Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה:

יש לי רכב מליסינג ואני מאוד מרוצה ממנו - הונדה סיוויק 4 דלתות 1800

אני מאוד אוהב אותו, את התזוזה והתגובות שלו, ובמיוחד את תא הנהג הדיגיטלי.

העניין הוא שאני עם הרכב הזה שנה, והוא פשוט יוצא יקר בטירוף כל חודש.

אני רוצה לצמצם עלויות ולכן עליי לבחור רכב אחר מהקטגוריה הזו:

א. מאזדה 2 דינמיק

ב. מאזדה 3 אקטיב

ג. יונדאי I30

ד. סיאט איביזה

ה. ניסן טידה

זהו פחות או יותר.

ת'כלס אני לא כל כך אוהב אף אחד מהם, אבל זורמים, מה לדעתכם כדאי?

תודה רבה!

פורסם

נהגתי הרבה על מאזדה 3 ועל הi-30.

שניהם ממש אחלה.

שני דברים נוספים -

המאזדה יותר חזקה והבאגז' שלה הרבה (הרבה) יותר גדול.

אלא אם מדובר ב i-30cw ....

פורסם

המאזדה לא יותר חזקה.

על הנייר ליונדאי יש 126 כ"ס לעומת 105 וגם בנתוני התאוצה היונדאי זקוקה ל-11.4 שניות ל-100 קמ"ש (12 בסטיישן) והמאזדה זקוקה ל-13. אמנם פערים לא משמעותיים אבל חבל סתם לפזר מיתוסים.

היונדאי מציעה דיל מעולה בגירסת הסטיישן. היא מאוד מרווחת ומאובזרת בצורה טובה, למעשה בתחומים אלה לא תרגיש ירידה משמעותית ביחס לסיויק. הביצועים כמובן זריזים פחות וגירסת הסטיישן גדולה ופחות קלה לתמרון לעומת ההאצ'בק שהיא קומפקטית יותר ובנוסף תא הנוסעים בדגמים הבסיסיים שחור ופשוט וגם לא מציע לוח מחוונים דיגיטלי ומעניין כמו בסיויק.

לדעתי אם יש לך משפחה להוביל היונדאי תתאים לך מאוד, בתנאי כמובן שגירסת הסטיישן מוצעת לך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...