Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש היום בערב הפגנה בירושלים בעד זכויות הסטודנטים ונגד האפליה של המדינה.

למי שלא יודע, האוצר החליט הם יתנו מלגות לחרדים ולסטודנטים עם 3 ילדים שלא עובדים (בקיצור, סטודנטים חרדים).

הם מתעלמים לגמרי מהמציאות של הסטודנטים שעובדים ולומדים וקורעים את התחת כל הזמן ונותנים כסף לאנשים שלומדים תורה ומשריצים ילדים.

אני מתכנן להגיע להפגנה מחיפה.

יש מישהו שרוצה להצטרף/צריך טרמפ?

פורסם

יוסי חבל שלא פרסמת מאתמול תופס איתך טרמפ ....אבל לירושלים הייתי מגיע כדי לתמוך בחרדים.

עם כל ליבי לסטודנטים זאת לא אשמתו של ביבי אלא של שר הביטחון שהתעקש על תקציב מנופח לבטחון פנסיה לאנשי ההקבע מגיל 42 שעולה לנו 5 מליארד בשנה (לא מדבר על לוחמים שמגיע להם) ולכן גם מס הקניה על מכוניות חדשות כזה גבוה

ולביבי אין ברירה לקצץ (ואני לא בחרתי בו לראשות הממשלה) ומשהו חייב לאכול אותה ובמקרה הזה זה הסטודנטים החלשים .

החרדים מצילים את המדינה דרך חדר המיטות בכך שיולדים 7 נפשות ואילולא הם כבר בני דודנו היו פה רוב.

וצריך לזכור שבימי התנ"ך בני ישראל ניצחו האוייבים דרך התפילה (היה מקרה של 10 עבריים נלחמו ב 10000 פלישתים וניצחו רק דרך התפילה)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מה שמצחיק אותי זה שאף אחד מהסטודנטים לא מדבר ולא דיבר על זה שהוא היה צריך לעשות פסיכומטרי כדי להיכנס לאוניברסיטה, לשלם מעל 10K בשעה כדי ללמוד בעוד שיש אזרחים שלא שירתו בצבא ומתקבלים (במיוחד לאוניברסיטת בן גוריון) עם הקלות וע"י מקומות שמורים ובשכר לימוד אפסי (כן, אפס ש"ח לשנה).

לא רוצה שתחשבו שאני גזען, אבל תלכו לאוניברסיטת בן גוריון ותבדקו מה שאני אומר ותראו שאני צודק.

ולא, מי שמקבל את ההטבות האלו אינו יהודי ובטח ובטח שלא חרדי.

פורסם
וצריך לזכור שבימי התנ"ך בני ישראל ניצחו האוייבים דרך התפילה (היה מקרה של 10 עבריים נלחמו ב 10000 פלישתים וניצחו רק דרך התפילה)

אז אני בעד לפטר את כל האברכים

אם הם היו עושים עבודה טובה מלחמת לבנון השנייה היתה נראת הרבה יותר טוב (ועוד היינו ביתרון מספרי)

פורסם

אופיר,

כניראה שאתה מוזן מהתשקורת (מלשון שקר) עם כמות נפילות הטילים שנפלו פה היו צריכים לההרג הרבה יותר אזרחים וחיילים במלחמת לבנון השנייה. יש אנשים, לא אחד ולא שתיים ולא דתיים בכלל ששמעתי מהם איך הם ניצלו במלחמת לבנון השנייה בנס והמון תושבי חיפה סיפרו לי שהמון טילים פשוט נפלו בים.

מלחמת לבנון השנייה יכלה להיגמר הרבה יותר רע והיא ניראתה איך שהיא ניראתה "בזכות" אהוד ברדק שברח מלבנון וגם בזכות

מפקדים כושלים.

אם חיזבאללה היה מחכה עוד קצת והיה נותן לנו להמשיך להירדם בשמירה מצבנו היה הרבה יותר רע היום כי היום לפחות צה"ל ניסה (לפחות) ללמוד לקחים.

הערה: אתם מוזמנים ללכת לביה"ח למשל למחלקה האונקולוגית של שניידר ועוד בתי חולים ולראות במו עיניכם במיוחד בימי שישי את כמות החרדים שבאים לעזור לחולים ולמשפחות החולים.

אני לא חרידי אבל יש הרבה אנשים שמקבלים כסף מהמדינה חוץ מהחרדים ואף אחד לא מדבר. כמו למשל סוגי אוכלוסיות שמקבלים לימודים בחינם ולא שירתו בכלל בצבא ואני שנתתי 3 שנים מהחיים שלי למדינה צריך לשלם 12K לשנה ועוד להתאמץ ללמוד לפסיכומטרי בעוד שמישהו שלא נתן שנייה בשירות צבאי מתקבל כי יש לו מקום שמור באוניברסיטת בן גוריון. בושה!.

פורסם
יוסי חבל שלא פרסמת מאתמול תופס איתך טרמפ ....אבל לירושלים הייתי מגיע כדי לתמוך בחרדים.

עם כל ליבי לסטודנטים זאת לא אשמתו של ביבי אלא של שר הביטחון שהתעקש על תקציב מנופח לבטחון פנסיה לאנשי ההקבע מגיל 42 שעולה לנו 5 מליארד בשנה (לא מדבר על לוחמים שמגיע להם) ולכן גם מס הקניה על מכוניות חדשות כזה גבוה

ולביבי אין ברירה לקצץ (ואני לא בחרתי בו לראשות הממשלה) ומשהו חייב לאכול אותה ובמקרה הזה זה הסטודנטים החלשים .

החרדים מצילים את המדינה דרך חדר המיטות בכך שיולדים 7 נפשות ואילולא הם כבר בני דודנו היו פה רוב.

אני הולך לשכב עכשיו עם 10 בחורות שונות בלי קונדום ולהציל את המדינה!:evil:

פורסם

רק לי עלה השיר "אגו טריפ" של עלמה זוהר לראש כשקראתי את התגובה שלך??

פורסם

גם אני רק בדרך קצת פחות מסוכנת של תרומת זרע לבנק הזרע :roll:(2 ילדים כבר תרמתי בדרך יותר מהנה)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
אופיר,

כניראה שאתה מוזן מהתשקורת (מלשון שקר) עם כמות נפילות הטילים שנפלו פה היו צריכים לההרג הרבה יותר אזרחים וחיילים במלחמת לבנון השנייה. יש אנשים, לא אחד ולא שתיים ולא דתיים בכלל ששמעתי מהם איך הם ניצלו במלחמת לבנון השנייה בנס והמון תושבי חיפה סיפרו לי שהמון טילים פשוט נפלו בים.

אה, ברור, שחכתי איך זה הולך

אם לא מתו, אז זה בזכות אלוהים (כלומר האברכים שמתפללים אליו)

אם מתו קצת, אז בזכות אלוהים זה לא הרבה

אם מתו הרבה, אז בזכות אלוהים זה לא המון

וכו'...

:?

מלחמת לבנון השנייה יכלה להיגמר הרבה יותר רע והיא ניראתה איך שהיא ניראתה "בזכות" אהוד ברדק שברח מלבנון וגם בזכות מפקדים כושלים.

אז מה זה משנה כמה מתפללים, אם הכל תלוי במפקדים?

אולי האברכים לא התפללו מספיק בשביל שאלוהים ישים מפקדים טובים מספיק?

הערה: אתם מוזמנים ללכת לביה"ח למשל למחלקה האונקולוגית של שניידר ועוד בתי חולים ולראות במו עיניכם במיוחד בימי שישי את כמות החרדים שבאים לעזור לחולים ולמשפחות החולים.

ואיך זה קשור?

אני לא חרידי אבל יש הרבה אנשים שמקבלים כסף מהמדינה חוץ מהחרדים ואף אחד לא מדבר. כמו למשל סוגי אוכלוסיות שמקבלים לימודים בחינם ולא שירתו בכלל בצבא ואני שנתתי 3 שנים מהחיים שלי למדינה צריך לשלם 12K לשנה ועוד להתאמץ ללמוד לפסיכומטרי בעוד שמישהו שלא נתן שנייה בשירות צבאי מתקבל כי יש לו מקום שמור באוניברסיטת בן גוריון. בושה!.

מי מממן את הלימודים האלה? המדינה או מלגות? על איזה אוכלוסיות אתה מדבר? בני דודינו או גם אוכלוסיות אחרות?

פורסם

[/b]

ובמדינות אחרות את התפקיד שלהם מקבלים הקתולים.

זה עושה אותם ללגיטימיים באותה מידה, לא?

פורסם

לא אמרתי שזה בסדר שהם (החרדים) מקבלים כסף מהמדינה אבל לפני שאתם נופלים על החרדים תיפלו על הבני דודים שלנו.

בושה, שאני (ועוד הרבה מכם) נתתי 3 שנים מהדם שלי למדינה ואני מקבל בוקס למוח שאני רוצה להתקבל ללימודים בבן גוריון אבל מישהו שלא שירת בצבא התקבל ואפילו בלי פסיכומטרי!.

על זה אף אחד לא מדבר, כי קל לכולם ליפול על החרדים. אה, ושחכתי את אלה שיושבים בכלא והמדינה מממנת את המשפחות שלהם.

פורסם

זה ממש נהדר.

רק שכשהם יסיימו "להציל" את המדינה ויהיו פה רוב במקום החילונים, כולנו נוכל להנות ממדינה חשוכה סטייל איראן.

V5

פורסם

עוד מעט לא עוד הרבה זמן ראש הממשלה יהיה פה אחמד טיבי או משהו בסגנון ואז ניראה אתכם מדברים אתם עוד תתגעגעו לימים של היום אני מבטיח לכם.

• תוכן חדש...