Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קראתי כאן כמה פוסטים בפורום והבנתי שמדובר בפורום מקצועי עם אנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים :)

אז ככה, אני מעוניין לקנות את הרכב הראשון שלי והייתי רוצה לשמוע המלצות וחוות דעת מהאנשים פה.

התקציב שלי מוגבל מאוד כיוון שאני צריך לשים כסף בצד גם לביטוח, טיפולים, דלק וכד'

התקציב לרכישת הרכב עצמו הוא עד 7000 ש"ח

חשבתי בכיוון של פיאט פונטו, פג'ו 306, סיאט איביזה או דייהטסו אפלאוז, שהוא יותר מרווח אבל הבנתי שגם צורך יותר דלק. כולם בשנתונים 95-97

כל מי שהתייעצתי איתו דאג לשלול כל אחד מהרכבים בגלל ה"סטיגמות", גרמני יקר לאחזקה, פיאט מתחמם מהר, פג'ו לא אמין וכד' ולכן אני פונה אליכם כדי שתוכלו לתת לי המלצות מבוססות ולא דעות קדומות. אם יש רכב אחר שאתם ממליצים עליו בטווח המחיר הזה אני אשמח לשמוע.

תודה רבה מראש!

פורסם

אפלאוז ופונטו משמשות היום הרבה צעירים והאמינות שלהם כיום זה תלוי בתחזוקה.

אבל עובדה שעדין הרבה כאלה נוסעות בכבישים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש לך המון אופציות בתקציב, תחפש את זו שבמצב מכני הכי טוב, הפונטו "שמתחממת מהר" אם טופלה כראוי תהיה יותר אמינה מסובארו "פשע" "בלתי מתקלקלת" שלא מטפלים בה.

פורסם

הבעיה עם התקציב המוגבל שלך היא למצוא רכב שמור.

אני לא יודע כמה אתה מתכוון לנסוע בשנה, אבל קח בחשבון שעדיף רכב בזבזני בדלק במצב מצוין מאשר רכב חסכוני שחוט ולהיפך.

לכן - אל תתמקד דווקא על דגמים ספציפיים - אלא על נתונים.

ואיך מוצאים רכב עם נתונים טובים?

אז ראשית, פונים לYAD2 :wink: אח"כ הולכים ל"חיפוש מתקדם" ומזינים את הפרמטרים הבאים:

1. לא נוגעים באיזור החיפוש הג"ג. רכב שמור מקרית שמונה שווה רכישה גם אם אתה מבאר שבע.

2. מזינים יד - עד יד 2 מקסימום.

3. מזינים ק"מ -מק"מ 333 (שנועד לסנן את אלה שלא רושמים ק"מ) עד 150 אלף ק"מ.

4. מוסיפים שנתון - עד שנתון 1997 לצורך העניין - אני לא מאמין שתמצא הרבה רכבים משנתון מתקדם יותר בסכומים כאלה.

ועכשיו תראה מה מצאת.

אני יכול לומר לך למשל שראיתי שם רנו קליאו עם 120 אלף ק"מ, יד ראשונה וגם קיה ספיה יד שנייה עם 110 אלף ק"מ, דייהו סופר רייסר יד ראשונה וגם דברים מעניינים כמו סיטרואן AX השכרה לשעבר יד שנייה עם 115 אלף ק"מ - זה למשל אומר שבעלת הרכב הנוכחית בקושי נסעה עליו - רוצים עליה 4200 ש"ח בלבד!!!

הרכבים היחידים שכדאי לך לסנן מהרשימה שאתה רואה שם הם רכבי מנהלים עתיקים - שווה להתמקד ברכבים קטנים או ברכבים משפחתיים.

תתחדש!!!

פורסם

רק טיפ קטן, בקש היסטוריית טיפולים בכדי לאמת קילומטראז', ישנם רכבים כגון פיאסטה וסויפט ועוד כמה רכבים שמונה הקילומטראז' עומד על 5 ספרות.

• תוכן חדש...