Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

עכשיו כשיש לי רכב שנראה נקי אחרי ששוטפים אותו, החלטתי שאני חוזר לשטוף לבד. 8)

אז, בשבת האחרונה ניקיתי אותו במשך שלוש שעות (כולל פוליש ווקס).

הבעיה היא, שאני גר בקומה רביעית ואין לי דרך לשלשל כבל מאריך מהחלון. מה שאומר שאין דרך לנקות את תא הנוסעים :cry:

לכן אני מבקש את עזרתכם במציאת שואב אבק חזק (ככל שניתן) ויעיל שמתחבר למצת הרכב.

בזאפ יש מגוון עצום החל מ79 ש"ח עד 200 ש"ח.

האם היקר ביותר הוא גם הטוב ביותר?

יש המלצות לדגם שיש לכם נסיון איתו?

התקציב הוא עד 150 ש"ח.

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

השואבים האלה לא שווים שום דבר. שואב טוב זה שואב שצריך כוח, ואת זה אי אפשר לקבל משקע מצית קטנטן.

שואבים לרכב טובים לפירורים ושאריות חול ים, אבל הם לא עושים שום דבר מעבר לזה.

אם לזה אתה מכוון אז תחסוך את ה 200 ש"ח ותרכוש מטלית מיקרופיבר. עושה בדיוק את אותה הפעולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני באותו ברוך כמוך - להלן מסקנותי -

1. שואב אבק בתחנת דלק - 5 ש"ח ו-6 דקות שמספיקות בהחלט לפרייבט אם מתכננים את העבודה מראש - השואב חזק מאוד - 150 שקל יספיקו לך ל-30 שאיבות, שאם כמוני אתה עושה את זה פעם-פעמיים בחודש אז מדובר על שנים של אושר עם השואב של התחנה. :lol:

2. כבל מאריך - גובה של קומה נגיד נגיד 3 מטר. אתה צריך 15-20 מטר? 150 שקל סוגר לך ת'פינה ויש לך דרך לשאוב מתחת לבית.

3. שקע בחדר מדרגות/חנייה וכו' - בד"כ יש, צריך למצוא. גם כאן כבל מאריך עד לחנייה -3-5 מטר או כמה שצריך ופיניטוס.

4. לעבור לקומה ראשונה, או להיות חבר ממש סבבה של השכנה מקומה ראשונה שתפרגן לך קצת חשמל :twisted:

פורסם

אני השתמשתי בשואב אבק של תחנת דלק דור אלון באיזור שלי והתאכזבתי.

העוצמה הייתה הרבה יותר חלשה משואב אבק ביתי.

יש מצב שזה מתחזוקה לקויה..

פורסם

1. שואב אבק בתחנת דלק - 5 ש"ח ו-6 דקות שמספיקות בהחלט לפרייבט אם מתכננים את העבודה מראש - השואב חזק מאוד - 150 שקל יספיקו לך ל-30 שאיבות, שאם כמוני אתה עושה את זה פעם-פעמיים בחודש אז מדובר על שנים של אושר עם השואב של התחנה. :lol:

נראה לי שזה מה שאעשה בסופו של דבר.

2. כבל מאריך - גובה של קומה נגיד נגיד 3 מטר. אתה צריך 15-20 מטר? 150 שקל סוגר לך ת'פינה ויש לך דרך לשאוב מתחת לבית.

אפשרי. הבעיה היחידה היא, שאין לי חלון שפונה לחניה. זאת אומרת שאני אצטרך לעשות את זה "על הכביש" וגרוע מזה, בשמש!

3. שקע בחדר מדרגות/חנייה וכו' - בד"כ יש, צריך למצוא. גם כאן כבל מאריך עד לחנייה -3-5 מטר או כמה שצריך ופיניטוס.

יש חדר הסקה בחניה. אני בטוח שיש שם שקע, אך החדר נעול עם מנעול.

צריך לברר עם הוועד אם אפשר לקבל את המפתח.

4. לעבור לקומה ראשונה לא אופציה מבחינתי :shock:, או להיות חבר ממש סבבה של השכנה מקומה ראשונה שתפרגן לך קצת חשמל :twisted:

אני מפחד שהיא תבקש בתמורה שאשאב לה את הרכב! יש לה 3 ילדים קטנים, כך שפנים הרכב בכלל והמושב האחורי בפרט, נראים כמו אחרי הפצצה.

תודה!

עודד.

פורסם
השואבים האלה לא שווים שום דבר. שואב טוב זה שואב שצריך כוח, ואת זה אי אפשר לקבל משקע מצית קטנטן.

שואבים לרכב טובים לפירורים ושאריות חול ים, אבל הם לא עושים שום דבר מעבר לזה.

אם לזה אתה מכוון אז תחסוך את ה 200 ש"ח ותרכוש מטלית מיקרופיבר. עושה בדיוק את אותה הפעולה.

איתמר.

נראה לי שמטלית מיקרופייבר לא יכולה לשאוב אבק מהריפודים.

היא כן מנקה מעולה את חלקי הפלסטיק. ואת זה אני עושה איתה..

עודד.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז הקשבתי לעצתך והיום הלכתי לשאוב בתחנת דלק.

כמו שאמרת: "אם מתכננים נכון את העבודה מראש".. הספקתי לשאוב את כל הרכב!! (ג'ימני:wink:) ועוד היו לי איזה 30 שניות שלא ידעתי מה לעשות איתן.. (השואב מחזיר עודף?:shock:)

נראה לי שאאמץ באופן קבוע את הרעיון. שווה 5 שקלים!

תודה.

עודד.

• תוכן חדש...