Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש היה מוצא לך תשובה חד משמעית

עם יש לך ברכב מצערת אלקטרונית אתה יכול לשים כל פורק שבא לך

עם יש לך מצערת אלק' ברכב אתה יכול לשים כל פורק שיש לו אופציה לפריקה חזרה, מה שנקרא "ריסייקל "

(כלומר HKS לא מתאים לך )

פורסם

ברכב שלי קיימת מצערת אלקטרונית.

לפי דברי E&A ניתן להרכיב פורק חיצוני גם עם מצערת אלקטרונית.

מבין הפורקים החיצוניים:

יש עדיפות של חברה מסויימת למנוע הנ"ל?

או שההבדלים הם בעיקר ברעשי הפריקה?

שוב תודה.

פורסם

לי יש אאודי A-3 1.8 T מצערת אלקטרונית יש לי תפורג 004 (חיצוני מלא) והוא נישמע פצצה,שומעים יפפפה וחזק לך על הפורג לדעתי .

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם

אין שום בעיה בפורק חיצוני על המצערת האלקטרונית של ה1.8T ,המומלץ ביותר הוא הפורג 004 בעל דאבל פיסטון שבאמת שומר על הטורבו בצורה הכי יעילה.

התקנה נכונה ומקצועית אצל E&A ותיסע בשקט על פורק חיצוני.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סבבה כמו שחשבתי.

מישהו יודע טווח מחירים?

יש לי פשוט הצעה מיד שנייה + קפיץ ירוק (אין לי מושג מה זה אומר, אז מישהו יודעת משהו בדבר סוגי קפיץ וציבעם?).

פורסם

מה שאנדרנלין ניסה להגיד זה שבמצערת מכאנית אפשר להרכיב כל פורק שבא לך ללא תקלה.

ובמצערת אלקטרונית עובד רק פורק פנימי, בגדול יש דרך לעקוף את הבעיה ולהתקין פורק חיצוני כמו שכבר אמרו לך.

אם אתה רוצה פריקה חזקה מאוד! לך על הHKS

פחות חזק לך על הפורג' 004

התקנתי אצלי את הHKS למשך שבוע והורדתי אותו, אני מחפש אחד יותר חלש :) אולי פורג' 004.

הקפיצים בתוך הפורק של פורג' הם לפי הגדישה ברכב, ירוק זה לרכב לא משופר כלל, אחריו בא צהוב כחול ואדום, מתאימים לפי הגדישה ברכב.

פורסם

אני עם 004 של פורג והוא ממש אבל ממש לא שקט אני גודש 1.5 באר ושומעים אותו חזק...מושך מבטים ושלא צריך גם את הכחולים..עצה שלי חבר לך על הפורג אם אתה רוצה פנימי לך על ה 007 אם אתה רוצה רעעש ופוזה לך על ה 004 ..קח בחשבון שלא תמיד זה טוב ביגלל המישטרעעעע

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם

עידן שלום,

בפורק הפנימי (המתאים למצערת אלקטרונית) לדוגמא -forge 007, גם כן שומעים טוב את רעש הפריקה, למרות שהוא יותר שקט מ-004.

לדעתי החיצוני, לאחר פרק זמן קצר מאוד, פשוט יעצבן עם הרעש שהוא עושה בכל החלפת הילוך.

לגבי צבעים של הקפיצים:

http://www.forgemotorsport.co.uk/content.asp?inc=product&cat=0007&product=FMDVTUN

פורסם

אני מבין ששוב פעם אתה הולך לתפוס לי את החנייה אצל מיודענו, הא ? :wink:

בשביל מה יש לך חבר מכונאי מטוסים עם שולחן טווין טורבו וניהול מנוע של האלטק, הא ? תתייעץ איתו ! :twisted:

לפי מה שעולה מן השרשור הזה, אם קפיץ ירוק זה לגדישה סטנדרטית, זה לא מתאים לך ככל הנראה... בכל מקרה, תשקיע, זה לא משהו שתחליף כל יום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...