Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר פיג'ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש פיג'ו 106 1.4 שנת 95.

אתמול הוא זרק לי על בעיה חדשה ברכב שלו, כשהוא נוסע בהילוך כלשהו ומעביר לשלישי ההילוך לא נכנס, כשהוא מחזיר חזרה לשני ושוב מנסה להעביר לשלישי זה נכנס.

נתקלתי כבר בבעיה שמעבירים הילוך ועקב שחיקה ההילוך משמיע צליל "קנאק" כזה ושאלתי את החבר והוא אמר לי שזה לא המצב, ההילוך לא נכנס כלל וכשהוא נכנס הוא נכנס חלק.

מה יכולה להיות הבעיה ומהו הפתרון המומלץ, להחליף גיר או לשפץ?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הוא מאלה שפוחדים ללכת לרופא שיניים בגלל שזה עלול להיות כואב, הוא תלוי מאוד ברכב הוא נוסע מחוץ לעיר מדי יום והוא מפחד לקבל את הבשורה המרה ש"הלך הגיר", אעדכן בהמשך.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

קודם כל הגיר לא הלך,המקסימום ש"הלך" הוא סינכרון כי ההילוך עדין משתלב.

לפני כל הצעות המוסכניק הייתי מחליף במקומו את השמן גיר לחדש מקורי שרשום בספר הרכב.ולאחר מכן מנסה שוב.

זאת יכולה להיות גם בעיית קלאץ' שהתעוות או לפני סיום.

אשמח אם תענה על מספר שאלות,

כמה ק"מ הרכב עבר?

מתי הוחלף בפעם האחרונה קלאץ'?שמן גיר?בוצע אי פעם שיפוץ'?נקודת התפיסה של הקלאץ' היא למעלה/למטה?

בצע בדיקה לקלאץ':הרם אמברקס,שלב הילוך 4 זרוק את הקלאץ',הרכב נכבה מיד?אם כן אז מבדיקה ראשונית הוא תקין,למרות שהייתי ממשיך לבדוק אצל בעל מקצוע עם הוא תופס במהלך הדוושה למעלה.

• תוכן חדש...