900 סמ"ק אם אני לא טועה).

אך לא אופי של כל הילוך עד למנתק, דיי רגוע הייתי אומר.

בס"ד

• תוכן חדש...