Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

לכל רכבי הקבוצה וגם לשלך יש שולל הנעה מקורי בתוך המפתח

החל משנת 95 .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

וואלה אחרי שקראתי את ההודעה שלך פתחתי את המפתח ובאמת ראיתי שיש שם בפנים איזשהוא נר קטן, זה ה-Transponder?

אני הולך לנסות להניע בלי הנר הזה על מנת לוודא שהאוטו קולט אותו וצריך אותו לשם הנעה.

פורסם

בכדי לראות את המעגל של האימובילייזר יש צורך להרוס את המפתח ..

בחלק מהדגמים המפתח המקורי כולל פנס כלומר מנורה קטנה+סוללת כפתור וכנראה הנר שראית=פנס.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יודע שיש מפתחות עם צי'פ בפנים וסוללה שמפעילה אותם אבל אצלי יש משהו אחר.

מה שיש לי זה לא פנס (אבל אני יודע מה אתה מתכוון) אלא מן זכוכית אטומה בגודל של פי 2 מגרגר אורז ובתוך הזכוכית יש איזשהוא מתכת אני חושב מלופפת, הגרגר הזה לא מחובר חשמלית לשום דבר וניתן בקלות לשלוף אותו מהמקום שלו, ניסיתי להניע בלי הדבר הזה והאוטו החזיר לי נורית מהבהבת של אוטו עם מפתח שבחיים לא ראיתי, בקיצור בלי הדבר הזה האוטו לא מניע :-) .

אני חושב שבגדול מדובר באיזשהוא מגנט בעל השראה אלקטרומגנטית מסויימת וספיציפית שהאוטו צריך לקלוט.

אגב רציתי לדעת כי אני רוצה לקנות מפתח חדש משולב שלט (אני אנסה להעביר את האלקטרוניקה של השלט הישן לשלט החדש) והייתי צריך לדעת אם המפתח החדש (אחרי שכפול כמובן) יעבוד ויניע את האוטו, כעת אני מבין שאני אצטרך להעביר למפתח החדש גם את ה"שולל הנעה".

זה מה שיש לי אבל רק אחד

http://images.gasgoo.com/MiMgIzI3NDAyMTEwMA--/auto-part-auto-transponder-chip.jpg

תודה רבה, שוב עזרתם לי מאוד !

פורסם

תמונה של המפתח שברשותך תעזור מאוד ולא תמונות 'דומות'.

המפתח מייצור על-ידי חברת HAA והאות W מציינת שהמפתח עם אפשרות תיכנות של המשדר/מקלט.

אני מציע לך לפנות לפאר מנעולים שיכול לתת לך פיתרון לדרישות שלך מכיוון שייתכן שתתקל בבעיה של תיכנות או התאמה של המפתח למחשב הרכב.

http://www.peerlocks.com/

פורסם

היי,

אינני מכיר את דגם המפתח הזה ברכבי קונצרן VAG. ייתכן שזה מפתח לא מקורי.

קודן ואימובילייזר הם שני מערכות אבטחה שונות.

פורסם

אני חושב שזה חייב להיות מקורי.

המפתח בעל לוגו VW ויש לו Transponder (צי'פ עם קוד מסויים) שמתאים ספיציפית למערכת ההנעה והאוטו מחפש את הקוד הזה לפני כל הנעה.

הבנתי שזה בעצם האימובילייזר ומישהו שמבצע התקנות אמר לי היום שזה אימובילייזר מקורי של האוטו.

וחוץ מזה יש לי גם קודן .

אני הבנתי שהחל מדגמי 2002 החלו לספק מפתחות משולבות עם שלט.

לאחר שביררתי את כל המידע הדרוש אני חושב שאלך על המפתח הזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270453364894&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEBOFFX%3AIT

(אני אנסה להתאים את האלקטרוניקה של השלט שלי למפתח הזה)

פורסם

די עיניין אותי מה שהולך פה, אז החלטתי לפרק את המפתח הרזרבי שלי (שהוא חיצונית זהה למפתח של הפאסאט פה) ולחפש שם את האימובלייזר המקורי. :lol:

אז לא ממש מצאתי בדיוק מה שיש פה, אבל יש שם מנורה,בטריה,ועוד משהו שאני לא מכיר אבל אני חושד בו שהוא האימובילייזר.

מישהו יכול לאמת?

30112010125.jpg

V5

פורסם
אני חושב שזה חייב להיות מקורי.

המפתח בעל לוגו VW ויש לו Transponder (צי'פ עם קוד מסויים) שמתאים ספיציפית למערכת ההנעה והאוטו מחפש את הקוד הזה לפני כל הנעה.

הבנתי שזה בעצם האימובילייזר ומישהו שמבצע התקנות אמר לי היום שזה אימובילייזר מקורי של האוטו.

וחוץ מזה יש לי גם קודן .

אני הבנתי שהחל מדגמי 2002 החלו לספק מפתחות משולבות עם שלט.

לאחר שביררתי את כל המידע הדרוש אני חושב שאלך על המפתח הזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270453364894&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEBOFFX%3AIT

(אני אנסה להתאים את האלקטרוניקה של השלט שלי למפתח הזה)

היי

פרוייקטון מעניין, תמשיך לעדכן.

איפה אתה מתכוון לשכפל את המפתח? אני מתכוון לשכפול במובן הישן של המילה - החריטה של הצורניות הייחודית על המפתח ולא לקידוד האימובילייזר. יש לך מושג כמה זה יעלה?

תמונה482.jpg

פורסם

האמת חשבתי שזה יעלה כמה שקלים עד שקראתי כמה פוסטים והבנתי שהמחירים מאוד מאוד גבוהים.

מה ההבדל בין המפתח שלי למפתח רגיל שלשכפל אותו עולה 5 שקל? מפתח פלדלת מולטילוק עם צילינדר עולה 50 שקל לשכפל אז כמה כבר יכול לעלות שיכפול מפתח בלבד? (בלי קידוד בלי כלום רק שכפול) .

אני אברר מחר כמה יעלה לשכפל מפתח שלי ואני אעדכן .

פורסם

הצלחתי למצוא מקום שעושה חריטה בלבד (מה שאני צריך) למפתח שאני מביא ב-60 ש"ח, המוכר אומר שזה 60 ש"ח לעבודה בלבד.

המוכר עוד ציין שעבור מפתח שהוא מספק פלוס צי'פ טראספונדר הוא לוקח 90 ש"ח.

המחיר יותר שפוי ממה שחשבתי אבל עדיין קצת גבוה לדעתי, על מפתח רגיל הוא לוקח 10 שקל :| .

טוב.. במקרה הכי גרוע זה השקעה של עוד 60 ש"ח...

את המפתח כבר קניתי (17 דולר מאיביי).

מה לא עושים בשביל מפתח מגניב לאוטו :-) .

• תוכן חדש...