Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן חסכוני ואמין עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר שהתייעצתי איתכם בנושאים שלי וסיפרתי הרבה דברים טובים עליכם לחבר שלי הוא החליט להתייעץ איתכם גם כן.

אז נשמח שתציעו לנו רכבים לפי הדרישות הבאות:

תקציב: 35K ש"ח

דלק: שיהיה חסכוני מאוד כי הוא הולך לעשות משהו כמו 25K ק"מ בשנה, כאשר הנסיעות הם נתניה-ת"א בבוקר שזה דיי הרבה פקקים

אמינות: חשובה מאוד!! הוא הולך לעבוד דיי מסביב לשעון ואין זמן לבקר במוסכים יותר מידי.

כמובן שיהיה בטיחותי

מבחינה של יופי ממש לא משנה לו.. לא איכפת לו אוטו מכוער אם זה יעזור בזה שהוא יהיה יותר טוב (: הכוונה שלי שאין טעם לבזבז מהתקציב על "סטייל" של האוטו.

מבחינת גיר: לא משנה לו ידני או אוטומט אבל סביר להניח שרצוי ידני על מנת שיהיה יותר חסכוני בדלק.

שלא יהיה עגלה יותר מידי.

עדיף שיהיה שנתון גבוה כי ככל שהשנתון יותר גבוה ככה יהיה יותר טוב כדי שנוכל למצוא רכב עם נתונים יותר טובים.

אז בגדול הדברים החשובים זה חסכון בדלק ואמינות כי סה"כ הוא רוצה אוטו שיקח אותו מנקודה א' לנקודה ב' ולא חווית נהיגה.

המון תודה לעוזרים!!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

יש מספר שרשורים באותו נושא. ממליץ לפי דרישות האלו על פונטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...