Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS OUT / MOREL IN

AlexRC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התייעצות כאן בפורום עם מספר אנשים בחרתי לעצמי סטאפ הבא:

1. מקדימה Morel Tempo.

2. מאחור JBL או Infinity.

3. מגבר Audison SRX יד שנייה.

ורק לגבי סאב הייתה התלבטות כי רציתי 10'. פרסמתי הודעה גלויה כאן בפורום ואחד התגובות הייתה תגובה של דרור מאהובי שי. הוא פנה אליי והציג את עצמו כאדם מאוד מבין ואוהב סגנון המוזיקה שאני שומע.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=336049

בהחלט זרמתי עם הבן אדם, הוא המליץ לי על רמקולים B6A שינגנו יותר טוב ממורל הסיני, יהיה להם מיד מאוד עשיר וצליל מאוד עמוק ורך.

התקנתי DLS – B6A, DLS-124 וסאב של KW-10.

הצליל שהתקבל היה שטוח וצורם אך חברי לא התרגשו מזה ואמרו שהאשם זה Kenwood 5031 שלא יודע לדחוף MID. גם אחרי החלפה של מערכת למערכת מולטימדיה שהבאתי הצליל לא השתנה. לא עזרו בקשות להחליף רמקולים למורל. דרור המשיך להשמיץ אותם כמוצר סיני, זול ולא שווה את המחיר.

הוא חליף לי וופר לוופר של C6A (בדיעבד הסתבר שהוא משומש עם קרוס חלוד) וסירב להעביר חיווט חדש לדלתות בטענה שחיווט מקורי מספק. על הדרך הם חתכו לי כול המחברים המקוריים כולל זה של מערכת שהתלבשה פלאג לפלאג לרכב.

התקשרתי לאהובי שי, דיברתי עם מתקין וביקשתי לפרק לי את הרמקולים. מאותו רגע הם ניתקו כול מגע. התקשרתי אליהם מספר פעמים, הבטיחו לחזור אך כמובן שלא חזרו. גם כשכבר תפסתי אותם בטלפון לא היה לדורון זמן לדבר איתי.

בסופו של דבר, הרמתי טלפון למתקין אחר, הבן אדם פירק לי את הרמקולים הקידמיים ושחזר חיווט מקורי, העביר חיווט חדש לרמקולים חדשים (Morel Dotech Ovation). במהלך ההתקנה התברר עד כמה יכולה להגיע חוסר מקצועיות של מתקין ולאיזה רמה יכול לרדת עסק שרוצה להרוויח בכול מחיר.

אני מדבר על כבלים של 20 שקל, אני מדבר על מחברים בסיסיים ביותר ואני מדב על לחבר כבל חשמל למשאבת דלק (אחר כך תוהים למה מכוניות עולות באש).

חשבתי על זה והבנתי כבר איזה סוג של שרות אני אקבל וקיבלתי החלטה לפרק מהרכב אכול ה – DLS. בדיעבד אני חושב שזאת הייתה החלטה הכי נכונה שקיבלתי במהלך ההתקנה. הרכב נשמע מצוין ואני בטוח בו כאשר אני מושיב את הילדים בפנים.

כמובן שאהובי שי לא החזירו לי שקל לאחר שהחזרתי להם כול הציוד, צעקו אליי, מרחו אותי שבועיים ולאחר מכן הציעו החזר של 60%. את זה אני משאיר לבית המשפט.

רק רציתי להזהיר. תשמעו רמקולים לפני הרכישה והתקנה ואל תאמינו לאף "מבין" במוזיקה.

P1040284.JPG

P1040280.JPG

P1040291.JPG

P1040293.JPG

P1040302.JPG

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אץה מודע לעובדה שאתה רושם כאן דברים מאוד חמורים?

הם חמורים, מכיוון שסדנאת ההתקנות המדוברת צברה מוניטין חיובי יחסית בקרב משתמשי הפורום.

אני מקווה מאוד שלא הקצנת פה דברים, ושסיפרת את הלך הדברים כפי שקרו בדיוק.

במידה וכל הדברים אכן נכונים, הייתי שמח להקשיב לצד השני של המטבע, ולראות מה יש לו לומר.

בכל אופן,

הכי חשוב בסופו של דבר שאתה מרוצה מהמערכת וההתקנה הנוכחית.

תתחדש :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
אץה מודע לעובדה שאתה רושם כאן דברים מאוד חמורים?

הם חמורים, מכיוון שסדנאת ההתקנות המדוברת צברה מוניטין חיובי יחסית בקרב משתמשי הפורום.

אני מקווה מאוד שלא הקצנת פה דברים, ושסיפרת את הלך הדברים כפי שקרו בדיוק.

במידה וכל הדברים אכן נכונים, הייתי שמח להקשיב לצד השני של המטבע, ולראות מה יש לו לומר.

בכל אופן,

הכי חשוב בסופו של דבר שאתה מרוצה מהמערכת וההתקנה הנוכחית.

תתחדש :)

אני מעמין שכול מקום יכול להציג אוהדים וגם כאלה שלא יעברו אפילו ברחוב סמוך.

גם בקשר לצליל יש כאלה שצרימה באוזניים זה בסדר, לי זה לא התאים.

וכן, אני מאוד רציני ומאוד הגבלתי את עצמי בגלל התביעה. תאמין לי שיש עוד הרבה מה לספר ומעניין שבחיפוס כאן אני מגלה אנשים שמרגישים כמוני.

פורסם

נציג של " אהובי שי " פנה אליך בפרטי ואמר לך שמורל זה סיני וDLS עדיף?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מורל עדיף על DLS ? אולי בארץ הפלאות.

אבל בכל זאת מדובר על DLS ברמה נמוכה ביחס לדוטק שמתומחר ברמה גבוהה יותר.

החלפת רק את הקומפוננטים ? הטוויטרים של מורל מאוד רכים וחלשים בכל מה שקשור לתדרים סופר גבוהים ... כנראה בגלל זה הם פחות מושפעים מעיוותים של מגברים בשקל כאלה ואחרים שיגרמו לטוויטרים של פוקאל DLS וחברות כאלה ואחרות להישמע "צורם" ... זה לא אומר שהם טוויטרים לא טובים , הם דורשים יותר פשוט.

אני לא מדבר על המידבאסים שהם מצויינים.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
נציג של " אהובי שי " פנה אליך בפרטי ואמר לך שמורל זה סיני וDLS עדיף?

לצורך העניין דרור "עזר" כאן בפורום ואני התקשרתי אליו.

וכן הוא לא פעם אמר שמורל זה סיני זול ופשוט ורק DLS זה שוודי.

מעניין שעל גבי מורל באמת כתוב Made in Israel - מייוצר בסין :lol:

ועל אריזה של DLS כתוב Made in China - מייוצר בשוודיה :lol:

אגב עובד איתי בחור שבעבר עבד במפעל של מורל וכן זה היה ביבנה ולא בשנזן.

פורסם

אני מעריך שהכוונה של דרור היה שהטמפו מיוצרים בסין, דבר שהוא אמת.

לא חושב שהוא התכוון לכל המוצרים של מורל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אלכס, לפי התגובות שלך אתה נשמע מעט תוקפני וכעוס.

אני לא בא לשפוט או לקחת צד בויכוח, במיוחד בזמן שאין עדיין תגובה של הצד השני.

לגבי ההשוואה שלך בין הדוטק לK6A, זה עניין של טעם. אני אישית לא סובל את הדוטק וחושב שהוא סט גרוע, אז?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
אני מעריך שהכוונה של דרור היה שהטמפו מיוצרים בסין, דבר שהוא אמת.

נכון לא כל המוצרים של מורל מיצרים בישראל.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אלכס אולי כדאי שתוריד קצת רגל מהגז ותיתן לדרור להגיב, כי אני יכול להעיד על כמה חברים מאוד מרוצים מהשירות שקיבלו שם .

אני לא אומר חלילה שאתה ממציא או מגזים

תמתין לתגובה של הצד השני

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אלכס, לפי התגובות שלך אתה נשמע מעט תוקפני וכעוס.

אני לא בא לשפוט או לקחת צד בויכוח, במיוחד בזמן שאין עדיין תגובה של הצד השני.

לגבי ההשוואה שלך בין הדוטק לK6A, זה עניין של טעם. אני אישית לא סובל את הדוטק וחושב שהוא סט גרוע, אז?

1. אני באמת מאוד כועס. השקעה של 2850 ש"ח ברמקולים + עבודה, הרבה ימי עבודה שנסרפו, המון צעקות שקיבלתי (ולא שילמתי על זה). אני חושב שמותר גם לכעוס.

2. אני מראש הגדרתי סוג המוזיקה וסוג הצליל, אני מראש באתי עם דרישה למורל ואני באמת חושב שאדם שמוכר רמקול אחר אמור לקחת בחשבון שהוא יחזור אליו. וגם זה לגיטימי. לא לקבל אותו בחזרה ולנתק כול קשר עם לקוח זה לא לגיטימי. מבחינתי.

3. אני בטוח שדרור יגיב, הרי כמעט ואין הודעה שהוא לא הגיב עליה.

• תוכן חדש...