Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגרה שנתית - אופנוע אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אז הבוקר היינו במשרד הרישוי ושינינו סטטוס בהצלחה :-D

להפתעתי, עלות האגרה השנתית שהופיעה על הטופס היא 208 ש"ח.

למיטב ידיעתי, רכב אספנות זכאי להנחה של 75% על מחיר אגרה רגיל.

עד היום שילמתי 141.5 * פעמיים בשנה = 243

למרות שמתמטיקה היא לא הצד החזק שלי... אני די בטוח ש208 הם לא 25% מתוך 243...

התשובה הרשמית של משרד התחבורה לטענותיי הוא - לך תתלונן במשרד האוצר"

עכשיו... מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? טעות שלי או שלהם?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוקר טוב,

שאלה מצויינת... אני קיבלתי היום את אותו סכום בדיוק לתשלום לאופנוע אספנות בנפח 50 סמ"ק... מה נפח האופנוע שלך? יש בכלל באספנות הבדל באגרה לפי נפח?

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

למיטב ידיעתי האגרה היא קבועה לכל סוגי כלי הרכב. כך יוצא שהאוטובוס שלי (ושל חברים), המוסטנג והאופנוע שלך משלמים את אותה האגרה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שאלה מצויינת... אני קיבלתי היום את אותו סכום בדיוק לתשלום לאופנוע אספנות בנפח 50 סמ"ק... מה נפח האופנוע שלך? יש בכלל באספנות הבדל באגרה לפי נפח?

שלי 500...

פורסם
למיטב ידיעתי האגרה היא קבועה לכל סוגי כלי הרכב. כך יוצא שהאוטובוס שלי (ושל חברים), המוסטנג והאופנוע שלך משלמים את אותה האגרה.

מענין...

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה, למעשה, עבורך מחיר האגרה עלה בעקבות שינוי הסטטוס...

פורסם
בוקר טוב,

המתמטיקה שלך באמת לא הצד החזק

141.5 כפול 2 זה לא בדיוק 243

סמוך על הדודג' :-)

פורסם

חברה, ע"מ להסיר ספק: אגרת "אספנות" הינה אחידה לכל כלי הרכב המוגדר כ"אספנות". ללא שום הבדל- בין אם זה אופנוע, אוטו, טנדר או משאית. ההבדלים מורגשים בביטוח, שאכן כרבע מהסכום הרכיל לאותו כלי הרכב. תאמינו לי- אני יודע!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רגע רגע לפי מה שאתם אומרים פה

כיום אני משלם לאופנוע שנת 83 שהוא לא אספנות אגרה של

20+20=40שח

ואני אשלם בסטטוס אספנות 208

באחוזים זה עליה של 500%

אז אולי בכלל לא משתלם להפוך 50סמק לאספנות

ואז אוכל לנסוע מתי שבא לי

הביטוח גם לא רציני משהו באיזור ה 2000שח לשנה בלי סטטוס אספנות

פורסם
:shock:איפה משהו כמו 2000 ש"ח?! אני הכי זול ראיתי משהו בסביבות 3 אלף!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
רגע רגע

אבל ככה אפשר לעשות טסט אחד בשנה ולא צריכים שניים , ועיקר הבעיה - היכן אתה מוצא מוסך לאישור בלמים / מיושן ?

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
:shock:איפה משהו כמו 2000 ש"ח?! אני הכי זול ראיתי משהו בסביבות 3 אלף!

יש לי 50 סמק לא אספנות מבוטח ב 2180 ש"ח.

(מבוגר , יחיד , בלי הסטוריה בעייתית)

פורסם

אשמח לדעת איפה אתה מבטח- אפשר בפרטי! בנוסף מעניין אותי כמה יעלה לי עכשיו ביטוח ל-1100 שלי- ממה שבדקתי יצאו סכומים אסטרונומיים!:-(:cry:

פורסם
אשמח לדעת איפה אתה מבטח- אפשר בפרטי! בנוסף מעניין אותי כמה יעלה לי עכשיו ביטוח ל-1100 שלי- ממה שבדקתי יצאו סכומים אסטרונומיים!:-(:cry:

הראל.

חפש משרדים ראשיים. קבל מחיר. יפנו אותך לסוכן האיזורי שייצור איתך קשר.

1100 ? - בכמה שנים האחרונות אני לא בנפחים האילו.

יש מנוע השוואת תעריפים ממשלתי.

לדעתי בסופו של דבר תגיע למחיר הפול וזה בוודאי לא זול.

• תוכן חדש...