Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חור בבלוק מנוע בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזה מחלה בפיגו כמה רכבים עם חור בבלוק מנוע. אף פעם לא חיבבתי אותו מבחינה מכנית רק צרות.[/quot

כן לדעתי כל הרכבים צרפתיים לא טוב להם פה בארץ....שמעתי על בודדים שהם בסדר...(הייה לי 405 וגם רנו קליו)

אין כמו רכב יפני

והכי טוב רכב עבודה)):-D

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

לא רוצה לבאס אבל מנסיון אישי שלי שיש לי חור בבלוק (206) באותו מקום מתחת לסעפת פליטה ניסיתי לסתום באפוקסי החזיק מעמד במשך חודש ועכשיו הוא כבר כולו ירוק ואין ברירה אלא להחליף מנוע...

מקווה שלכם יהיה יותר מזל ותעדכנו מה קורה.

פורסם
לא רוצה לבאס אבל מנסיון אישי שלי שיש לי חור בבלוק (206) באותו מקום מתחת לסעפת פליטה ניסיתי לסתום באפוקסי החזיק מעמד במשך חודש ועכשיו הוא כבר כולו ירוק ואין ברירה אלא להחליף מנוע...

מקווה שלכם יהיה יותר מזל ותעדכנו מה קורה.

בנתיים מחזיק שבועיים בנסיות עירוניות....מחר יש לאוטו נסיעה מחוץ לעיר נראה מה תיהיו התוצאות...

פורסם

בלוקים אכולים רקובים מנוקבים ב- PSA הם ע"פ רוב תוצאה של שימוש במים רגילים לאורך זמן, פשפש בעבר הרכב ותגלה שמישהו עשה את השטות הזו.

את החור אתה עכשיו סותם אבל הוא נותן אינדיקציה למצב מעברי המים בבלוק שלך :-(

בהצלחה בכל מקרה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

יש לי חבר עם 306 שנת 1998.

פעמיים הוא החליף מנוע כתוצאה של חור בבלוק.

הלוואי והתיקונים שעשיתם יחזיקו מעמד לאורך זמן - תעדכנו.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

ידוע ממה זה קורא ומה זה אומר

סתימת חורים זה רק נסיון למשוך זמן לא יותר מזה ....

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בלוקים אכולים רקובים מנוקבים ב- PSA הם ע"פ רוב תוצאה של שימוש במים רגילים לאורך זמן, פשפש בעבר הרכב ותגלה שמישהו עשה את השטות הזו.

את החור אתה עכשיו סותם אבל הוא נותן אינדיקציה למצב מעברי המים בבלוק שלך :-(

בהצלחה בכל מקרה.

אני מניח שאתה צודק, מצב המנוע באמת קשה, ויכול מאוד להיות שאני סתם מושך זמן

אני מכיר טוב את העבר של האוטו, הוא היה רק במוסכים מורשים (אפילו במוסך המרכזי כמה פעמים) ואני זוכר בוודאות את הפעמיים שהחליפו לי מים.

אולי זה שלא החלפתי מים הרבה זמן יכול לגרום לזה?

• תוכן חדש...