Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 חדשה ב85000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

היום הייתי בניו קופל לגבי ליסינג פרטי ליונדאי i20

פתאום הבחור האחר בסוכנות הציע לי פשוט לקנות מהם רכב כזה חדש! ב85000 שח

לא הבנתי איך זה יכול להיות כאשר רכב חדש כזה עולה 101.000

הם הסבירו לי שניו קופל קנו יותר מדי ויש להם עודף במלאי והחסרון היחיד שאני אהיה יד2 (לא איכפת לי מזה)

שאלתי היא: משהו נראה לי מסריח בכל העניין האם יש לי ממה לחשוש ?

פורסם

האם ראית מה תאריך עלייה לכביש של הרכב הזה?

יכול להיות שמדובר ברכב, אשר רשום ברשיונות שלו תאריך עליה לכביש בשנת 2009 , לכן המחיר מתייחס לדגם מלפני שנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שאתה אומר ניו קופל אתה מדבר על שלמה סיקס,נכון?

מוזר.. כי חיפשתי באתר ואין i20 בכלל

באיזה סניף הציעו לך? איזה דגם מדובר?

וגם אם הוא עלה על הכביש ב 2009 ויש להם הרבה כאלה והציעו לך כבר ב 85K ש"ח אתה יכול להוריד להם עוד 10% ויש לך אחלה דיל לדעתי! ואם לא אז שיחנקו עם כל מה שהם נתקעו איתו (:

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

שאלה שעלתה בראשי זה למה אנשים ישר קופצים כאשר המחיר נשמע אטרקטיבי...

עשית בשכל שבאת לשאול לפני אך אני משער שלא כולם כמוך והמון נופלים בפח, הסבר קצר:

רכב חדש כמו שנאמר מעליי עולה 101K

לניו קופל יש במלאי רכבים אשר נמצאים במלאי והם נתקעו איתם, ישנה בעיה אחת שהם כבר רשומים על שמם משמע יש פה ליסינג בעסקה.

מעבר לכך בוא נוציא מהנוסחה לבנתיים את נושא העלייה לכביש שאיננו יודעים בנתיים מהו.

לפי כל הפרמטרים הגלויים פה 101K פחות 18% הפחתה בעבור ליסינג מציב אוטומטית את מחיר הרכב ב82.82K ולכן כבר הם מרוויחים עליך ואתה נתקע עם אוטו שכלל לא ידעת שישחטו אותך איתו כשתנסה לעשות מכירה.

אם באמת אתה רוצה לבצע את העסקה מולם ולהתקדם לרכב חדש אז תרכוש בסביבות ה78K

אל תשכח שעוד שנתיים שלוש במידה ותרצה למכור את הרכב לא רק שיפחיתו לך על ליסינג אלא תיהיה הפחתה של יד 2 על 3 שנים של אחזקת רכב.

Confidence In Motion

פורסם

הבנתי

ובמידה ואני לוקח ליסינג פרטי ואחר כך קונה את הרכב

איזה יד הוא?

והאם הוא נחשב אחרי ליסינג?

פורסם

בשני המקרים אתה תהיה יד שניה אחרי הליסינג.

אבל במיקרה שאתה רוכש רכב עם 0 ק"מ, תדאג למסמך רשמי מחברת הליסינג, על כך שהרכב לא נסע בפועל, כאשר היה בבעלות הליסינג.

גם בהכסם הינך לבין ליסינג יכול להיות מצויין קילומטראז' אפסי שבו הרכב נמכר לך.

תשמור את המסמך עד למועד המכירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום חברים

היום הייתי בניו קופל לגבי ליסינג פרטי ליונדאי i20

פתאום הבחור האחר בסוכנות הציע לי פשוט לקנות מהם רכב כזה חדש! ב85000 שח

לא הבנתי איך זה יכול להיות כאשר רכב חדש כזה עולה 101.000

הם הסבירו לי שניו קופל קנו יותר מדי ויש להם עודף במלאי והחסרון היחיד שאני אהיה יד2 (לא איכפת לי מזה)

שאלתי היא: משהו נראה לי מסריח בכל העניין האם יש לי ממה לחשוש ?

שום דבר לא מסריח. את אותה הנחה אתה מקבל כל שני וחמישי במבצעים של סיאט ושם מדובר על אוטו חדש לחלוטין, לא יד שניה ולא נעליים. מבצע שכזה על מכוניות עם 0 ק"מ ויד שניה מליסינג, תמצא קרוב לודאי במכוניות של מרבית היבואנים. גם עבדך הנאמן הופתע לשמוע לפני מספר חודשים כשחיפש אוטו חדש ב"זול", שהוא יכול לקבל למשל גולף 1.6, חדש שכזה, בהנחה דומה ואולי אף גדולה יותר, במגרשו של טריידאינר ידוע ומכובד באזור המרכז. השאלה היחידה שאכן צריכה להטרידך היא מהי השפעת היד הנוספת על מחיר המכירה של האוטו לכשתמכור. להערכתי ה"נזק" הזה יהא פחות משמעותית מההנחה שאתה מקבל כעת ולכן מדובר בעיסקה שעל פניה ראויה לבדיקה.

פורסם
רכבלפי כל הפרמטרים הגלויים פה 101K פחות 18% הפחתה בעבור ליסינג מציב אוטומטית את מחיר הרכב ב82.82K ולכן כבר הם מרוויחים עליך ואתה נתקע עם אוטו שכלל לא ידעת שישחטו אותך איתו כשתנסה לעשות מכירה.

של אחזקת רכב.

איך הגעת למסקנה שעל ליסינג מורידים 18%,אולי תרצה להוריד גם 50% ? :shock:

לפי לוי יצחק,על ליסינג מורידים לא יותר מ- 10% מערך הרכב ובהתחשב בכך,שהרכב נסע 0 ק"מ (אם הבנתי נכון) ובתוספת אחריות של חברת הליסינג ההנחה נראית בסדר גמור.

חוץ מזה,אם פותח השרשור ישיג מהם הבטחה בכתב לטרייד אין במחיר הוגן אפשר בהחלט לברך על המוגמר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שאלה שעלתה בראשי זה למה אנשים ישר קופצים כאשר המחיר נשמע אטרקטיבי...

עשית בשכל שבאת לשאול לפני אך אני משער שלא כולם כמוך והמון נופלים בפח, הסבר קצר:

רכב חדש כמו שנאמר מעליי עולה 101K

לניו קופל יש במלאי רכבים אשר נמצאים במלאי והם נתקעו איתם, ישנה בעיה אחת שהם כבר רשומים על שמם משמע יש פה ליסינג בעסקה.

מעבר לכך בוא נוציא מהנוסחה לבנתיים את נושא העלייה לכביש שאיננו יודעים בנתיים מהו.

לפי כל הפרמטרים הגלויים פה 101K פחות 18% הפחתה בעבור ליסינג מציב אוטומטית את מחיר הרכב ב82.82K ולכן כבר הם מרוויחים עליך ואתה נתקע עם אוטו שכלל לא ידעת שישחטו אותך איתו כשתנסה לעשות מכירה.

אם באמת אתה רוצה לבצע את העסקה מולם ולהתקדם לרכב חדש אז תרכוש בסביבות ה78K

אל תשכח שעוד שנתיים שלוש במידה ותרצה למכור את הרכב לא רק שיפחיתו לך על ליסינג אלא תיהיה הפחתה של יד 2 על 3 שנים של אחזקת רכב.

קונה בזול = מוכר בזול

אין כאן שום בעיה מעבר לכך שהם מבקשים מעל המחירון של עצמם.

להוריד אותם במחיר ובמידה והרכב באמת עוד לא נסע - עסקה מאוד משתלמת אם קונים את הרכב לטווח ארוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמר החבר מעלי וצדק.

קונים בזול ומוכרים בזול.

על פניו העסקה נשמעת טובה.

תוריד עוד קצת ותתחדש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שאתה לוקח "ליסינג פרטי" - אתה לוקח הלוואת מימון - הרכב על שמך ומשעובד לחברת אשראי ואין כל אזכור לחברת הליסינג.

ממש לא נכון . זה תלוי אם היבואן מאפשר לחברת הליסינג לרשום את הרכב על שמך.

יונדאי לא מאפשר זאת ולכן גם אם תיקח יונדאי בליסינג פרטי הרכב דבר ראשון ירשם ע"ש חברת הליסינג

לעומת זאת שברולט מאפשרים .

• תוכן חדש...