Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי נוכח בבית משפט לתביעות קטנות בתל אביב וחיכיתי לתורי , לפני התנהל משפט של אישה אחת שתבעה מתדלק עובד בתחנת דלק שקיבל עליה עצבים מאיזה שהיא סיבה וקרא לה "זונה" היא תבעה אותו על 18000 שקל ולבסוף השופטת זיכתה אותה ב 1000 שקל.

נדהמתי מהחלטת השופטת לפצות את הנתבעת .

זה שזה לא יפה שקרא לה זונה זה ברור , אבל האם אין פה הגזמה בחוקים של לשון הרע והאם אנחנו לא הופכים למדינה שחופש הביטוי נאסר בצורה מוגזמת.

שמעתי שאפילו בדיחות עדתיות אסור לספר...

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אני חושב שמכיוון שמדובר על נותן שירות ולא על קללות בין 2 חברים בחדר מדרגות,יש הצדקה ועוד איך.

זה בדיוק הפרצוף של חלק נכבד מנותני השירות כאן(גם אם זה בצורה יותר מוגזמת).

פורסם

זה שזה לא יפה שקרא לה זונה זה ברור , אבל האם אין פה הגזמה בחוקים של לשון הרע והאם אנחנו לא הופכים למדינה שחופש הביטוי נאסר בצורה מוגזמת.

הייתי נותן לו עונש חמור יותר לו יכלתי - הקלות והזלזול של אנשים באנשים אחרים עוברת כל גבול

ואפשר לראות את זה באופן חמור יותר במקרים בהם אלה גברים שחכמים על נשים.

אני משוכנע שלו היה נותן שירות לגבר שרירי, הוא היה חושב פעמיים אם לפתוח את הג'ורה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
חופש הביטוי נאסר בצורה מוגזמת.

זאת אחד הבעיות במדינה - כולם יודעים שיש "חופש ביטוי" וצועקים את זה בכל מקום אפשר אבל מעט יודעים באמת מה זה.

אז כן מותר לך להגיד כל דבר - כל עוד זה לא פוגע באחר ולא מפריע למהלך כל שהוא. ז"א שאם אתה נמצא בבית משפט ומתחיל להתערב במהלך המשפט, רשאיים להוציא אותך מבית דין למרות החופש הביטוי.

פורסם

לא יודע מה היה במקרה הספציפי ומאיזה סיבה הוא החליט לקלל אותה, אבל אני יודע מה זה לתת שירות לישראלי.

אני לא מדבר על מקרה ספציפי אחד, או מספר מקרים מצומצם, אלא משהו שנתקלים בו יום יום בעבודה מול לקוח ממוצע.

במקרה הטוב הלקוח חושב שאתה העובדת/ העבד האישי שלו ולא חלק ממערכת וקודם כל בן אדם.

במקרה גרוע הוא חושב שאתה הכלב שלו.(מסכן הכלב, אם יש לו).

ההתייחסות במדינה הזאת לאנשים היא מתחת לכל ביקורת.

כמות הקללות והיחס המשפיל שמקבל נציג שירות בעבודה יום יומית מול הישראלי הממוצע הוא פשוט לא יאומן.

לדעתי, צריך לשפוט את אותם לקוחות מקללים ומשפילים אחד אחד! אם בבית לא הצליחו לחנך אותם, אז המדינה צריכה.

אז המקרה הזה הוא הפוך, אבל באותה מתכונת.

קיללת מישהו שנתן/ קיבל שירות, מישהו שאין לך שום קשר(חברי, משפחתי, אישי) אליו, תשלם על כך ולך תגבה את זה מההורים שלך על זה שחינכו אותך ככה.

פורסם

אין שום קשר בין חופש הביטוי לבין המקרה הנ"ל.

לנצל את "חופש הביטוי" לטובת העלבה ופגיעה בכבוד האדם - עבירה מוסרית חמורה.

היה צריך להיקנס לפחות ב3 אלף.

פורסם

אני בטוח שהיא התנהגה כמו בהמה מוחלטת אם מתדלק הגיע לרמה שהוא אומר את זה, ואם כבר היא צריכה לשלם לו.

ושמעתי מאח שלי שהיה מתדלק כל מני סיפורים על לקוחות, ולחלקם זה מגיע...

שעבדתי במקדונלדס ראיתי אנשים שצרחו וזרקו על המוכרים אוכל כי הם קיבלו משהו שהם לא ביקשו, אנשים מבוגרים שאמורים להראות דוגמה לילדים שלהם שבאים איתם למקום כזה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

Yaba, אני איתך

הלקוח הישראלי זה אחד הדברים היותר נוראים שיש. חבל שאף חברה לא תסכים להביא למשפט לקוח משלם, לא משנה כמה הוא קילל והשתולל.

פורסם

המקום של מייצג החברה הוא לתת שירות ללקוח, לא משנה כמה הוא שמוק.

המקום של כל אחד מהאחראים הוא למנוע שירות ללקוחות שלא מגיע להם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

סיפור קצר מאתמול בדיוק, מתאים מאוד לסיטואציה הזאת.

תדלקתי את רכבי בתחנת דלק בה יש שירות מלא, זאת אומרת עובד מתדלק שעובר בין הרכבים ונותן שירות.

הייה קצת עומס באותו רגע ואחרי שהוא תידלק לי וראיתי שהתידלוק הסתיים לא חשבתי לחכות עד שהוא יגיע רק כדי לנתק את המשאבה מהרכב ולסגור את המיכל אז עשיתי זאת בעצמי על מנת להזדרז וגם כי הבנתי שיש עוד אנשים והמתדלק דיי עסוק. לעומת זאת הייתה שם אישה לא ניראת מבוגרת מידי שפשוט השתוללה וצרכה על המתדלק על זה שהוא מתעכב לנתק אותה מהמשאבה.

כל כך קשה לקום שנייה אחת ולעשות את זה בעצמך? (חתיכת עצלנית) זה לא שהתדלק יושב בצד תופס שמש ומעשן איזה נרגילה בשביל הכיף הבחור עובד ועובד קשה, זאת עבודה שוחקת.

באותו רגע הייתי בהחלט יכול להבין את המתדלק אם הוא הייה מסנן לעברה איזה קללה עסיסית :evil:

פורסם

PorSche-911, אפשר להבין, בכל זאת זאת העבודה שלו היא מבקשת מה שמגיע לה, יש צורה לבקש, לא כולם מכירים.

מקרה הפוך לשלך קרה לי, נכנסתי לתחנה של דלק, התחנה ריקה לגמרי, עוצר באחת המשאבות, המתדלקת ניגשת אלי "תניע את הרכב ותעבור למשאבה הבאה", אני שואל בישביל מה, תשובתה "אם יגיע מישהו אחר וירצה לתדלק? אז מה תחסום אותו"

אין ספק שהיא צדקה, אם התחנה הייתה חד סטרית, אלה שבאותה תחנה קיימות 3 שורות של משאבות, ושתי כניסות, ככה שמכל כיוון יכול להגיע רכב, עניתי לה "ואם יגיע רכב מהצד שני? אני יחסום אותו" התשובה שלה הייתה "אם לא תעבור אני לא אתדלק", כן כן תודה על האיום, התנעתי ונסעתי לתחנה של פז הצמודה (:

פורסם
שעבדתי במקדונלדס ראיתי אנשים שצרחו וזרקו על המוכרים אוכל כי הם קיבלו משהו שהם לא ביקשו, אנשים מבוגרים שאמורים להראות דוגמה לילדים שלהם שבאים איתם למקום כזה.

אוקי, האם עשית משהו? האם הזמנת משטרה? מאבטחים, קראת למנהל משמרת? או שסתם עמדת בצד והסתכלתה?

הלקוח הישראלי זה אחד הדברים היותר נוראים שיש. חבל שאף חברה לא תסכים להביא למשפט לקוח משלם, לא משנה כמה הוא קילל והשתולל.

אולי לא ילכו עד למשפט, לאף אחד אין זמן להתעסק בדברים כאלה, אבל אם נגיד במועדון אתה מקלל את העובדים, מתנהג לא ראוי או רב מכות אז מעיפים אותך משם בלי בירורים בלי להחזיר לך את הכסף. זה לא שחור לבן.

אפילו אם האישה התנהגה כמו בהמה, הבעיה היא של מתדלק שבחר לקלל אותה במקום לבחור בדרך יותר ראויה להתמודד איתה. כל אחד אחר היה שם זין וממשיך בחיים שלו - כל הכבוד לה שהגיע עד המשפט.

פורסם

אם היא קיבלה ממנו 1000 שח אז מגיע לו איזה לילה לוהט בתמורה לא? :lol:

לא לכעוס הכל בצחוק..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אוקי, האם עשית משהו? האם הזמנת משטרה? מאבטחים, קראת למנהל משמרת? או שסתם עמדת בצד והסתכלתה?

האחראי מסתובב שמה כל הזמן.. לא שהוא יכול לעשות משהו, זה עוד ילד :lol: מה שקרה תמיד זה שלקוחות עם קצת יותר שכל צעקו והשפילו את הפסיכים האלה, אני זוכר פעם אחת לקוחה אחת צרחה על אחד כזה, לא עזבה אותו עד שהוא התנצל בפני המוכרת. איזה שקט היה אחרכך... אבל היא יצאה ממש טוב. רק חיים הכט היה צריך להיות שמה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...