Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנתי במרצדס 300SE W126 מודל '86 !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשורה טובה - האוטו עבר היום טסט!

הבוחן ציין שקניתי מכונית טובה - אין חלודה, כל מה שמתחת לאוטו במצב תקין (כמובן שאת זה כבר ידעתי כי העליתי את האוטו על ליפט כשהלכתי לבדוק אותו בפעם הראשונה).

הוא לא פסל אותי על מראה צד ימין ששבורה, ולא שם לב כנראה שאחד מאורות החניה לא דולק, אבל חוץ מזה כנראה שכל השאר באמת היה תקין.

אחרי הטסט הייתי צריך להרשם במכס ולקבל מהם אוקיי שאני לא צריך לשלם שום מס על ייבוא הרכב, ועכשיו אני מחכה לקבל את ניירות הרישוי עם המספר ההולנדי בדואר (אמור להיות תוך שבוע).

כבר קבעתי במוסך ליום שני להחלפת נוזל בלמים ונוזל קרור (אלה דברים שאני מעדיף שבעל מקצוע יעשה), קניתי נוזל קרור מקורי של מרצדס, ובררתי גם כמה עולה מראה צד ימין חדשה.... :?

והתשובה? 485 יורו (!!!!)

מצאתי באתר ההולנדי המקביל ליד2 מראה משומשת ב 75, ושלחתי לו אתמול הצעה לקנות ב 40.

עכשיו שאני יודע את המחיר של חדש, נראה לי שהוא הולך לקבל את ה 75 שהוא מבקש.

חיפושים באיביי גרמניה הניבו המון מראות צד שמאל, אבל משום מה אף מראה צד ימין...

ובדרך הביתה שייטתי קצת ב 150 קמ"ש, והוא מרגיש טוב מאוד תודה :-D

בהמשך אני צריך גם להחליף את האטם של דלת הנהג, את כל המסננים, פלאגים וגם שמן מנוע. גם מכסה הדסטריבוטור יוחלף כנראה.

אני צריך לעשות תיקון לפורניר שמסביב לידית ההילוכים, ולארגן שק הילוכים חדש. אני אעלה תמונות לכאן תוך כדי התקדמות.

גם הצבע צריך משהו שיחזיר לו קצת צבע ללחיים, וניקוי פנימי יסודי לא יזיק.

האם כדאי לי להחליף גם שמן גיר ושמן דיפרנציאל במסגרת יישור הקו?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

רכב פשוט מדהיםםםם מכל הבחינות ,יצירת פאר גרמנית מושלמת . רק מה:-D לטעמי האישי הייתי רוכש אחת אוטומאטית,

אין הרגשה יותר טובה מלשבת על רכב כזה בכבישי הארץ ה"מתמלאים" עם גיר אוטומאט ,מזגן והגה פנטסטי.

מרצדס כזו נותנת כל פינוק אפשרי הן באחיזת כביש,רכות,נוחות מפליאה ומנוע חזק אז למה שלא לקבל גם גיר אוטומאטי

ולהנות מקיק דאון שאתה רוצה.

פורסם
רכב פשוט מדהיםםםם מכל הבחינות ,יצירת פאר גרמנית מושלמת . רק מה:-D לטעמי האישי הייתי רוכש אחת אוטומאטית,

אין הרגשה יותר טובה מלשבת על רכב כזה בכבישי הארץ ה"מתמלאים" עם גיר אוטומאט ,מזגן והגה פנטסטי.

מרצדס כזו נותנת כל פינוק אפשרי הן באחיזת כביש,רכות,נוחות מפליאה ומנוע חזק אז למה שלא לקבל גם גיר אוטומאטי

האמת- גם לי S עם גיר רגיל.... לא מסתדר! אבל לא נהגתי על זה אף פעם- אז...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש יתרונות ויש חסרונות. יתרון עצום, הילוך אחד נוסף. חוץ מזה, עבור מי שאוהב - ובמיוחד אם הרכב ישייט האוטוסטרדה ולא בפקקים, זה מעולה. המנוע הזה מצד אחד לא כל כך גדול והילוך חמישי יעשה לו המון טוב בשיוט מהיר, ומצד שני הוא נשמע נפלא ומושך נהדר, כך שלמשוך הילוכים יהיה תענוג!

מצד שני, הגירים הידניים של מרצדס לא פאר היצירה, וזו לשון המעטה. היתה לי 190 2.3 16 עם גיר ידני, ואיך שהגדיר את זה מכונאי אנגלי - זה כמו לערבב דיסה נוקשה עם קשית...היו ימים (בעיקר כשהכביש היה פנוי...) שנהניתי מכל רגע, היו ימים שרציתי לשבור אותו לחתיכות. אחרי הכל, יש לי היום 190 אוטומטית, והיא נפלאה אבל אני עדיין חולם להחליף לה לידני...עבור מי שאוהב לנהוג, אף גיר אוטומטי לא יהיה תחליף.

פורסם

במרצדס, בייחוד מהשנים האלו, גיר אוטומטי יהיה עדיף תמיד.

מוט ההילוכים הידני לא נעים לשימוש, מהלכו ארוך ומסורבל ודוושת המצמד נוקשה יחסית.

הגיר האוטומטי של מרצדס בעל 4 הילוכים הוא פשוט גיר מעולה; חלק ומהיר תגובה, מה גם שהמכונית מתחילה את הנסיעה בהילוך שני בתנאים רגילים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מתחדשת!!!8)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מבחינת אחיזת כביש, ה S מהשנים האלה כבר לא מציאה. נראה לי שלהרבה מהקומפקטיות העממיות היום יש אחיזת כביש יותר טובה מה S קלאס הזאת.

ואני לא נהנה מקיקדאון. אני נהנה להכניס קלאץ', להוריד הילוך ולתת בגז.

נכון - הגיר הידני הזה הוא לא גיר שמרגיש מהיר או חלק או "חמאתי" או כל סופרלטיב אחר, אבל האוטו מיועד לנסיעות ארוכות ורגועות שבהם לא מחליפים הרבה הילוכים. ולטעמי כל גיר ידני עדיף מגיר אוטומטי (אבל זה כבר עניין אישי).

אלעד - את הפורשה אני אוכל להביא לארץ בשנת 2014 ואת המרצדס הזאת רק ב 2016. כרגע אין לי מושג מתי אני אחזור לארץ ואין לי מושג כמה זמן אני אחזיק את המכוניות האלה. יש סיכוי די טוב שאני אחזיר את הפורשה איתי כי זה הצעצוע הראשי שלי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לא יודע לגבי האחיזה של האס, אבל אולי יהיו הפתעות נעימות...ה 190 וה124 אוחזות בצורה פנומנלית, ונותנות המון, אבל המון הנאה אחורית

• תוכן חדש...