Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד רוצה לצבוע את הקאליפרים או לשים להם כיסויים, יש כיסויים של ברמבו בהרבה צבעים מעניינים, השאלה היא האם הם יעמדו בחום? מישהו ניסה ויכול לתת חוו"ד?

ד"א מי שמתעניין בארץ נתקלתי במחירים לא זולים אבל כנראה שאזמין מחו"ל סט של 4 ב50 דולר... :)

אוכל לתת את האתר אם מישהו ירצה

פורסם

אהלן!

לי יש קרוב לשנה כיסוי על הקאליפרים מקדימה,ועד היום אין איתם שום בעיה.

אם הכיסוי שאתה רוכש עשוי מחומר דומה\זהה לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

אצל חבר הם עלו באש, והיה סירחון שנדבק לרכב שבועות שלמים.

בהצלחה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לי יש גם, ומצאתי שיטה די טובה.

תעשה בכיסויים חורים, עם מקדחה מיוחדת, ועם אזיקונים קטנים קטנים, פשוט תחבר אותו לקאליפר.

פורסם

לא מבין בשביל מה אנשים שמים את הכיסויים האלה. חוץ מזה שכיסויים האלה מורידים יעילות הבלימה (פיזור החום), לא רואה שום דבר שהם עושים.

ראיתי לאחרונה טרנד חדש, אנשים שמים על גלגלים האחוריים צלחות בלימה בכאילו. זה ניראה מצחיק.

הדברים האלה שהם בכאילו מעלים אצלי חיוך. זה עושה רושם שבעל הרכב מתבייש ממפרט הרכב שלו ומנסה להסתיר את זה עבור אלה שלא מבינים, כמו פעם היה קטע עם חלונות חשמל, אנשים למדו לפתוח חלונות מכניים בלי להזיז את הכתף - כדי שכולם יחשבו שזה חלון חשמלי :lol:.

בקרוב על כל מיני יונדאי טוסונים אנשים ישימו כננת בכאילו :lol: שיחשבו שאצלהם ג'יפ רציני. איזה פטנט, ניראה שאף אחד לא חשב על זה לפני :lol::lol::lol:! (אם מישהו הולך לממש, אני רוצה דיבידנטים 15% מכל מכירה של כאילו קננת)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה לצאת מנקודת הנחה שמי ששם מכסה לקאליפר או "חיקוי דיסק" מאחורה מנסה לרמות אותך או שלא טוב לו עם המפרט של הרכב שלו ?

אנשים שמים את הדברים האלה בדיוק מאותה סיבה שיצרני רכבים שמים טאסות פלסטיק על הג'אנט ברזל- זה פשוט נראה טוב יותר.

מסכים איתי שבלם דיסק נראה טוב יותר מבלם תוף ?

מסכים איתי שקאליפר אדום עם הכיתוב ברמבו עליו נראה סקסי יותר מאיזה קאליפר שחור פשוט ?

אז יש כאלה שהרכב שלהם לא הגיע כך במקור והם מעוניינים עדיין לשפר את המראה של אותם רכיבים ולכן מתקינים חיפויים דקורטיבים.

אני אישית לא עשיתי את זה מעולם, ולטעמי לשים דסקיות מדומות על בלמי תוך נראה טיפשי ללא הקאליפר שחובק אותן, אבל אם לבעל הרכב טוב עם המראה המשודרג (לטעמו)- שיהיה לבריאות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
למה לצאת מנקודת הנחה שמי ששם מכסה לקאליפר או "חיקוי דיסק" מאחורה מנסה לרמות אותך או שלא טוב לו עם המפרט של הרכב שלו ?

אני לא מתכוון לרמות בפירוש הישיר של המילה. הכוונה לעשות דבר שיראה בכאילו.

אנשים שמים את הדברים האלה בדיוק מאותה סיבה שיצרני רכבים שמים טאסות פלסטיק על הג'אנט ברזל- זה פשוט נראה טוב יותר.

אני לא אומר שיצרנים שונים לא עושים דברים בכאילו. יש כל מיני כיסויים דמויי אלומיניום שמתקלפים ונראים זוועה, כנ"ל כאילו עץ - אני ממש לא מכבד פתרונות האלו. יש יצרנים ששמים טאסות שניראות כאילו ג'נט מגנזיום (פורד למשל) - לא אוהב את זה, אני דווקא מתיחס יותר טוב לכיסוי רגיל שהוא לטעמי ליגיטימי.

מסכים איתי שבלם דיסק נראה טוב יותר מבלם תוף ?

כאשר אמיתי כן, כאשר דיסק בכאילו - אני לא מכבד את זה.

ההערות באדום. מיילא לשים טאסות או חיפויים בלתי מזיקים, אבל להתעסק עם בלמים זה כבר משמעות בטיחותית, ראה סיפור של חבר באחת מהודעות קודמות שהכיסוי עלה באש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צבע את הקליפרים בצבע עמיד חום, יש כמה מדריכים בנושא בפורום.

יותר זמן ובלאגן אבל גם יותר איכותי מכיסוי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...