Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא יכול לאיים עליך בכלום. ממליץ לך לנסות להתייעץ עם מוסך או שמאי אחר בנוגע לסדר גודל של עלות הפגיעה (לא צריכה להיות בעיה להעריך את זה גם מהתמונה שהעלית). משם זה טלפון לאותו שמאי והצעה לשלם לו את הסכום במזומן (אין סיבה שיעלה יותר מכמה מאות שקלים). אם הוא לא יסכים - דבר עם סוכן הביטוח שלך.

אני עכשיו ניגש לקבל הצעת מחיר ומשם לסוכן שלי.

לדעתי, הנזק של סובארו הוא בסביבות 750 ש"ח (פחחות+צביעת כנף).

אבל יש מצב שהסכומים יתנפחו מעבר לכך ע"י בעל הרכב (החלפת כנף).

ולדעתי, יש מצב שלא תצטרך להפעיל ביטוח.

בעל סובארו יירגע, ישתה מים ויהיה יותר פתוח להצעות.

תודה!

שלום,

באמת אל תתרגש מאיומיו. העובדה שהוא שמאי לא מעלה ולא מורידה מאום.

אם יתבע אותך (את הביטוח שלך) ויהיה עליך לשלם השתתפות עצמית - יש בהחלט מקום להעלות טענה של רשלנות תורמת מצדו של הנפגע, מאחר והחנה רכב באמצע הרחוב, ולא במקום המיועד לחניה, ובכך תרם לנזק שנגרם.

תודה!

אני מציע שאולי אבא שלך ירים טלפון לאותו שמאי, וידבר איתו.

שינסה לסגור איתו את העניין ללא ביטוח. אם הוא רואה שיש עם מי לדבר,

למרות שנשמע שמדובר באיזה חכמולוג שחושב שאם הוא שמאי הוא יכול

לעשות ולהגיד הכל, אז שילכו יחד למוסך ויקבלו הערכת מחיר לתיקון, ושלום על ישראל.

אם אין עם מי לדבר, אז תן לסוכן לטפל בהכל.

לא נעים שזה קורה, אבל לא סוף העולם.

לפני שהרמת טלפון לסוכן שלי, חייגתי לאבי, הוא ניסה לדבר איתו, אך הוא לא היה מוכן לשמוע כלום מלבד שאני אתן לו את הרישיון ומס' הפוליסה שלי. :shock:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק על החוצפה של ה"שמאי" הזה הייתי מוריד לו סטירה.

כמו שקודמיי אמרו - אחרי החלפת פרטים, כל מה שנשאר זה לחכות לתגובה מהביטוח/ממנו לגבי איך מתקנים את הפגיעה.

במקרה שלך אגב, אני מכיר מישהו עם פגיעה דומה והוא "תיקן" אותה ע"י הרתחת מים בקומקום ואז שפך אותם על הטמבון. המכה יצאה החוצה תוך כדי.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

היי!

אל תתרגש חבר, שהשמאי ילך לדרוך לעצמו על האף.

אם היה בנאדם, כמו שכתבו לך, היה מסיים הכל בלחיצת יד "וסע לשלום חביבי, לא קרה כלום"

כנראה שראה אותך שאתה נבהל (אני לא יודע לא הייתי לידך) וחשב לעצמו "וואלה יש לי פה כריש לטרוף, ואני בכלל לוויתן שמאות ענק"

להבא מקרה כזה, תוציא תעודת ביטוח, תרשום על דף את הפרטים של תעודת הביטוח שלו, מספר פוליסה, שם , כתובת וכ'ו, תן לו את שלך, צלם (בדיוק כפי שעשית) את הנזקים, ובמקרה והרכב שלך נוסע כנדרש, תשאיר את השמאי פעור פה ומחטט בישבנו מחוסר אונים.

צור קשר עם חברת הביטוח, ספר לה על מה ולמה, הצג את הפרטים של הבחור, הצג את התמונות, והם יטפלו בעניין.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

הנזק שגרמת הוא נמוך יותר משווי הפעלת הביטוח.

נסה להגיע איתו להבנה שאתה תשלם על התיקון ישירות למוסך ובכך תמנע מהפעלת ביטוח ואובדן הנחה לשלוש שנים הבאות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כל מי שיוצא וצועק אחרי שדפקו לו את האוטו הוא חתיכת אפס מאופס ודווקא בגלל שהוא שמאי רכב הייתי מצפה ממנו ליותר הבנה אבל כנראה שהוא באמת סמרטוט... אין לך מה לפחד משום איומים, אף אחד לא ייקח לך את הרשיון והוא לא יכול לעשות שום דבר בנוגע גם אם הוא יושב ראש ועד השמאים העולמי.

במקרה הכי גרוע אתה משלם את ההשתתפות העצמית וזה תמיד הכי גרוע, גם אם דפקת את האוטו של פאקינג ראש הממשלה, זה כל הרעיון של ביטוח צד ג' לא? :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שוב, תודה רבה לכולם :-)

עדכונים - הייתי אצל הפחח - תיקון הטמבון - 600 ש"ח.

החלפת טמבון למקורי + צבע - 1000 ש"ח.

השריטה שעל הפנס ירדה עם קצת פוליש, את התיקון אני כרגע לא אתקן, אני אעשה דייטילינג לרכב ואקווה שכל השריטות יירדו. הנזק לטמבון ממש קטן, ולא כפי שנראה בתמונה. (אעלה תמונות מחר באור יום)

לגבי השמאי, סוכן הביטוח שלי התקשר אליו, הרכב שייך לחברת ליסינג "קל-אוטו", הסוכן דיבר איתם שנסדר את הרכב במוסך כמו שצריך בלי להפעיל ביטוח, הם(החברה) מבחינתם לא מאשרים זאת. מילאתי את הטפסים שצריך וצירפתי תמונות.

הסוכן שלי אמר שעכשיו הנזק לא ייסתכם בתיקון הכנף שלו, אלא גם עלות שמאי שהם מערבים.

הסכום השתתפות עצמית שלי הינה - 1,700 ש"ח. אני מקווה שלא נעבור את הסכום, אבל במידה וכן, העיקר שזה נגמר בכסף ולא במשהו אחר.

שוב, תודה לכולם :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

אם הוא היה כל כך גבר הוא היה לוקח את הפרטים שלך , לא נותן את שלו והולך.

שזה בדיוק שווה ערך לתאונת פגע וברח.

דיווח קצר לכחולים עם מספר הרכב והם ישמחו לטרוף אותו.

שלא יאיים עליך אם הוא כל כך טיפש.

תתקן לו את הרכב במוסך שהוא בוחר , במחיר שלדעתי לא יעבור את ה1500 שקלים בהגזמה אם זה רק הכנף.

אל תפחד בגלל שהוא שמאי.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

כמו שכבר רשמתי, אני לא יכול, בגלל שהרכב שייך לחברת ליסינג הם לא מאפשרים זאת.

הרגע יצאתי לרכב, ואני עדיין לא מאמין..אבל משום מה אין מכה, כלומר הטמבון חזר למקומו :shock:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

אני דווקא חושב שבמקום לרוץ ולהתקין חיישני רוורס קודם תתרגל להסתכל לפני שאתה נוסע רוורס

יש לחבר שלי חיישני רוורס והוא נכנס בעמוד רק כי הוא לא שמע צפצוף (אם לא היו לו חיישנים הוא היה שם יותר לב למה שהיה מאחוריו ונמנע מזה)

פורסם

התחלתם לכתוב מילים כמו חיישני רוורס אז הרי תגובתי:

יש לי בג'ימני זמזם רוורס (כן ברכב הפרטי שלי) והוא עושה רעש של משאית זבל שעושה רוורס בחמש בבוקר.

אתם בוודאי אומרים: "מה? חמור הבעל ג'ימני? למה לו לשים זמזם רוורס על גב של חיפושית/מקק"

אז הנה התשובה:

נסעתי פעם אחורה, ברוורס, ואלוהים יודע מאיפה, אבל עברה גברת צעירה אחת. למזלי המקרה הסתיים בכךשהיא קיבלה מכה יבשה, כאב לה לרגע ועבר.

התעקשתי לקחת אותה לבית חולים והיא חייכה ואמרה: אבל בשביל מה? לא קרה לי כלום, הכל בסדר, סע.

נסעתי וכבר למחרת התקנתי זמזם רוורס.

למה?כדי שדווקא במקרים כאלה, דווקא במצבים האלה, כשאין שדה ראייה (למשל בחנייה בין שני רכבים שצמודים זה לזה), כל העולם ידע שאני עושה רוורס, ולא יפגע/יעבור/יכנס לי לנתיב הנסיעה כשאני נוסע רוורס.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
אם היית נכנס בי ככה לא הייתי אפילו יוצא מהאוטו לדבר איתך אפילו. הייתי אומר לך "שמור על הבריאות וסע לשלום" מפה ועד צעקות ריבים משטרה והמון זמן מיותר לא הכרחי.

:shock:אני אפילו את זה לא הייתי אומר. אפילו לא הייתי מסתכל מה פגע בי.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
ככה הרכב נראה היום, בלי שנגעתי בו, צריך לעשות דייטילינג. :wink:

ניראה כי החומר הדחוס בתוך הטמבון החזיר אותו למקומו.

אני בעד מצלמת אחורית לרכב לא זימזומים ולא ציפצופים, אני עובד על ניידות משטרה כבר 9 שנים, רק לפני שנתיים

הכניסו את חיישני הרוורס לניידות אם תבואו לחניה הראשית של התחנה תראו שכל הניידות פגועות בטמבון האחורי כך שאין להסתמך על החיישנים.

שבת שלום .

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...