Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחליף מונדיאו 2005 ומתלבט בין מונדיאו 2008 או קצת יותר מאמץ לפלואנס 2.0 או אוקטביה ברמת גימור גבוהה עם בקרת שיוט.

הרכב לאשתי והתנאים הבלתי מתפשרים שלה: בקרת שיוט (בפלואנס ובמונדיאו זה בסטנדרט), תא מטען גדול ומקום מאחורה לילדים בנוחות ונוחות נהיגה והתנאי שלי - אמינות (הרי בסוף אני צריך ללכת למוסך וכו').

ברור לי שהמונדיאו זה רמה אחרת אבל זה יד שניה מול רכב חדש.

תאוצה ושאר ירקות פחות חשוב.

מישהו יכול לתת תשובה מוסמכת - פחות או יותר - האם הפלואנס באמת לא רואה מוסך...

פורסם

השאלה אם מבחינת רוחב ומקום מאחורה הפלואנס מתקרבת למונדיאו שלמיטב הבנתי היא הכי גדולה מבחינת מרחב פנימי ,

או שמא אנחנו מדברים על הצורה הישנה ואז אני טועה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הפלואנס קטנה יותר מהמונדאו אשר מבוססת על הוולבו S80 היוצאת.

מבחינת חיסכון בדלק אין ספק שהפלואנס עם מנוע 2 ליטר + גיר רציף של ניסאן תהיה חסכונית הרבה יותר מתצרוכת הדלק של המונדאו אשר מצוידת במנוע 2.3 ליטר שעם משקל רכב גבוהה חיסכון זה לא בדיוק הצד החזק שלה.

מציע לך לנהוג על כל רכב ולבחור את האופציה המתאימה לך, אני לא חושב שתיפול אם תבחר בכל אחת מהאופציות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...