Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לפני כשבוע פורד פיאסטה 2004 עם גיר רובוטי,

כשאני מתניעה את הרכב, אז במקום על נוטרל, הוא פתאום משנה לי הילוכים 4 או 2

ולוקח לו כמה דקות, אחרי שאני משחקת עם תיבת ההילוכים להפוך לנוטרל ורק אז אני יכולה להתניע,

לצערי קניתי את הרכב מסוחר שלא מוכן לקחת את הרכב חזרה, בשני מוסכים אמרו לי להחזיר את הרכב מהר,

ובמוסך המרכזי של פורד אמרו לי שהרבה מוסכים לא מבינים את הגיר הרובוטי לכן מעדיפים לא להתעסק איתו,

ושהם כן יכולים לעשות עם זה משהו,

השאלה שלי, אם כדאי בכלל להיכנס לזה מלכתחילה, ואם אני אתקן אותו, אז מה הסיכוי שזה יתקלקל שוב,

כי חדש כזה אני יודעת ששוה המון כסף.

אני אובדת עצות, אשמח לעזרה, תודה.

פורסם

ונוס , אינני איש בשורות.

מצבך אינו מעודד לפי הנתונים שמסרת.

אם קנית רכב מסוחר רכב (מגרש ) ולא קיבלת שום אחריות בכתב (למשל , לתקינות תיבת ההילוכים) - אין לך שום יכולת לבוא לסוחר

בטענות . אם בחוזה המכר אין סעיף (ומן הסתם אין) המאפשר לך לחזור בך מהעיסקה ולהחזיר הרכב ולקבל כספך - את בבעייה.

אם נקטת באמצעי סביר , המומלץ בד"כ בפורום זה , כגון בדיקת רכב במכון מורשה לפני קנייתו , הרי קיבלת אחריות למספר חודשים

למנוע ולגיר . כמובן , בתנאי שעשית בדיקה כזו וקיבלת תוצאה של תיב"ה תקינה ללא הסתייגויות. במקרה אופטימי כזה - פני למכון

לשיפוי ותיקון.

אם אין לך כל כיסוי מהנ"ל , הרי את צפוייה לתיקון של 5 ספרות במוסך המרכזי ( מעטים המכירים גיר רובטי של פורד פיאסטה

בשנים 2003-2004, רכב לא נפוץ כלל).

בכל זאת עיצה מעט אופטימית : לפני שתמכרי את הרכב AS IS ב 10,000 ש"ח או תשקיעי סכום אסטרונומי בשיפוץ תיבה/החלפה בחדשה , נסי את הפתרון הבא :

תדרשי מהמוסך המרכזי ביצוע הפעולות הבאות :

1. החלפת נוזל הידראולי של הרובוט.

2. ביצוע RESET מלא למחשב תיבת ההילוכים.

יש סיכוי סביר לפתרון בעייה בשיטה זו בעלות של מאות שקלים בלבד.

מאידך , ייתכן שגם הצעה זו לא תצלח ותחזרי לנקודת השבר ההתחלתית ...צר לי.

פורסם

חמוד אתה (באמת) שמנסה לעודד אותה אך "הנוזל ההדראולי" הוא נוזל הבלמים ואין דבר כזה איפוס מחשב גיר.

יש ניקוז אויר מהמערכת (שזו לא הבעיה שלה), יש לימוד היחידה שכאשר לא קיים לימוד הרכב לעולם לא יניע ולא לא יניע במצבי רוחו, ויש לימוד מיקום מצמד שגם הוא אם לא מקודד הרכב לא יניע לעולם ולא במצבי רוח.

עכשיו לעיניינו בדקת קודי תקלה במוסך המורשה שהיית ? במוסך מרכזי הרכב הזה בוודאות לא היה יכול מאוד להיות שבמוסך מורשה.

לעניות דעתי קיים לך קוד תקלה P0810 שמצביע על מיקום לא מדוייק או תקין של המצמד.

במרבית המקרים מקור התקלה הוא במחשב הגיר שעלותו אכן גבוהה אך קיימים בשוק משפצים שיודעים לתקן את היחידות הללו במחירים זולים משמעותית.

אני מאמין ותקני אותי אם אני טועה שרכבך בסביבות ה- 130 אלף ק"מ.

ולגבי הסוחר שמכר לך תדאגי לפרסם את שמו ברבים שכמה שפחות אנשים יפלו אצלו.

• תוכן חדש...