Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי טוב זה קודם כל להסתכל בהיסטוריה אם יש כניסות על תקלות.

המכניקה ברכבים האלה טובה מאד,תקלות זה בעיקר עם חיישנים.

פורסם

האוטו במחלקת טרייד אין של קמור, בהיסטורית טיפולים שלו אין דברים מפחידים, הוחלף חייש הנעה לפני חצי שנה בערך וזהו, האוטו באמת נראה טוב אבל אני לא יכול לתת עליו שום חוות דעת מהנסיעת מבחן שעשיתי עליו, חוצמזה שהוא נוח וחזק. ואני מפחד להתחייב על אוטו בסכום כזה שאחר כך אני יתאכזב ממנו.

פורסם
מנוע מצוין, שלדה נהדרת, מתלים נוקשים מדי. עלויות אחזקה גבוהות. משהו ספציפי?

בקשר לתוספות, האם זה נכון שכיסאות חשמליים לא מגיעים כסטנדארט ברכב הנ"ל? אני לא מדבר על קומפורט, אלא על כיסא שהוא פשוט חשמלי, ועוד דבר שלא שמתי לב ואמרו לי עליו, יש א המנגנון הזה של החגורת בטיחות שמגיש לך אותה לבד, זה מגיע סטאנדרט?

פורסם

לאח של אמא שלי יש 325Ci 2008, יצא לי לנהוג על הרכב המון,

אומרים על ב.מ.וו "חווית הנהיגה המושלמת"...

בארה"ב נהגתי על X5M עם 555 כ"ס אבל חוץ מהחיה הרעה הזאת,

הבימר הכי טוב שנהגתי עליו זה ה-325!

אגב, לאחי יש 318 2010 (הכי מאובזרת שיש), רכב מדהים אבל בגרסא הזאת מרגיש עקר וחלש...

לדעתי לא תתאכזב מה-325.

מה בדיוק הדרישות שלך מהרכב?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
בקשר לתוספות, האם זה נכון שכיסאות חשמליים לא מגיעים כסטנדארט ברכב הנ"ל? אני לא מדבר על קומפורט, אלא על כיסא שהוא פשוט חשמלי, ועוד דבר שלא שמתי לב ואמרו לי עליו, יש א המנגנון הזה של החגורת בטיחות שמגיש לך אותה לבד, זה מגיע סטאנדרט?

ברכב של דוד שלי המושבים חשמליים והחגורה לא אוטומטית...

אבל אין זה מעיד על הכלל - אני לא מכיר את המפרט של כל דגם ודגם...

פורסם
לאח של אמא שלי יש 325Ci 2008, יצא לי לנהוג על הרכב המון,

אומרים על ב.מ.וו "חווית הנהיגה המושלמת"...

בארה"ב נהגתי על X5M עם 555 כ"ס אבל חוץ מהחיה הרעה הזאת,

הבימר הכי טוב שנהגתי עליו זה ה-325!

אגב, לאחי יש 318 2010 (הכי מאובזרת שיש), רכב מדהים אבל בגרסא הזאת מרגיש עקר וחלש...

לדעתי לא תתאכזב מה-325.

מה בדיוק הדרישות שלך מהרכב?

שיהיה ספורטיבי אבל מעודן, קצת נוקשה אבל מפנק, מדובר בקפיצת מדרגה דיי גדולה בשבילי אז אני רק רוצה לדעת שאני לא יתאכזב מהמהירות, נוחות, פינוק של הרכב..

פורסם

215 כ"ס ואל תתפוס אותי במילה - אבל יותר מ-25 קג"מ - מהכוח אתה לא תתאכזב !

בגרסת הקופה המראה מאוד ספורטיבי והתחושה (למיטב החושים שלי) מאוד ספורטיבית וטובה.

מפנק זה עניין די סלקטיבי - מושבי עור זה סטנדרט והם נוחים מאוד וגם אוחזים יחסית לא רע.

יש מסך ברכב? (ג'י פי אס / מצלמת רוורס {חיישני רוורס}) בקרת אקלים דיגליטית מפוצלת? פתח למזגנים מאחור?

ושאר פינוקים שלא עולים לי לראש עכשיו...  

פורסם
215 כ"ס ואל תתפוס אותי במילה - אבל יותר מ-25 קג"מ - מהכוח אתה לא תתאכזב !

בגרסת הקופה המראה מאוד ספורטיבי והתחושה (למיטב החושים שלי) מאוד ספורטיבית וטובה.

מפנק זה עניין די סלקטיבי - מושבי עור זה סטנדרט והם נוחים מאוד וגם אוחזים יחסית לא רע.

יש מסך ברכב? (ג'י פי אס / מצלמת רוורס {חיישני רוורס}) בקרת אקלים דיגליטית מפוצלת? פתח למזגנים מאחור?

ושאר פינוקים שלא עולים לי לראש עכשיו...  

אין באוטו מסך ואין קומפורט :-(.. יש חיישני רוורס, בקרת אקלים מפוצלת, סאנרוף, קסנון, כיסאות חשמליים, קייליס גו, העץ השחור הזה (במקום הגימור ניקל) וזהו נראה לי, אני לא יודע איזה עוד תוספות יש..

פורסם

לעניין הרכב עצמו , סדרה E9X של BMW, (סדרה 3 הנוכחית)

מנוע - הספק ומומנט בהחלט נאים, מצד שני, מדובר בקבריולה, ישנה תוספת משקל לא זניחה. אבל עדיין הרכב לא ירגיש כבד.

התנהגות - חלוקת משקל קרובה מאוד ל50:50,

הרכב לא יספק את שיא הנוחות על ה"כבישים" שלנו. ידוע שהוא נוקשה יחסית לדגמי ה4 דלתות.

לא מעט בעלים (בעיקר בחו"ל) השתדרגו מE46 (הצורה הקודמת) לE92, ומבסוטים עד הגג

לעניין התוספות, כידוע, אתה קונה שלדה ו4 גלגלים בנפרד, ואת התוספות בנפרד.

גם אם מדובר בכסאות, אתה נכנס לכמה קטגוריות:

בד / עור

חשמלי (בעבר, גם זכרונות היו עולים כסף)/ לא חשמלי

רגיל / ספורט (עם כיוונים נוספים ותמיכה לירכיים)

אני יודע על האקטואטור שמגיש את החגורה בגרסת הקופה, לא יצא לי להתעמק בגרסת הפתוחה

כמו כן, ישנם תוספות כגון:

Adaptive headlights - פנסים עוקבי פניה, וגובה.

לחצן שמרים/ מוריד בבת אחת את כל החלונות

ניטור לחץ אוויר בצמיגים בלוח השעונים

מערכות עזר לנהג (בקרת יציבות וכו'), שמנסיוני, יעילות במיוחד, ומאפשרות ביטול מלא או חלקי להנאה מהנהיגה

לרשימת תוספות המלאה, פשוט תבקש שישחזרו את ההזמנה, ותוכל לראות על אילו תוספות סימנו V בעת ההזמנה.

רשימת אופציונאליות:

מראה מרכזית מתכהה אוטומטית נ' סנוור

חישוקים שונים (מ17" עד 19") - יקרים מאוד

חבילת "טלוויזיה", עם ממשק I DRIVE (ככה הם קוראים לזה)

חבילת סאונד של HK, שעולה לא מעט

ממשק BT לסלולרי

כמובן שבהזמנה מיוחדת, ניתן לקבל מתלים בכיול של "קומפורט" או SPORT SUSPENTION שישברו לך את הגב בארץ.

או כל מיני אביזרים של חטיבת M (כמו גלגל הגה לדוג')

שים לב, אם הרכב שלך מגיע עם צמיגי RUN FLAT או לא. אם כן - אל תתפלא שאין לך גלגל ספייר, וקח בחשבון שעלות צמיג שכזה היא יקרה מאוד ביחס לצמיג "רגיל", בייחוד שתאלץ להחליף רביעייה

אביזרים מיוחדים אחרים, שדי נדיר לראות בארץ - "אקטיב סטירינג", מערכת שמאריכה ומקצרת את מהלך סיבוב ההגה. (הופיע לראשונה בסדרה 5 E60 אם אני זוכר נכון)

בגדול, מדובר ברכבים אמינים למדי, ועוד חזון למועד בכדי לדעת מהן המחלות המאפיינות את הדגם הזה.

אחזקם יקרה, בארץ בפרט,

אני חוסך לא מעט כסף בהזמנות של חלקים וחלפים מחו"ל (ארה"ב וגרמניה)

, ישנם רכיבים כמו בלמים שמחירים דומה בכל העולם, וישנם חלקים שמחירם מגיע 20% ממחיר היבואן בארץ (גלגל תנופה לדוג') או לחילופין נורת D2S לקסנון (1400 ש"ח לפני מעמ בחברה, 200 ש"ח עד לבית ישירות מאיביי, של אוסרם)

כמובן שרכב המכיל מערכת ייחודית יאלץ לשלם טבין ותקילין בעת תקלה בה

נושא הביטוח די כואב, בייחוד בקבריולה, אני מקווה שאין לך "עבר" ברישום אצל חברות הביטוח

כמובן שכל החסרונות נשכחים ברגע שאתה מניע ומתחיל לנסוע :lol:

מקווה שעזרתי

M-TECH E46

פורסם

משום מה ראיתי קבריולט.. אולי זאת השעה המאוחרת...

אם מדובר בקופה - מה טוב (אישית, גם אני מעדיף קופה)

בכל מקרה, מדובר בפנינה של ממש.. במידה ותחליט ללכת על זה- שמור עליה ועל עצמך

אני לא יודע מה העבר המוטורי שלך, קח בחשבון שיש לך עסק עם הנע(א)ה אחורית.. ותהיה מודע לכך.

M-TECH E46

• תוכן חדש...