Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 150K לאמא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את נסיעת המבחן עשיתי על הבראבו הרובוטית - התיבה היא ממש לא נוראית, למעשה אפילו די טובה. העברות הילוכים חלקות למדי (לא חייבים להוריד רגל מהגז בשביל העברה סבירה פלוס), יש Hill Holder למתקשים בזינוק בעליה, וכמובן בונוס בחסכון משמעותי בדלק (נראה לי שבהשוואה לוולוו הכבדה הוצאות הדלק שלכם ירדו בחצי...) ובביצועים.

וכמובן ציוני ריסוק מצויינים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תודה ערן,

בהחלט מעניין, כנראה שלא אפסול את הבראבו סתם ככה.

כרגע המועמדות שלה הן בראבו ואוקטביה, הג'וק נפלה בגלל העדפה של האוקטביה, ובעיקרון המנצחת מישיבה בפנים היא הבראבו.

היא פסלה את הפולו בטענה שהיא קטנה מידי (למרות שאני טוען שהיא לא צריכה אוטו גדול).

אגב, האוקטביה מפסידה גם בזירת הביטוח, הציעו לה ביטוח ב-7000 לשנה (!!)

את האסטרה היא עוד לא ראתה, אבל נראה לי כמו דיל לא רע (במחיר שלה אבל נכנסת כבר גולף 1.4TSI....)

אולי גולף 1.2 לכשתגיע (אם תגיע) תפתור לה את ההתלבטות

יובל.

פורסם
את נסיעת המבחן עשיתי על הבראבו הרובוטית - התיבה היא ממש לא נוראית, למעשה אפילו די טובה. העברות הילוכים חלקות למדי (לא חייבים להוריד רגל מהגז בשביל העברה סבירה פלוס), יש Hill Holder למתקשים בזינוק בעליה, וכמובן בונוס בחסכון משמעותי בדלק (נראה לי שבהשוואה לוולוו הכבדה הוצאות הדלק שלכם ירדו בחצי...) ובביצועים.

וכמובן ציוני ריסוק מצויינים.

התיבה הרובוטית של הפיאט בהחלט סבירה. האוטו נוסע נחמד מאוד, שלוו, שקט ומעודן. וגם סוחב יופי. אבל מי הוא שיתחרה ב"פוזה" של הג'וק.

פורסם

אני מציע לבדוק את טויוטה אוריס.

האחות הנאה של הקורולה. מוצעת עם איבזור בטיחותי עדיף שכולל 7 כריות אויר ומזכה אותה בציון של 5 כוכבים במבחן הריסוק האירופאי.

הרכב סולידי ונאה למדי מבחוץ, בפנים הסיפור קצת שונה עם בורר הילוכים שממוקם גבוהה ושמשה קדמית גדולה ורחוקה מהנהג.

כרגע הרכב מוצע עם גג שמש חשמלי וגימור פנימי בהיר שמשדרג את האוירה בתוספת של 3000 שקלים.

צריכת הדלק טובה למדי ועומדת על כ-12 ק"מ בממוצע והגיר שהיה רובוטי מציק בעבר בתחלף לגיר אוטומטי 4 הילוכים מעט מיושן אך עושה את העבודה.

בהצלחה.

פורסם
כרומה היא באמת אופציה לא רעה במחיר המתאים. ממילא היא רגילה להחנות טנקים :-)

הכרומה אכן טנק, ובהיותה כזאת אני לא חושב שהיא תהיה חסכונית הרבה יותר מהוולוו.

אמא שלי בהחלט לא מחליפה רכב לעיתים תכופות, הוולוו יד ראשונה מ-1996 :)

יובל.

פורסם

לפני כ10+ שנים הייתה לנו וולוו 940 שנתון 96 שלדעתו של אבא שלי עד היום זה הרכב הכי טוב שהיה לו (זה ו-וולוו 240).

לדעתי הדבר הכי קרוב במונחים של היום לוולוו 940 של פעם מבחינת נוחות, בטיחות, אווירה ורוגע/ניתוק מהסביבה בהתחשב בתקציב ובדרישות הנוכחיות הוא גולף.

אם הייתה לה וולוו בגרסת ה2.3 ליטר הרגילה אז לא תהיה לה בעיה של "סחיבה" בגרסת ה1.6 (נהגתי בשני הרכבים) אך כמובן שישנה עדיפות לגרסת ה1.4TSI מבחינת צריכת דלק וכוח זמין ככה שלשם הייתי מכוון.

אם התקציב נמתח מדי, בטוח שניתן למצוא אחת יד שנייה שעדיין נמצאת תחת אחריות.

נסיעת מבחן אחת ברכב תסגור את הפינה מהר מאוד.

פורסם
לפני כ10+ שנים הייתה לנו וולוו 940 שנתון 96 שלדעתו של אבא שלי עד היום זה הרכב הכי טוב שהיה לו (זה ו-וולוו 240).

לדעתי הדבר הכי קרוב במונחים של היום לוולוו 940 של פעם מבחינת נוחות, בטיחות, אווירה ורוגע/ניתוק מהסביבה בהתחשב בתקציב ובדרישות הנוכחיות הוא גולף.

אם הייתה לה וולוו בגרסת ה2.3 ליטר הרגילה אז לא תהיה לה בעיה של "סחיבה" בגרסת ה1.6 (נהגתי בשני הרכבים) אך כמובן שישנה עדיפות לגרסת ה1.4TSI מבחינת צריכת דלק וכוח זמין ככה שלשם הייתי מכוון.

אם התקציב נמתח מדי, בטוח שניתן למצוא אחת יד שנייה שעדיין נמצאת תחת אחריות.

נסיעת מבחן אחת ברכב תסגור את הפינה מהר מאוד.

מישהו יודע אם צפויה להגיע גולף 1.2TSI?

יובל.

• תוכן חדש...