Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה DSG רעש מהגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אכן זה אותו דדי, אז אם לאמר את האמת - אני סומך עליו בעיינים עצומות, ולכן אני אגיד שכנראה זה רעש נורמלי...

לגבי העובדה שזה קיים רק בחלק מתיבות הDSG - אולי זה קיים בכולם, פשוט לא כל הנהגים שומעים את זה...

לי זה לקח כמה מאות ק"מ לשמוע את זה ואני בדרך כלל חד הבחנה בדברים האלה...

הרכב נוסע נהדר, אמנם עדיין בהרצה... אבל פשוט תענוג - נראה מה יגידו במוסך אבל אם זה פשוט הרעש.. אז שיהיה..

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לדעתי זה קיים בכולן, פשוט כנראה כל אחד וחוש השמיעה שלו, כמו גם תנאי הדרך.

הרעש יישמע באופן נוכח בהרבה ככל שהסביבה תהיה שקטה יותר, וככל שהמהירות נמוכה יותר והכביש משובש יותר (ובעיקר ע"ג באמפרים) וכשהגיר במצב D.

אם תשימו את הגיר במצב ידני ותקבעו אותו על הילוך מסויים, כמעט ולא תשמעו דבר.

פורסם

אבל אתה מבין, זה האבסורד...

למה אני צריך לסוע על ספורט או להעביר באופן ידני כדי שהאוטו החדש שלי לא יעשה רעשים מתכתיים??

מה גם, שקראתי עכשיו שבחו"ל עשו עדכון גרסא למחשב שגורם לרעשים להיעלם... משמע שיש פה משהו שאפשר לתקן...

פורסם

יש את הבחור בפורום מחו"ל שרשם שם קוד כלשהו.

אולי ניקח את הקוד הזה לחברה וננסה לברר אודותיו.

מה שכן, הוא רשם שם בפירוש שזה לא העלים את הרעש לחלוטין אלא רק צימצם אותו משמעותית ברוב המקרים אך לא בכולם.

לגביי האבסורד - מסכים איתך ב 100% !! זה בדיוק מה שהרגיז אותי מלכתחילה, מהיום הראשון של המסירה.

פורסם

עם כל הכבוד לדדי (ויש כבוד) הוא לא נציג טכני

הרעש הזה לא קיים בכל האיביזות, חונה פה ליד הבית שלי קופרה לבנה של בחור צעיר, נסעתי באוטו, אין ולו טיפת רעש.

לעומת זאת, נסעתי בקופרה שעברה 35 אלף קמ מירושלים, כשהייתה למכירה, שם היה ברור הרעש.

גם נסעתי ברכב נסיעת המבחן, ושם הרעש היה חלש עד כמעט לא מורגש.

אין ספק שיהיה שינוי ברעש מרכב לרכב, מכיוון שאין דיוק בהכנת החלקים.

כל שינוי גרסא במחשב, אם תשנה את הרעש, תהרוס את פעולת הגיר המהירה, היא פשוט תאט חלק מהפעולה, על מנת שהרעש לא ישמע בצורה כזו.

פורסם

השוואה אמיתית צריכה להיעשות באותם תנאים ובאותה סביבה בדיוק, על מנת שהרעש יישמע זהה.

אני מאמין כי בתנאים זהים יישמעו רעשים זהים.

בשתי איביזות 1600DSG שונות, האחת שכורה עם 5500 ק"מ, והשנייה פרטית עם קרוב ל 30000 ק"מ(וב FR אחת עם 1500 ק"מ) שמעתי בדיוק את אותם רעשים, באותה עוצמה, ובאותם מקומות בדיוק, מהסיבה הפשוטה שנהגתי בהן באותם תנאים שעות ומקומות.

יחד עם זאת, בהחלט ייתכנו שינויים קלים בין רכב לרכב, שהרי מדובר בפס יצור וכמו בכל הרכבה ובכל מפעל, גם כאן אני מניח שקיימים הבדלים קלים בין רכב אחד למשנהו.

פורסם

שוב שלום,

הרעש אכן נשמע גם בהמשך אז שים לב באיזה מצבים זה קורה (זה לא כל הזמן).

srack,

תודה על הפרגון (IbizaFR-כנראה שנפגשנו מול נועם הסוכן),

אכן אני לא נציג של הטכני אך בגלל הרבה נ.מ ברכבי החברה (ופריקיות לרעשים) אז יוצא לי לשים לב לרעשים וכד'.

מה שכן אז אני מחר אבדוק לגבי אם יש עדכון גרסה לגיר או לא ואף אודיע.

דדי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

מברך אותך על הנכונות לבדוק ולעזור!

אם כבר נגענו בזה, אז הנה הקוד (או מה שזה לא יהיה) שכתב הבחור בפורום מחו"ל : 0AM300047T

אשמח אם תוכל להתייחס גם באופן ספציפי לקוד הנ"ל ולבדוק ספציפית לגביי קוד זה, שכן הוא יצא ובוצע (לטענת אותו בחור מחו"ל) ממש לאחרונה, וקיים אולי סיכוי שזה עדיין לא עודכן במקומותינו.

נ.ב

אני שומע את אותו רעש לעתים גם בהילוכים 5 עד 7, דווקא כאשר הרכב נשאר באותו הילוך ולא מתבצעת שום החלפת הילוכים, במהירויות שיוט נמוכות בסל"ד נמוך, כשמתחילים ללחוץ על הדוושה ממש בעדינות שומעים לעתים את הצילצול המתכתי הנ"ל.

הפניתי זאת למוסך פעמיים, אך הם התקשו לשמוע את זה, וזה די ברור למה.

בנסיעה של 80 קמ"ש ומעלה רעשי הדרך מתגברים משמעותית ולכן צריך אוזן ממש טובה וקשובה וכביש ריק יחסית ושקט למדיי, כאלה קשה עד בלתי ניתן למצוא באזור המוסך ובשעות הפעילות שלו.

אגב - ישנה תופעה נוספת הקשורה למנוע - רעידות קלות למשך כדקה (לעיתים פחות ולעיתים מעט יותר) לאחר התנעה (בעיקר אם מדובר בהתנעה קרה)

גם את זה השמעתי והראיתי במוסך, והם טענו שזו תופעה טבעית לכלל מנועי ה TSI בזמן התנעה ראשונית כאשר ישנה העשרה של התערובת.

פורסם

אכן מבורכת היוזמה. תודה דדי, ואני עוד אדבר איתך כשאני אסיים את ההרצה... נעשה סיבוב כמו שסיכמנו.

נשמח לקבל עדכון לגבי עדכון הגרסא הנ"ל.

מעבר לזאת, כמו שאמרתי - בשלישי בבוקר הרכב שלי נכנס למוסך לבדיקת הרעשים... אעדכן בממצאים.

גיא.

פורסם
נ.ב

אני שומע את אותו רעש לעתים גם בהילוכים 5 עד 7

נסה לבדוק האם הרעש קיים גם כאשר אתה נוסע בלי הטריילר מאחוריך :lol:

מצטער, זאת היתה הרמה להנחתה. אנא המשיכו לכם בשרשור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

GTLV ,

אני אתן למנהל הטכני לראות את מה שכתבת ואז אכתוב לך תגובה.

אלעד,

הרגת אותי מצחוק :-D.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...