Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו כן החלטה שלי, יתכן לא בדיוק לגבי תדירות ההגעה למוסכים אלה לגבי לקיחת הסיכונים. למען ההגינות אני כן לקחתי סיכון ויש לי ברכב רכיב יקר ורגיש (הסוללה ההיברידית) אך יחד עם זאת יש לרכיב זה אבא ואימה למשך שנים רבות, מה שלא ניתן להגיד על מדגש הטורבו של VW.

שוב, זו לא החלטה שלך. לסוללה שלך אולי יש אבא ואמא, אבל הם לא יכולים להבטיח לך שום דבר בנוגע לאמינות הרכב. אחריות יש, אבל כמו שאמרת, יום במוסך זה הפסד כספי.

מגדש הטורבו "של VW" אגב, הוא לא מתוצרת VW. קרוב לוודאי שתמצא את אותו הטורבו מתחת למכסה המנוע של הרבה מאוד מכוניות.

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה פגיעה יש כלכך משמעותית בשוק היד שניה?

קו המחשבה שלי מונח על הגיון נטו, ואני חושב שזה מספיק..

אם האיביזה שקניתי עכשיו עלתה 90, וכמו רוב קהל היעד אני אמכור אותו נגיד עוד 4-5שנים, מחירו ע"פ לוי יצחק יחתך בחצי, כנראה לאיזור ה 45אלף שקל.

אז הפער ביני לבין רכב חדש במבצע הוא של כ-50אלף שקל ויותר. איך בדיוק יש לי בעיה למכור?

אז נכון, שאם לא קניתי במבצע הרכב היה עולה 105K, ועדיין...

נכון שעוד שנה אני ארצה למכור הפער יהיה בין הרכב שלי לבין חדשה במבצע איזה 20K, אבל גם אז - 20 אלף זה סכום שאסור לזלזל בו אפילו לרגע...

בוודאי שאם אני ארצה למכור את האיביזה שלי עוד חודש אני לא אצליח ככל הנראה לנוכח הדעה שנמצאת בקהל של "נחכה למבצע הבא" אבל חוץ מכמה אנשים שחשבו שיעשה פה "מכה" - מעטים המקרים בהם מישהו מנסה למכור רכב אחרי זמן כ"כ קצר שקיבל אותו...וגם אז, לא משנה איזה סמל נמצא בחזית הרכב - התמונה לא שונה בהרבה ממכירת כל רכב מסוג אחר

פורסם

פשוט מדהים באמת,לא רואה שום דבר שלילי כאן,פשוט לבוא ולקנות ממש מבצע מדהים

כל המבצעים האלה של סיאט גם משפרים קצת את המצב המוטורי בכבישי ארצנו עם הקצת אופי שלהם,

לא צריך בכלל לעשות את ההשוואות המיוטרות למאזדות וטויוטות הליסינג...

אני מבסוט עד הגג מהאיביזה 88 שלי,פשוט להכנס כל פעם לרכב ולא להאמין שעלה ככה רכב מהניילון

אבל לראו תאת המצבע הזה קצת מציק,כי הוא פשוט כל כך אטרקטיבי שזה כואב,

בכל מקרה למתלבטים אל תתלבטו,סיאט החדשות מאוד אמינות שווה לחלוטין....

פורסם

מצחיקים אותי אלה שלא קונים סיאט אבל מודאגים שהמהלכים האחרונים יהרסו למי שכן קנה את החווייה ואת השוק של הרכב בכלל. על זה אומרים: "צק צק צק" (עם השיניים :-) ). פיג'ו לא מצליחה להעלות עשירית הכמות של 308 על הכביש, והיא עוד מוכרת לליסינג. נראה מה יניב המבצע שלהם עכשיו, אם מישהו בכלל ייכנס אליהם, לרכוש את יצירות המופת 308 ו- 207, עם המנוע והגיר החדשניים שלהם ;-) .

סיאט וסקודה תמיד נתנו הנחות למי שביקש. גם אאודי ובמוו. גם הונדה וגם וולבו. בעצם - תחשבו כמה אתם מרוויחים: אתם מקבלים את הרכב במחיר שבו טויוטה מוכרים לליסינג (פחות או יותר), אבל אין חברת ליסינג שעושה עליכם קופה !!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דניאל - אני מבין לליבך, אבל עברו שנתיים. היתה ירידת מחירים גם ב- VW (אם כי פחותה), לאחר כניסת המיסוי הירוק או איזה שקר אחר. בנוסף, הדגם שלך כבר וותיק בשנתיים ולמעשה לקראת סוף חייו. צפוי שתהיה ירידת מחירים, גם אם לא כזו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הייתה לי לפני כן איביזה שנתון 2007 גם נקנתה מהחברה ככה שהירידת מחירים בסיאט לא משהו חדש עבורי.

עכשיו זה הכניס אותי לקונפליקט, הייתי נעול על מעבר ללאון קופרה עכשיו אני פוזל לGTI.

סה"כ אין לי תלונות נהנה מאד מהרכב.

אבל אף אחד לא אוהב להרגיש פרייאר ובמידה מסויימת זאת התחושה שאתה מקבל.

פורסם

לכול מי שתומך במבצעים המוניים מהסוג הזה , הלוואי והייתם קונים לאון לפני חצי שנה ואז היו חותכים לכם את המחיר אחרי מספר חודשים, נראה איך הייתם מרגישים? אל תדברו שטויות ואל תשוו את המבצעים של שוק פירות וירקות של סיאט להטבות של הונדה או כל חברה אחרת, אני חושב שזה מוגזם כל חודשיים לצאת במבצע חדש ואין עוד מותג של רכבים בארץ שמתנהג ככה (ואני מתעניין ועוקב בתחום הרכב ) אז סיאט עושים צחוק, ולחבר'ה שבשירשור שרכשו את האיביזה 1.4 ב88K לא צבט לכם אחרי שיצא המבצע על ה1.6 ב 94800 ? :roll:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

ולידיעתכם יש ברשותי סיאט וזה אחלה אוטו ואני נהנה ממנו מאוד אבל לרכוש סיאט שוב - אין מצב ! וכל זה בגלל מנהל שיווק שלא יודע לבצע את עבודתו כראוי ומפיל ומרסק את המותג על ידי מבצעי " סוף עונה" גם בתחילת עונה או כל רבעון :shock:, אולי אני ירכוש סיאט שיימכרו את הקופרה עם 50 K הנחה :-D

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

לכל הנפגעים/מרוצים מהמבצעים.אני רוצה לפתח את הנושא לכיוון אחר והוא סיבת ההנחות.אני אישית חושב ששם המשחק כאן הוא הישרדות נטו של היבואן כיבואן. ולא הרצון של צ'מפיון להחדיר את המותג לארץ.לפני שנתיים התחלף יבואן לקיה, לפני מספר חודשים לקחו ל-UMI את אופל למרות שהיא שיכת לקבוצה של GM. לדעתי אותו דבר קורא בסיאט. למרות שהם שייכים לקונצרן של VW, הם כנראה קיבלו איום, לאחר הרבה שנים שהמותג כמעט ולא קיים בארץ, שאם הם לא ימכרו כך וכך חתיכות היבוא יעבור למישהו אחר. דרך אגב, כל חברות הליסינג לוטשות עיניים לנושא היבוא או היבוא המקביל והסיבה היא תקנות המס החדשות שכנראה יקטינו את שוק הליסינג. לסיכום, דעתי היא שאנשי השיווק של צ'מפיון הצליחו מאוד עם המבצעים האלו (ואולי הם גם מקבלים בונוסים שמנים) בניגוד ל-UMI שכנראה בוכים על זה שלא עשו מהלכים בסגנון הזה._מה אתם חושבים?

פורסם

מכנים את המהלך "מבצע", אך האמת היא שזהו המחיר הריאלי של הרכב הזה.

התמחור בארץ הוא בגדר שערוריה, והיבואנים מנסים בכוח להשאיר את המחירים גבוהים למרות ירידת שער היורו והדולר אשר היו אמורים להפחית את מחירי הרכבים בעשרות אחוזים.

פורסם

לדעתי מבצעי SEAT בארץ מצויינים ובגדול לטובת הלקוחות, גם אם בשוליים יש לקוחות שמרגישים "נדפקנו".

חבל שאין עוד יבואנים עם גישה כזו.

מעניין מה המבצע הצפוי הבא בתור .

אני מהמר : איביזה SC ספורט ידנית עם מנוע 1.2 TSI במחיר 96,800 .

פורסם
העניין הוא שרוב האנשים שקונים רכב חדש ומשקיעים 100k רוצים רכב עם עיצוב לא מכוער ולכן גם יעדיפו להשקיע עוד עשירייה וללכת על הליאון. אם עד עכשיו נהגת על פאביה סטיישן(גם ה-5 דלתות מכוערת לא פחות לדעתי שלא תחשוב שאני חלילה מפלה לרעה את הסטיישן מעצם היותה סטיישן) אז אני מאמין שעיצוב לא עומד בראש רשימת סדרי העדיפויות שלך.בכל אופן שיהיה מברוק על הסקודה החדשה.

אתה בטח ילד מתלהב. אבל בניגוד אליך, משפחה קונה או אמורה לקנןת רכב בעיקר לפי הפונקציונאליות שלו - ולא בהתאם לעיצוב, מה גם שזה עניין אינדוידואלי. לדעתי הרומסטר נראה נהדר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תבדקו טו את המחירון ותראו את האמת

טיוטה קורולה GLI אוטו 2008 - K84 חדשK126 הפרש - 42 אלף.

מאזדה 3 1.6 אקטיב 2008 83K חדש 118 K הפרש 35 אלף

סקודה אוקטביה דיזל 2008 119K חדש 174 K הפרש 55 אלף

סיאט לאון 1.8 ידני 2008 98K חדש 139K הפרש 41 אלף

לגבי הסיאט יש הנחה 8-10 אלף ז"א הפרש 31 אלף

לגבי השאר יש הנחה ליסינג 20 אלף שאנחנו לא יכולים לקבל חוץ מזה שהשוק מוצף ברכבי ליסינג עם אחריות ורק רכב מאוד מאוד שמור ימכר במחיר מחירון

פורסם
לכל הנפגעים/מרוצים מהמבצעים.אני רוצה לפתח את הנושא לכיוון אחר והוא סיבת ההנחות.אני אישית חושב ששם המשחק כאן הוא הישרדות נטו של היבואן כיבואן. ולא הרצון של צ'מפיון להחדיר את המותג לארץ.לפני שנתיים התחלף יבואן לקיה, לפני מספר חודשים לקחו ל-UMI את אופל למרות שהיא שיכת לקבוצה של GM. לדעתי אותו דבר קורא בסיאט. למרות שהם שייכים לקונצרן של VW, הם כנראה קיבלו איום, לאחר הרבה שנים שהמותג כמעט ולא קיים בארץ, שאם הם לא ימכרו קח וקח חתיכות היבוא יעבור למישהוא אחר. דרך אגב כל חברות הליסינג לוטשות עיניים לנושא היבוא או היבוא המקביל והסיבה היא תקנות המס החדשות שכנראה יקטינו את שוק הליסינג. לסיכום, דעתי היא שאנשי השיווק של צ'מפיון הצליחו מאוד עם המבצעים האלו (ואולי הם גם מקבלים בונוסים שמנים) בניגוד ל-UMI שכנראה בוכים על זה שלא עשו מהלכים בסגנון הזה.מה אתם חושבים?

אין שום הגיון במבצעים כאלו. אתה יכול למכור בזול יותר ולהרוויח ? תעשה את זה באופן קבוע. יהיו לך הרבה יותר לקוחות והם גם יהיו מרוצים ולא מורכבים מה"חכמים" שחיכו למבצע מחד וה"אידיוטים" שהיו מספיק פראיירים לקנות סיאט בין המבצעים מאידך.

ואני שומע כאן שגם בימים רגילים מקבלים הנחות, נו אז זה כנראה אפשרי, אז למה המשחקים האויליים הללו שיותר מכל מעמידים את מי שרוצה דווקא סיאט בתחושת החמצה תמידית.

וכל זה די מצער שכן בסך הכל מדובר ביופי של אוטו.

• תוכן חדש...