Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון.

המספר בעיגול האדום עדיין לא מתעדכן כשמגיע מייל, אלא רק אם אני נכנס לאפליקציה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, לפי כל מיני תגובות באפסטור, האפליקציה של GMAIL לאייפון פשוט גרועה, ויש בעיות עם ה NOTIFICATIONS.

אולי כדאי למחוק אותה עד שתצא גרסא מתוקנת, ובינתים להשתמש במייל המובנה.

Stay Dirty

פורסם

הPUSH עבד עד שבוע שעבר.

בכל רגע נתון הופיע מספר ההודעות בעיגול האדום "צלמית עם יישום תוית", והתעדכן בכל פעם שהגיע מייל, גם מבלי להכנס לאפליקציה.

בשבוע שעבר נמחק המכשיר, שוחזר, הכל עובד כמו בעבר למעט העדכון הזה.

תודה בכל מקרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום לכל חברה הפורום

אני טס עוד שבוע לרודוס, בלי ג'יפיאס אבל עם מפת נייר לא בא לי להסתובב, האם אתם מכירים אפליקצייה (חשוב שתהיה אופליין ולא דרך אינטרנט)מפה לאייפון שתעזור לי בזה?

פורסם

chelsky26, דבר ראשון תפרוץ את המכשיר שלך. אם הוא כבר פרוץ, תתקין IGO. אם הוא כבר מותקן, תוריד את המפה + קובץ נקודות העניין:

http://www.mediafire.com/?08be2e9g5dbp85g

חלץ אותם מהזיפ, ותדביק אותם בתוך האפליקציה, בעזרת IFUNBOX. הוא יתן לך גישה לקבצי האפליקציה תחת USER APPLICATIONS, תמצא את IGO, כנס לתוכו, בתוכו יש עוד תיקיה בשם IGO, ובתוכה CONTENT. משם אתה כבר תסתדר.

Stay Dirty

פורסם
chelsky26, דבר ראשון תפרוץ את המכשיר שלך. אם הוא כבר פרוץ, תתקין IGO. אם הוא כבר מותקן, תוריד את המפה + קובץ נקודות העניין:

חלץ אותם מהזיפ, ותדביק אותם בתוך האפליקציה, בעזרת IFUNBOX. הוא יתן לך גישה לקבצי האפליקציה תחת USER APPLICATIONS, תמצא את IGO, כנס לתוכו, בתוכו יש עוד תיקיה בשם IGO, ובתוכה CONTENT. משם אתה כבר תסתדר.

תודה רבה על התגובה, אבל האפליקציה הזו דורשת חיבור לאינטרנט כדי להשתמש איתה לא?

פורסם

וודאי שלא, נטו מקלט GPS שמובנה לך במכשיר. חוץ מזה שברגע שתגיע לנתב"ג, תכבה את "נתוני סלולר" תחת הגדרות-כללי-רשת. ככה אין מצב שהמכשיר מתחבר לאינטרנט.

Stay Dirty

פורסם

אז שיחקת אותה, תודה רבה עזרת לי מאוד, אני מוריד כעת

אני בחול תמיד על מצב "מטוס" ככה שלא יוכלו להתקשר אליי ואינטרנט וכו', נטו מכשיר

נ.ב אני מוריד את האייגו של אירופה נכון?

פורסם

מצב טיסה אפילו יותר טוב.

צירפתי לך לינק ל IGO, אמורה להיות בתוכו רק מפת ישראל. וצירפתי לך גם לינק למפת יוון, שאותה אתה מכניס לתוך IGO.

Stay Dirty

פורסם

במקביל תיכנס לפה כדי לנסות לבטל את הרכישה:

https://expresslane.apple.com/GetproductgroupList.do?PRKEYS=PL133

מלך!

החזירו את הכסף!

תתתתתודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נשאל את זה בפשטות: למה הWAZE שלי לא מדבר ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני לא מצליח לשמור את הקבצים שאני מעתיק לתיקיות, על מה צריך ללחוץ שזה יעדכן, לא מוצא

פורסם

סולל הדרך, בכסף שקיבלת חזרה תזמין אותי לבירה, שלחתי לך את הכתובת שלי בה"פ.

ARKODrama תוודא שה WAZE שלך מעודכן לגרסא החדשה, ואז כנס להגדרות שלו ותוודא שניווט קולי מופעל. אם הוא היה כבר מופעל, אז נסה להוריד שוב את קבצי הקול, ע"י הגדרות-הגדרות כלליות-ניווט קולי, ובחירה של קול ניווט שלא מסומן כרגע ב-וי. תן לו כמה שניות כדי להוריד את קבצי הקול.

chelsky26 תן לי לעזור לך עם זה, תפעיל את זה:

http://www.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_he.exe

ושלח לי את המזהה והסיסמא שקיבלת בה"פ.

Stay Dirty

פורסם

הי אסף איך אני יודע אם יש לי חתימה לגרסא 5.1 או לא? ואיך לייצר?בסידיה במסך ראשי רשומה הגרסא עם עוד שלל גרסאות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

maxcher אתה יכול לבדוק איזה חתימות יש לך בחלון הראשי של סידיה.

לגבי 5.1 רוב הסיכויים שזה לא רלונטי בשביל JB, לפי כול האתרים הפריצה כנראה תצא ישר לגרסה 5.1.1 ובשבילה אתה לא צריך חתימה.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...