Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בשבוע האחרון התחיל להדלק לי הצליל הצתה די הרבה זמן,בהתחלה לפני חודש זה היה דולק ממש כמה שניות ונכבה,כמו כל המנורות ברכב

פתאום זה התחיל ממש להשאר דלוק משהו כמו חצי דקה.

הקטע הוא שאחרי שאני מחכה שהנורה תכבה אז כאילו קשה לרכב להתניע סטארטר ארוך יחסית לפעמיים כחמש שבע שניות.

אבל במקרה שאני ישר מתניע ולא מחכה אז הרכב מתניע באותו שניה,על פניו זה צריך להיות בדיוק הפוך לא?

לכן השאלה,א.למה זה דולק כל כך הרבה זמן? היה לי רכבי דיזל חדשים בעבר לעולם לא זכור לי שחכיתי יותר משניה או שתיים.

וב.מה קורה שאני לא מחכה וישר מתניע את הרכב?

תודה

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

בעיקרון זה סביר שזה יקרה בימים האחרונים, הנורה של הסליל הנ"ל נכבת כאשר מצתי הלהט מגיעים לטמ' עבודה ותוכל להדליק את המנוע.

בחלק מהרכבים זה לא משנה בגלל מזג האוויר בארץ, אבל בימים האחרונים אני בטוח ששמת לב למזג האוויר בחוץ ולכן לוקח להם מעט יותר זמן להתחמם.

אני לא יודע עד כמה זה משפיע באלפא.

יכול להיות שהם דורשים החלפה כי לדעתי חצי דקה זה הרבה זמן, בטרנספורטר שלי הם הנורה נכבת לאחר 3 שניות, ואתמול זה גם נמשך מעט יותר זמן(אולי 5-6 שניות).

קובי

פורסם

זה קרה גם בימים חמים שהייתי צריך לחכות אחרי לילה כעשר עשרים שניות.

רפי תודה על התשובה זה הרבה יותר נוח לא לחכות,וגם העניין הוא שאחרי שאני מחכה שהסטארטר הרבה יותר ארוך עם אני מתניע ישר זה מתניע בנגיעה הראשונה,במקרה שאני מחכה לפעמיים צריך לעשות סטארטר 5-10 שניות.

פורסם

אם זה לוקח כל כך הרבה זמן לדעתי אחד מהסלילים או יותר- שרופים.

בעניין אחר- לא ידעתי שיש דיזל בדגם הזה בארץ, זה יבוא אישי? לפני כשנה כשהייתי בסוכנות אמרו לי שיש רק בנזין, מה המחיר של הדגם הזה?

פורסם

ייבאו רק שנים בודדות, 2006-2007 אם אני לא טועה. מנוע 2.4 JTD עם חמישה צילינדרים שנותן 41 קג"מ, רק אוטומט.

בהחלט על הכוונת שלי בפעם הבאה שארכוש רכב.

במנוע JTD אין שום בעיה להניע בלי חימום מקדים כלל בארץ, לדעתי יש לך תקלה בסלילי החימום ודווקא אם נותנים להם "להשלים את עבודתם" אז המחשב מבין שהם תקולים וההתנעה קשה.

אפשר לוודא את זה בסריקה ממוחשבת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אז אין בעיה להמשיך לסוע ככה,בהנחה שסלילי ההצתה לא טובים?

אני יודע רק על שנת 07 שהגיע הרכב אומנם זה 06 אבל דגם 07,יש ממש מספר יחידות בודדות על הכביש.

מחיר מחירון הוא לא ממש משחק פה,מחיר הקניה שלהם כחדשה כיום אין,שהיה היה ממש יקר באזור 310 לדגם שנמצא אצלי,מושבי עוד חימום במושבים וכו...

אצל לוי יצחק בכלל אין תופסות חוץ מגג שמש...

• תוכן חדש...