Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום עבודתי הקודם יש עובד ("בוס" במעמד די בכיר) שמתחתן בסוף החודש. החתונה עתידה להיות יחסית גדולה, משהו בסדר גודל של 700 מוזמנים. החתן המיועד חילק הזמנות לכלל העובדים, אבל מאחר ועזבתי את מקום העבודה, לא קיבלתי הזמנה ביד. הבחור הדביק הזמנה "כללית" במזכירות של מקום העבודה למען אלו שאולי לא קיבלו הזמנה. פגשתי אותו כשבאתי לבקר במשרד והוא הזמין אותי בע"פ, דרש שאגיע לאירוע, ואמר שיביא לי הזמנה בהמשך. ההזמנה כמו שהבנתם, עדיין לא הגיעה.

אפע"פ שהזמין אותי בעל פה, והיחסים שלי איתו יחסית טובים, זה עדיין לא כמו לקבל הזמנה ביד. אנחנו לא חברים קרובים, כי אם זה היה כך, לא הייתי כותב את ההודעה הזו... ללכת או לא ללכת?

Xbox12341

פורסם

תארגן שתפגוש אותו ב"טעות" ותשאל אותו ספונטני איך הוא מתכונן לחתונה, אם הוא מתרגש בלה בלה בלה ,

ותשאל אותו אם הוא כבר סיים לחלק הזמנות או שעדיין חסרים לו הזמנות,

בקיצור, מפה תתמרן איכשהו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
במקום עבודתי הקודם יש עובד ("בוס" במעמד די בכיר) שמתחתן בסוף החודש. החתונה עתידה להיות יחסית גדולה, משהו בסדר גודל של 700 מוזמנים. החתן המיועד חילק הזמנות לכלל העובדים, אבל מאחר ועזבתי את מקום העבודה, לא קיבלתי הזמנה ביד. הבחור הדביק הזמנה "כללית" במזכירות של מקום העבודה למען אלו שאולי לא קיבלו הזמנה. פגשתי אותו כשבאתי לבקר במשרד והוא הזמין אותי בע"פ, דרש שאגיע לאירוע, ואמר שיביא לי הזמנה בהמשך. ההזמנה כמו שהבנתם, עדיין לא הגיעה.

אפע"פ שהזמין אותי בעל פה, והיחסים שלי איתו יחסית טובים, זה עדיין לא כמו לקבל הזמנה ביד. אנחנו לא חברים קרובים, כי אם זה היה כך, לא הייתי כותב את ההודעה הזו... ללכת או לא ללכת?

הזמין אותך , סימן שרצה שתבוא.

לך תבלה ותשלם את הקנס.

הר עם הר לא נפגש אדם עם אדם כן.

תמיד טוב לשמור קשר עם אנשים. זה עוד לא הזיק לאף אחד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עזוב שטויות- רוצה ללכת, תלך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תלך הרי בכל מקרה הוא לא ישים לב עם הגעת או לא

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תלך, ותוודא שאתה מופיע לפחות בתמונה אחת עם המשפחה שלו.

לחילופין, אל תלך, אבל תודיע על כך מראש ובאופן ברור.

כנות, אמון ופוליטיקה הם הנושא האמיתי פה, לכן מומלץ לפעול בהתאם.

פורסם

אכסה את כל האפשרויות:

רוצה ללכת? תלך ותהנה, הזמנה כתובה או לא (ובכל מקרה הזמין אותך בע"פ ולדברייך דרש שתגיע)

לא רוצה ללכת? שלח מברק וצ'ק: "נבצר ממני להגיע כי יש כדורגל/הגמל שלי אצל הוטרינר/יש לי כאבים במרפק"

רוצה ללכת אבל לא יכול/רוצה כי אין הזמנה?

כבד את הבחור וכסה לפחות את המנה שלך, מבלי ללכת.

לא רוצה ללכת בכלל? בלי קשר ו/או עם קשר להזמנה?

תגיד שלא קיבלת הזמנה, ואתה לא רואה את עצמך כמוזמן.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מה פתאום ללכת?

אין לך מה לחפש שם. אם היו רוצים אותך באמת, היית מקבל הזמנה.

הוא הזמין אותך בע"פ מטעמי נימוס.

לתלות הזמנה על לוח מודעות זה מצחיק עד כדי עצוב. זה במילים אחרות "תשמעו, אני מתחתן, עזבו אתכם מלהגיע.".

כשרוצים שמישהו יגיע, מכבדים אותו באמת.

אתה לא חבר שלו, לא עובד איתו, שום דבר. בשביל מה להידחף לשם?

אין לך מה ללכת. אם תלך לא תמצא את עצמך שם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בתור מי שמתחתן מחר (ועדיין מוצא זמן לכתוב בקארזפורום) אני מבטיח לך שלתת לך הזמנה זה הדבר האחרון שיש לו בראש כרגע.

אמר לך שהוא רוצה שתגיע?

אז כנראה הוא רוצה שתגיע.

אם אתה לא מגיע, תעדכן אותו באופן חד משמעי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתה בקשר איתו בלי קשר למקום העבודה ?

אתה בקשר עם עובדים אחרים שם ?

אם כן - אז תלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתור מי שמתחתן מחר (ועדיין מוצא זמן לכתוב בקארזפורום) אני מבטיח לך שלתת לך הזמנה זה הדבר האחרון שיש לו בראש כרגע.

אמר לך שהוא רוצה שתגיע?

אז כנראה הוא רוצה שתגיע.

אם אתה לא מגיע, תעדכן אותו באופן חד משמעי.

שיהיה במזל

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...